Vzhůru! (7.3. - 13.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Vždit říkám že akce je pro mě těžká ani stonek nedodělám8)o_O8)

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, nedal jsi tu dekorku někam na plochu nebo na jinou řadu na stonku ? Zrestartuj hru, pokud jsi tak neučinil. A pak mrkni znovu do inventáře
    - můžeš použít vyhledávací okýnko

Pokud dekoraci nenajdeš, nezbývá ti, než požádat o pomoc herní podporu
    Jak kontaktovat herní podporu

milostivas tohle ocenil(a).
  3. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tož jsem zjistil, že mám 8 xl a 4 obyč barely paliva a kanystrů 594. Tak toto bude vejvar! To si konto pošušňá:p:):D:D

milostivas a dasa1143 tohle ocenili.
  4. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, já mám ze čtyř "nosorožců" mravenečníka, oranž. opice, oranž. butik a lenochoda. Čemu se vlastně ještě pořád divím? Vybrala jsem asi 95 duplicitních odměn. Závody se mi také líbily, žádný stres - prima akce! A kolik mi zbylo kanystrů? Někam bych ještě doletěla...

matlafous123 a milostivas tohle ocenili.
  5. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný podvečer,
    magický stonek aktivován ale byla to fuška :D.

MatysekKamilek, Medvánek a milostivas tohle ocenili.
  6. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Dobré ráno, nakonec mi tato prima akce dala i můj první blahočet na farmu, což mě opravdu překvapilo, protože z tajemniček z akcí se mi zásadně klubou lištové zásoby. Ale letadla prostě nezklamala:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.