Vzhůru! (7.3. - 13.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

veviinka : smaž tu citaci - není potřeba :)

Tohle mrzí hodně hráčů že tyto obrstromy nemají. Nedá se nic dělat.

milostivas a maribeja tohle ocenili.
  2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Bezejmenný - mám dlouhodobě vypozorováno, že ač se sklizně hodně liší, za delší čas se to téměř srovná a mezi plochami jsou minimální rozdíly. Chtělo by to testovat delší čas než jen pár dnů při akcích, kdy osobně sázím stále to stejné. Mezi akcemi není čas.
    -------------------------
    Mně spíš vrtá hlavou, jak je to s těmi poháry a jejich vlivem na padátka. Zatím se mi nejeví velký rozdíl s nima a bez. Budu to testovat dál, ale napadlo mě, zda třeba nebyl upraven systém a jakmile jsou poháry někde na ploše, tak platí na všechny. Mohli to třeba upravit tak jako za absolvování tutoriálu už se nic nedostává. Když jsem začínala, dostala jsem jabloň XXL a broskvoň. Teď nic. Vlastně jo, 4 prasata do stodoly.

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sovinko, letadylka z prvni akce mam jak v radku, tak komplet sadu v parku a az ted jsem si vsimla, ze Smycku (zrovna jsem s ni zacala zavod ve druhem kole) mam 2x (asi jsem ji nasala pri OaD), tak se o ni pri pristi prilezitosti prihlas - je tvoje ;)

EDIT: Motor by potreboval trochu postelovat - desne zere a akcni neroste a neroste :music:

Naposledy upraveno: 8/3/18
  4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

koniec výhliadkovým letom8), konečne môžem preradiť na kozmickú rýchlosťxD [​IMG]
    zatiaľ som doletela "len" na začiatok 2.trasy
    ale idem natankovať [​IMG] a letíím het:p
    ešte moja najnovšia fotka:)[​IMG] ;)

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám odlétány dvě letadýlka a čekám na lničku. Zdvojené palivo jsem použila na tajemničky, SK a desky.

evainfo, milostivas a maribeja tohle ocenili.
  6. ZUZKAMAT

ZUZKAMAT Pisálek fóra

Nerozumím tomu. Dodáváním paliva jsem minule akci projela a získala i odměny, ale jen ty v řadě, která už byla nastavena. Ale neumím změnit horní nebo spodní trasu, kde dostanu jiné odměny

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

DANKA - vypadáš na tý fotce dost vyděšeně :p

ZUZKAMAT - tvoje je to červené letadlo - podívej se, jestli jsi nahoře nebo dole, klikni na své letadlo a těma šipečkama změníš trasu
    Tady jsem zrovna dole, takže když budu chtít na horní trasu, kliknu na letadlo, pak na ty šipečky (v červeném rámečku) a ono mě to přešoupne nahoru (a zároveň o jedno políčko dopředu a spálí mi to 1 biopalivo).

Tak a jsem na horní trase ;)

A jelikož se stále klubou dotazy "Proč mi nejde použít biopalivo deluxe ?" - tak jen připomínám, že toto palivo nelze použít na políčku, kde není žádná odměna. Tam se musí použít jiné palivo (biopalivo, nebo biopalivo XL) !

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Skali - asi ses minula povoláním, byla bys dobrá učitelka v mateřské školce :) Umíš to hezky vysvětlit těm, co ještě neumí číst.

9. herda21

herda21 Expert fóra

Ajaj, tady někdo vstal špatnou nohou. Ten smích by jistě byl lepší, než plivat jedovatou slinu.... Je to zbytečné. Když jde pomoci, ať už radou, či jinak, najdou se tady vždy ochotníčci a já ač level 96 (protože to není ničí povinnost) přijímám s vděkem, nejsem totiž zrovn a stratég :) Přívětivý den :)

10. emkop

emkop Perspektivní autor

Tak mně to nejde přepínat,nahoru a dolů.Zůstává mi zelená šipka jen dopředu.Co dělám špatně,klikám na své letadlo a ono nereaguje.

maribeja tohle ocenil(a).
  11. puntík50

puntík50 Pisálek fóra

Již při minulé akci jsem si všimla, že nejméně padátek mám z lesní mýtiny a to i při dlouhodobkách. Teď se mi to zase potvrdilo. :)

Lišiak-Vuk a mamina474 tohle ocenili.
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

emkop
    Zřejmě nemáš biopalivo (to obyč) ;)

maribeja tohle ocenil(a).
  13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zatím nelítám jen pěstuji v sobotu bude leteckej den [​IMG] /[​IMG]

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Pitrýsek: vyrábím, když je čas a nezapomenu... /zapomínám pořád/
    Letím druhý závod.... vždy kouknu, co tam je a dle toho vyrábím, sice to požere čas, ale mám to, co chci, ne jak první pokus, než jsem se dočetla, že prázdné políčko delux nee .... no co už, jsou horší věci a tohle je jen hra :)

15. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Vzhledem k tomu, že už jsem z akce získala skoro 2700 prken,budu spokojená i kdybych jí nedodělala. Jsem ale asi v polovině a do konce spoustu času.

16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nahoru, dolů, rychle dopředu, zabrzdit abych přetankoval super bio ...cosi a dolů a nahoru a dopředu .....
    Mám vod toho super paliva zasviněnou celou farmu.
    Prej BIO. Smrdí to jak stádo skunků a nejde to umejt.

17. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Ahoj všem farmářům, chci mít rychle splněno ať můžu taky něco nasyslit do stodoly a na splnění stálých úkolů, nějak se mi těch nesplněných moc nahromadilo, takže jedu jen v biopalivu XL. Dvojité odměny oželím, možná až v posledním letu vyzkouším. Už jsem ukončila druhý let, tak snad to bude mít rychlý konec.
    Jo farmářky pořádně oslavte náš dnešní krásný svátek :inlove:

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jeste jsem nezadal ani mleti, ale koukam ze ani s tim co mam nedosahuju poloviny tech rychliku tady :)
    Takze az bude klid a ode vseho neco, tak si najdu cas a projedu snad ty dobry casti - TS, chlivky, SK, no snad se trefim...

Vypadavat ma 267 kanystru/den, v tuto chvili ma byt 305 (nebo chybet 1295 ), mam 947 (chybi 653 ), mam 59% hotovo.
    Stav lnicky : idealne 4564 kusu (4000/den ), mam 7119 z 24000 (29% ).
    Zatim uplynulo 19% casu, zbyva 116 hodin.

milostivas, maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

krakoramaja Dovolím si nesouhlasit.Dlouhodobým pozorováním mám zjištěno,že z mýtiny to na mé farmě vypadává o poznání méně. Rozdíl je minimálně 10 a více kusů.A to při každé sklizni!Tedy u dlouhodobých plodin a stromů.Už sem nato poukazoval mockrát. Zatím mě to nikdo rozumně nevysvětlil.Zřejmě to dělají ta chybějící políčka.:p

20. sisinka

sisinka Pilný autor

sice sázím lničku, ale nějak mě to nechytlo nebo nemám náladu nebo co- nevím, prostě mě to nebaví. :(Třeba budu zítra líp naladěna a bude to zase v pořádku.

milostivas a maribeja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.