Vzhůru! (7.3. - 13.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. spuntka

spuntka Magnát fóra

Podařilo se mi přesadit, tak jsem dala pro jistotu Hořec.;)
    Než dozraje tak farma bude určitě funkční.
    Pevné nervy všem. Hlavně modíkům.

2. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Konečně se mi před chvilkou (od 13 hodin) podařilo připojit! Bohužel jsem přišla o většinu drahého zdroje života a toho druhého na zkrácení kytek, MJS, řádek jel také na prázdno a slunečnice mi hnila na poli. Ach jo. Smutný to bylo!

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dle obdržených informací by mělo být již snad vše v pořádku :)

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Netočím.....točí s ním to prase na traktoru ,-) To víš že jo... na špek ti neskočím, odpovím že jo a dostanu odpověď, že jsem prase ,-) Tak mě napadlo... chudák ta s tím netopýrem... si zahraje max 15 min denně při těch bonusech ,-) Jinak sorry za pozdní reakci.. regulérně sem se zamyslel.... chrůůůů ,-)

5. Skali

Líný prase, to je jasný xD
    Já líný prase nemám, tož aj bonus mám :p Tak točím slunečnici jako o život (dobročinná akce samozřejmě, kdyby jako někomu ještě chyběla...;))

6. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Skali: jak si mě nenápadně oslovila..... bojím se že budu prase a nakonec jsem líný prase ,-) Budu si stěžovat na ONV a kopii pošlu na JZD ,-) Nějaká pruhovaná mě urážet nebude.... navíc ještě placatá ,-)

7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Casey27, a ukáž, čí máš dosť kanistrov, totok mám zo slnečnice a už neni čím plniť...-.-;)

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

DANKA722: Casey ukazoval jako malej na píškovišti... teď už néééé. To víš že jo.... ukážu a zase budu poslouchat jak se chlubím ,-)

9. Skali

Casey - to nééééé, to bych si to...noo...no fakt jako....néééé xD
    Tu stížnost řádně okolkovanou a hlavně podepsanou (stačí otisknout kopýtko) ;)

DANKA - to už tu slunečnici točíš od Vánoc ? o_O

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Při minulé akci (Obří vír) chybělo 142 pádel, loď do přístavu nedoplula. Na farmě jsem "makal" s minimálními prostoji (venku byla zima).
    Nyní (Vzhůru!) přebývá 619 kanystrů, letěl jsem většinou rovně, vyzobal kupóny někdy i zdvojeně (taky sem tam stromy a stáje, jinak nic), v sobotu ráno hotovo, odpol.volno, v neděli volno, v pondělí volno (jen s jednou sklizní, ručně a to jsem třeba některé plodiny a stáje nesklidil = nedá se růčo fůčo ,-)) takže padátek bych mohl mít ještě víc a to akce pořád běží.
    Taktika stále stejná.

Edit: při této akci jsem na kanystry nikdy nečekal. Mám sešit ( Shaun the Sheep) ,-) když vyjde ofi každou akci si heslovitě opíšu, počítám jen ke konci a to si píšu,jinak odhaduji ,-)) za ta léta hraní to není těžké a padátka se řeší každý rok. Odměny mě nikdy moc "neberou" teď jsem si prostě jen tak letěl ,-)))) dodávám průběžně ne najednou, to by mě nebavilo ...

Naposledy upraveno: 12/3/18
  11. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Jupí jupí jou, ze čtyř tajemných chlívků Wolfram mě vypadl nosorožec, ještě jsem ho neměla. Celá akce byla super:)

12. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Krakoramaja, chvilku jsem doufala, že mám screen pádel, protože je měnili s lebkovými naběračkami a ty jsem screenovala kvůli té herní chybě, ale bohužel, mám tam jen plátnovou květinu a tak netuším, kolik mi přebývalo, nepíšu si to.
    I tak to pokládám za obtížně porovnatelné nejen kvůli této delší akci a tím pádem více dnům po dokončení, kdy člověk už nepodřizuje hru padátkům, ale tentokrát nebylo ani během akce nutné se hnát za padátky, já jsem třeba pak dávala na noc akční, i když jindy bych si to nemohla ani náhodou dovolit, měla jsem prostoje... číslo bohužel nemám, přebytky si nikdy nepíšu, ony jsou většinou minimální, dvě takto dobře padající akce v mé herní historii aby pohledal (druhou takovou jako současnou by ani nikdo nenašel).

Moje radost z akce je převážně subjektivní a vychází snad jen z toho objektivního faktu, že padátek bylo stále nadbytek, i když jsem se rozhodla dělat nejvíce spotřebovávací kroky. V kterékoliv fázi akce, od začátku do konce, nebylo nutno zohlednit stav padátek, stálo to jen a pouze na mé ochotě napěstovat nebo nenapěstovat si více akční. V tomhle kousek objektivity vidím, v jiných akcích se na padátkách visí zcela běžně. Asi jde o celkově vyváženou akci, za mě se to RT i v tomto rysu povedlo.

Musím akci přičíst i méně pozitivní bod - z tajemnic velké nic. Přehlídka žluté a zbytek, jako plejádu hrušní xxl, škoda komentovat. Jsem ráda, že jsem nic z toho neplatila. ;)

13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ještě dnes jsem těsně získal 1x děsivou sazenici duch

myš59, milostivas a zahradnice4 tohle ocenili.
  14. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak já jsem se odpoledne také konečně dobelhala do cíle :p Tajemnice jsem zatím raději nedávalaxD

15. bubujaja

bubujaja Rádoby autor

mám namleto biodelux a neposunu se niam,protože šipky nejsou zelené

myš59 a milostivas tohle ocenili.
  16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak dobre to pada, doufam ze kazdy doleti, no mohl jsem jit jen na dvojity, ale kdo to vi dopredu jak dopadne?

Vypadavat ma 267 kanystru/den, v tuto chvili ma byt 1408 (nebo chybet 192 ), mam 3339 (chybi 0 ), mam 208% hotovo.
    Stav lnicky : idealne 21119 kusu (4000/den ), mam 30953 z 24000 (128% ).
    Zatim uplynulo 87% casu, zbyva 17 hodin.

17. Skali

Biopalivo deluxe jde použít jen na políčku, kde je nějaká odměna. Jinak musíš použít biopalivo nebo biopalivo XL ;)

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Bubujajo, určitě je tam prázdné políčko, bez odměny. Tam se létá na biopalivo nebo BP XL.
    Všechny tři farmy finito, zádrhel v padátkách byl jen na jedné, ale už se to dorovnalo.
    Stonky makají, tajemno na ploše, jen na té jedné jsem zapomněl na stromy, tož ty budou zítra. Průběžně jsem točil i slunečnici, takže jsem zhruba na stejné úrovní(ta druhá mladší zase měla méně sluníčka) a navíc jsem nezblajznul úvazek. Párkrát jsem sklidil bez MJS... klasika
    A včera večer jsem se v práci přihlašoval s mladší farmou na WIFi cca 20 minut , vždy mě po nějakých 5 minutách vykopla - a nevím jestli farma a nebo ta wifi.

19. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Hotovo konečně jdu dělat zásoby. Těm co akci zdárně ukončili velká gratulace. Jinak všem hezkou hru. :D

20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Drahý makaku, toho tlačítka jsem si všimnula, ale téměř vůbec mi při letu 1. letadlem nezezelenalo... A vidím, že hra neblbne jen mně.

Achich, namlela jsem hodně paliva deluxe, a zjišťuju, že bylo vhodnější to palivo XL...

milostivas tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.