Vzhůru! (7.3. - 13.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. immortal67

immortal67 Expert fóra

Taky se vám nejde přihlásit.Když už se tam dostanu nejde na nic klikat a pak mě to hned odhlásí.Asi odměna za rychlý splnění úkolu tak trošku brzda aby si holt našinec moc nenahrabal.

2. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

musíš použít normální nebo XL palivo. Deluxe na prázdné políčko nefunguje.

3. kaja.1

kaja.1 Pisálek fóra

Stále to nejde prihlásiť a keď ano nejde na nič klikať a koniec bodka von

4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

kiki, bezejmenný - ale já nikde nepíšu o porovnávání farem napříč hrou, navíc uvádím, že beru v potaz rozdílné možnosti jednotlivých farem. Ono taky asi jde hodně o subjektivní pocity, kdy minule se na první odměnu čekalo třeba tři dny a v této akci je za tři dny hotovo a odměny se vybírají od začátku. To je subjektivní pocit.

Šlo mi o to, zda je někdo na své farmě schopen porovnat výskyt padátek v číslech u minulé akce a nyní. Kolik mu u minulé akce přebývalo nebo chybělo k dokončení, a v této akci pokud ví, kolik jakého paliva namlel a kolik kanystrů mu zbývá. Tudíž kolik padátek vypadlo na jeho farmě v akci Obří vír a kolik v akci Vzhůru (chápu a rozumím, že ne každý si to píše).
    Ale už toho nechám, asi se nic nedozvím. Prostě můj subjektivní pocit, že to napadalo při obou stejně, je podložený objektivními čísly. Nenaříkala jsem ani nejásala minule, rovněž tak ani tentokrát, prostě šlo o běžné padání. Ale souhlasím s matlafous, minulá akce mě taky bavila víc.
    Holt každému se líbí něco jiného, což je v pořádku. Fajn hru všem.

edit: kiki - bez porovnání skutečně vypadlých akčních předmětů nelze říct, zda to padá lépe, stejně nebo hůř.

Helena1313, milostivas a matlafous123 tohle ocenili.
  5. immortal67

immortal67 Expert fóra

Tak mam vytočeno 100% do stodoly tak proč by to mělo fungovat že.

Helena1313, evainfo a milostivas tohle ocenili.
  6. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

No neni to nadherne koukat na tocici slunecnici >:(

Helena1313, evainfo a milostivas tohle ocenili.
  7. immortal67

immortal67 Expert fóra

Já se nemůžu zbavit dojmu,že občas je ten výpadek cílenej,aby jednotlivci nějak moc nehýřili.Mám vytočeno 100%,pak superhnojivo a jedu dlouhodobky tak proč mě neutnout.A proč si to myslím jelikož neteři a i manželce to běží úplně normálně.

8. papulice

papulice Veterán fóra

mě farma nejde načíst už dvě hodiny,proč neee,přece je akce tak si užívejte!!!!!

Helena1313 a milostivas tohle ocenili.
  9. elbedna

elbedna Znalec fóra

Mě farma normálně funguje, ale mamce taky nejde.
    Pajda píše, že se na odstranění závady pracuje, tak vydržme.
    Pevné nery.

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Odstartuj na biopalivo, nebo biopalivo XL. Deluxe lze použít jen tam, kde je nějaká odměna.

Myslíš jako, že RT nakukuje hráčům na účty a kdo má bonus z KŠ, tomu farmu vypnou ? o_OxD

11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Skali: Asi jooooo ,-) RT dělá kuk ,-) Aspoň už vím, proč mně jede Farma pořád a bez výpadků.... jelikož u mě je bonus na KŠ sci-fi ,-)

12. Ifča73

Ifča73 Pisálek fóra

Zdravím, ani mě se nedaří dostat se na farmu a to už cca od 13:30. A žádný bonus z KŠ nemám.... :))

13. Skali

Casey - a točíš s tím kolem ? ;)

14. .kulich.

.kulich. Zelenáč fóra

Také mám problém s přihlášením. Ve hře nejde zasít, sklidit atd. Co se děje? Te´d jsou jen obrysy hry a prázdné šedé pole ... %-(

15. -.doktor.-

-.doktor.- Pisálek fóra

koukám, že s tím přihlášením nemám problém jen já. přes dvě hodiny nešlo.:mad:xD:oops:

16. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

hra se totalne pokazila :( nefunguje nic, vubec nic uz skoro 3 hodiny :(

17. -.doktor.-

-.doktor.- Pisálek fóra

mohla by se akce protáhnout aspoň do 18h. jako náhrada.;)

18. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

Ahojte, tak mě to teď naskočilo :)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A já jim trubka zase nalítla: Myslím si, že je to jen u mně a pucuju počítač!xD

20. Skali

Děcka, prosím vás, problém je nahlášený a na jeho odstranění se pracuje. To opravdu nemusíte hlásit všichni...
    Klik tady

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.