Vzhůru! (7.3. - 13.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Prosím o radu. Mám tři paliva deluxe, ale nevím jak je využít...

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

jamibe1 Sousedko, delux nelze pouzit na policko, kde neni zadna odmena nebo pro start.

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Prajem vám pekný deň.Ráno som naštartoval stíhačku a dnes by som už mal pristáť ešte mi chýba 54 kanistrov;);).

4. slootr

slootr Baron fóra

Odlítáno. Na polích zraje poslední dávka lničky, bude za hodinu, ale není už potřeba. Tahle akce byla celkem fajn. Nakonec jsem dvakrát nebral dekorky, jen něco, těch delux jsem udělal asi 15 nebo tak. Všem šťastné přistání.

5. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Mám hotovo, stonek pracuje, jsem spokojená, odměny dobrý a stáje odkryji odpoledne, tak se těším na překvapení;):)

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Melu po 10 kusech a pak cekam protoze nevim co zrovna budu potrebovat... hlavne teda hodne obycejnyho, abych doposkakoval k tomu pouziti deluxe : 50 Biopalivo, 30 XL, 30 Deluxe a stojim na kytce ve tretim zavode...

Vypadavat ma 267 kanystru/den, v tuto chvili ma byt 771 (nebo chybet 829 ), mam 1970 (chybi 0 ), mam 123% hotovo.
    Stav lnicky : idealne 11554 kusu (4000/den ), mam 16232 z 24000 (67% ).
    Zatim uplynulo 48% casu, zbyva 74 hodin.

Zoufálkov tohle ocenil(a).
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak stonek stonkuje, šlo to jak po másle (po oleji). V posledním závodě jsem se rozšoupla a vybrala dárky dvojmo (stonek ne :p).
    TS a TCH ještě nevím a dlouho vědět nebudu, neboť mě zachvátila hamižnost a keťasím na slunečnici. U nás sice nevystupuje do závratných cen, jak tu bylo zmíněno těch cca 1.700, ale drží se kolem 900. Už jsem v technologických přestávkách vydělala asi 5 mil.kr. a teď to hodlám ještě navýšit :D

8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Potřebuju 1 palivo a bude hotov 3. závod. Padá to poměrně přiměřeně a jedu bez SH, teda pochopitelně s MJS bez tý ani ránu.

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Jsem v první třetině předposledního závodu. Akce jde z mého pohledu velice splavně, až překvapivě a jsem z toho nadšená, přestože letadla se létají už potřetí - pro mě je to podruhé, první akci jsem jen tak lízla. Stojím na lničce, v prac. týdnu stíhám jednu otočku denně. Jinak jsem dávala dlouhodobky a asi díky tomu mám padátek habakuk, doufám, že už do konce akce na nich nepřibrzdím, dneska dám akční i na noc, pokud bude ještě potřeba, aby se zítřek už dal využít na doplňování scházejícího. Slunečnice jde už cenami dolů, u nás dnes na polovině včerejších cen, přesto jsem ještě trošku prodala, jestli za slunečnici dokončím poslední bod Legendy, bude to paráda, protože jsem tu zvěř škrabala po kouskách a nechtěla jsem ji do toho dát. Půlka zvířat je moje vlastní, druhou půlku možná dodají krejcary za slunečnici z této akce. Paráda :D.
    Jinak jsem přibrzdila i proto, že je ještě dost času a tak vyberu s deluxe všechno, co stojí jen trošku zato. Ramamince původně stály mimo oblast mého zájmu, MJS... ale vyzvednu vše tohoto druhu, protože mě to stojí jen trochu lničky navíc, kterou stejně pěstuju (bohužel opět bez bonusu, i když lístky točím, bonusy chodí za štěstím = jinam - uvědomuju si o to víc, že mám asi teda víc toho štěstí životního - není to ironie) a třeba 10 ramamincí jen tak ve hře nenasbírám, akce typu recyklomat po mně chce mnohem vyšší protihodnoty, takže hodnotím jako kladný rys této akce. MJS při ceně 400 tis. na trhu se hodí též, napěstovat trochu lničky je rychlejší, než napěstovat cibuli, lískáče, houby atd., i když nouzi zatím nemám, tak paleček zvedám.
    Akce není originál, ale v tomto provedení je mi milá a jsem spokojená ;).

10. pavca67

pavca67 Expert fóra

akce hotová šlo to dobře stáje odtajněny a šup do lišty novinka žádná stromy taktéž.Přeji pěkný víkend a at vám to padá :)

11. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    takto si představuji "lehkou" akci.Bez nesmyslných hafo akčních a mraky vypadávátek.Na noc jsem zasadila pouze akční,žádné

dlouhodobky.Mám řádek.
    :music:[​IMG]

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

dorazím to zejtra už zase čekám na pajdátka

13. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak já teprve rozpěstovávám,nechala jsem si noťas přinést a třeba někam doletímxDMusím přečíst příspěvky co bude udělat nejlépe.....

14. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak mam taky hotovo ani sem nedoufal ze to bude tak brzo tak at vam to pada casu dost:p

matlafous123, puntík50 a evainfo tohle ocenili.
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásný dník všem, venku je snad jaro :p a i když mě dnes donutili být v práci, jsem se potom ráda prošla přes střed Brna a koukala na kvantu cizinců, jak ho obdivují :inlove: moc dobrý relax na únavu. Jinak jsme kousek od Masarykovy university a pestrost zákazníků je neuvěřitelná a hodně se zasmějeme při jejich snaze se domluvit česky :D
    Už se mi nechtělo všechno tak pomalu ďobat a namlela víc paliva XL, něco s deluxe a najednou hotovo :p jen mě zůstaly divné přebytky [​IMG] co já si s tím teď počnu xD. Bych si taky ještě ráda zalétala, protože než skončí akce přibude hodně padátek. Tak kdo finišuje držím palce a hezký víkend ;)

Naposledy upraveno: 10/3/18
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

to jsou ty nadnormativní zásoby, počkáš až projde doba expirace a půjdou do šmelcu, stejně jako mé přebytečné kanystry

[​IMG] :)

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už som dolietal bolo ľahké pristátie;).Mne zostalo 332 ks akciovej rastliny 0 palív ale prázdnych kanistrov ešte do konca pribudne.Zasadil som si dlhodobky lebo si chcem sadiť desivé rastliny keď že na ne zabúdam.

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Kde jakou ptákovinu můžem plnit dál i když je to hlavní hotovo,ale zde kde je pro hru vše připraveno,odlétnem jednou a fertik.
    Zrovna toto je ten typ akce kdybychom mohli létat stále dokola,anebo aspoň mit možnost prolétnout obě trasy.
    Navíc,když pěstujem na 5 polích a padátka vyskakují jak o život.
    MOdici - prosím dát do raportu,chci létat !

19. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

tak jsem přistál docela v předstihu a bez pomoci sh.
    a možna mi někdo poradí jak sem vložit obrázek z ukolu pořád to chce url.

evainfo tohle ocenil(a).
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Baroland - píšu si: Růžová krůta chce létat 8) Ještě nějaké přání ? ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.