Vzhůru! (7.3. - 13.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Taky jsem jeste hrabeti trochu pristrihla krovky.
    Na plantaz hodim opuncii a kaktus do casovky (rano budou pripraveny 3 najednou) a zustane druha 1/2 ctvrteho zavodu (ta bude rychla) a teoreticky bych mohla zitra stihnout sundat i Pandaka s dvouplosnikem. A ted uz vzhuru, ale do pelechu.

2. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Dobré ráno všem létajícím (doufám, že jsem použila dostatečně genderově neutrální oslovení:D)
    Akce je pěkná, odměny jsou také prima, jenom ty dekorace mě trochu zklamaly. Prostě letadla z první akce jsou nepřekonatelná. Dekorky z druhé letecké akce byly ve stylu modelů, což bylo také dobré, ale mě by se více líbilo, kdyby třeba místo převlékací kabiny (tady asi došla grafikům fantazie, tak upravili starší dekorku z jiné akce) vytvořili létající dekoraci šedého letadla s myšákem. Tak třeba příští rok...

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ty, Fóglová a klikáš ??;)

4. kvetSlunecnic

kvetSlunecnic Zelenáč fóra

Tak jsem včera odlítala 3. závod a začala 4. A dnes jsem zjistila, že 1. a 3. mám odfajkovaný a ukončený, u 4. jsem ve vzduchu. Ale u 2. není fajka a jsem na startu. Ani odměny nemám. Co to znamená?

5. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Namlela jsem biopalivo všechny druhy a vyskoušela let a je to senzace, ale chce to trochu myslet bude potřeba víc biopaliva a biopalivo delux, protože dvojité odměny se hodí a ty beru všemi deseti. Poletím a když dojde palivo namelu si další a pěkně si to propočítám a snad něco ukořistím a proto jdu na to a snad to stihnu.

dadunek a Apachie1 tohle ocenili.
  6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

kvetSlunečnic - znamená to jediné, dvojku jsi přeskočila a po ukončení 4. ji odstartuješ. Jinak se ti 5. nezpřístupní.

7. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Jsem u posledního žlutého a chybí palivo tak dlouhodobky,jako vždy zkrácenou osvědčenou špaldu a večer o kus popoletím.Na noc opět špaldu a snad už to zítra doplachtím.
    Odměny,párty lístky,superhnojivo,superkrmivo,banány a dárky dotuju deluxem,jde to dobře a hlavně dnes nezapomenout na krchov, akce sice hotová ale strašikytky jsou skoro na vymření tak něco stačím dopěstovat. 24 hodinová sklizeň na víc se opravdu hodí,tak kdo nestačil stonek ať se daří.;)

Dolítáno ,vybrané co se dalo,tentokrát pohodová akce. Kdo ještě nepřistál tak ať se podaří.

Naposledy upraveno: 11/3/18
    DANKA722 a Zoufálkov tohle ocenili.
  8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Dobré ráno, večer jsem měla štěstí s mixérem a hned na první pokus 20% zkrácení zeleniny, takže jsem nasadila vytuněný pokrácený špenát (17:15) s konečnou délkou růstu 6:56, který stihnu otočit ještě jednou a ráno vypadlo z hlavní a divoké (201 + 201 políček) 59 + 53 kanystrů. Není to sice žádná sláva, ale když vezmu čas růstu, tak to jde.
    Docela mne ale zarazil, i když to bylo druhý den, výsledek 24 hodinových pohopolí akční doplněných na zbytku zimním jasmínem + 3 migrující JC:
    44 poho hlavní a divoká - 40 + 37 kanystrů
    37 poho prales a 2 zvěřince (okolo 15 hod.) a 41 poho plantáž - 33 + 37 kanystrů
    Tady je dobře vidět "přiškrcení" padátek druhý den akce. Předpokládala jsem 1 kanystr/1 poho pole. Ale ani to neplatilo a zbytek jako by nebyl.
    Letadla mám ještě zaparkovaná v hangáru, času dost. Teď jsou letové trasy obsazené.
    ;)

Naposledy upraveno: 10/3/18
  9. matlafous123

Tahle akce je cela na pytel! K cemu mi to je, ze RT povoli kohoutky na padatka, kdyz utahne kohoutky na akcni!? >:(
    [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 10/3/18
  10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ale matlafous, klíííd, nebo ti prdne cévka a budeš za sebou tahat nohu, což v lese by byl pěknej vobuch ....
    Ps: taky mi to nechce růst.... :oops:

11. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

jo to taky mi došly kytky :D zato pěkně kyne konto ze slunečnice:music: těším se na otevření hřbitova ten den navíc mi pomůže měla bych ten stonek dodělat

12. matlafous123

MatysekKamilek To byl nemuselo byt k zahozeni tahat jen jednu.... ted musim v lese tahat dve - tomu rikas vyhra? xD
    Zoufálkov Jj, taky jsem si rano pochrochtala - na AN za 1.730 kr/kus ;) Ted uz jen 730.

MatysekKamilek, DANKA722 a Zoufálkov tohle ocenili.
  13. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

u nás kolem 1500
    no ještě mi chybí 1 a půl dráhy, ale to do zítřka dám, akce celkem na pohodu

DANKA722, Janina0971 a matlafous123 tohle ocenili.
  14. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Odlétala jsem všech pět závodů, získala stonek a akce je tedy u konce. Začala jsem bez jakékoliv přípravy, dopoledne před akcí jsem normálně sklidila a dala takové plodiny, aby vyšly na začátek akce, takže kanystrů do začátku moc nebylo. A asi to tak budu dělat pokaždé, nějak mně začíná být líto přestavovat farmu jeden den dopředu kvůli prvotním padátkům, když nakonec stejně pak vypadnou.

A protože mě skolila také "konečně" chřipka [​IMG], nějak mě vůbec nebavilo propočítávat kolik je čeho třeba a tak jsem přepěstovala. Ve stodole zbylo 1 biopalivo, 6 biopaliv XL, ale hlavně 2 215 akční lničky, kterou jsem měla i od večera do rána na ploše, mohlo narůst něco dlouhodobého do úkolů. No nic .... Teď už jsem dala farmu krom divoké louky a mýtiny, kde chvíli budu točit slunečnici do normálu a budu očekávat další akci .....

Všem krásný den ....[​IMG][​IMG]

15. agoros

agoros Perspektivní autor

tak aj ja už mám hotovo. išlo to celkom rýchlo, na to, že som jeden deň pestoval slnečnicu a 2x som rozpestovával, lebo som samozrejme všetko pomlel :D ale mlel som len xl palivo a letel rovno za nosom.. :D

DANKA722, Janina0971 a Xenie6161 tohle ocenili.
  16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

První a druhý závod mám hotový. Šprajcl jsem se v závěru třetího, protože došlo akční kvítí.
    Biopalivo - 20
    Biopalivo xl - 0
    Biodeluxe - 16
    Létám pomalu a trasu si promýšlím. Jen prken, jsem už dostal snad 2000 nebo kolik, protože je beru biodeluxem. Ramamince taky poskočily a sazeničku "Duch" na hřbitov jsem taky bral 2x. Ještě je času dost takže mi nevadí že nemám momentálně biopalivo xl.
    Prostě počkám.

Padátek mám v šopě 633.

Slunečnici nepěstuju, protože ji nepotřebuju pěstovat. Na trh ji nedávám, protože jsem hamoun.

17. kvetSlunecnic

kvetSlunecnic Zelenáč fóra

Vždyť se to odemyká postupně. Jak mě to tedy mohlo pustit dál?

18. stěby

stěby Hvězda fóra

Rozletěl jsem se do 5. úkolu, a asi jako jediný jsem momentálně [​IMG] skončil na kanystrech :music::D. Ale mlsně jsem si napočítal, kolik toho ještě chci vyzobat, a vycházejí mi docela pěkná čísla: už jen 3280 lničky a 276 kanystrů. Takže odpo končím s akční a vrhnu všude dlouhodobky, a s největší pravděpodobností zítra ráno v klídku budu :inlove:.

kvetSlunecnic
    - neodemyká - po jedničce můžeš letět v libovolném pořadí dvojku, trojku i čtyřku, až pětka se ti otevře po prvních čtyřech. Já třeba letěl 1 - 3 - 4 - 2 a teď frčím 5.

19. matlafous123

kvetSlunecnic A na to jsi prisla jak?

2. závod
    - zpřístupní se po dokončení 1. závodu
    3. závod - zpřístupní se po dokončení 1. závodu
    4. závod - zpřístupní se po dokončení 1. závodu
    5. závod - zpřístupní se po dokončení všech předchozích závodů

Zoufálkov tohle ocenil(a).
  20. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;)
    ve stodole mám namleté kanystry s Biopalivem de luxe ( takové ty modré ), ale nejdou použít, je to normální? Všechny ostatní jdou xD Tak jako modrá je dobrá, ale evidentně na ní letadla nelítají xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.