Vzhůru! (7.3. - 13.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jsem si dobře zadělal - chtěl jsem na mladší farmě osít pohopole slunečnicí a hodil jsem tam lničku. přeci nebudu čekat do zítřka na sklizeň! tož tam přibyly ještě zelené kapky. Ovšem stav slunečnice ve stodole je tristní, takže večer asi zaseji jen na baha a na farmě pojedu sluníčkovou. Jinak mám 2 letové dráhy hotovy, čekám na lničku, bych si mohl přirobit nějaké to turbo a delux. Obyč se ještě nějaké válí ve stodole.

2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Poslední závod za mnou, šlo to nějak rychle. Jenže jak toho mám poslední dobou víc, tak jsem zapomněla, jak jsem na tom a po sklizni automaticky zasela. Samozřejmě lničku. A i s hnojem, abych nemusela ponocovat. Při příchodu na letiště mě málem kleplo, sít už jsem opravdu nemusela, stačilo pár XL a je hotovo. Joj to budou přebytky.
    Tuhle akci snad musí dát fakt každý, padá to i roste parádně. Tak ať se vám daří a stížností je co nejméně.

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já nevím, ale poslední dobou nějak stagnuju. Jsem v polovině 2. závodu a je mi to šumák. Asi mě otupily ty dva předchozí propadáky (i když lebky možná ještě napravím), ale kde je zakopaný pes? Asi nehnojím, nepřikrmuju, nepřihazuju....

4. stěby

stěby Hvězda fóra

Soupeři 1, 3 a 4 již poznali hořkost porážky :D. Do čtvrtého letu se pustím až zítra. Padá to skutečně pěkně, tentokrát mě brzdí nedostatek akční, i když ji mám na všech pěti plochách. Posbíral jsem dvojnásobné PL, asi si ještě zatočím na nějaký ten pěkný bonus, jestli se mi z toho nezatočí hlava xDxD.

evainfo, Apachie1 a Helena1313 tohle ocenili.
  5. makak-magot

makak-magot Stará škola

Koukám, že lítáš i bez biopaliva :-D

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

ach ta matematika, vesele si pěstuju a prodávám slunečnici a došla mi lnička, visím v polovině čtvrtého závodu xD

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jeste jsem nedoletel... nevystartoval... nenamlel... a pulka lidi uz je v cili?
    Vam teda ty bonusy +1 padaj, jen co je pravda :)

Vypadavat ma 267 kanystru/den, v tuto chvili ma byt 583 (nebo chybet 1017 ), mam 1317 (chybi 283 ), mam 82% hotovo.
    Stav lnicky : idealne 8734 kusu (4000/den ), mam 14129 z 24000 (58% ).
    Zatim uplynulo 36% casu, zbyva 91 hodin.

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Me to vubec neroste! Z jedne sklizne mi vypadne mnozstvi, pri kterem ani nema cenu nastupovat do letadla, natoz startovat :cry:

9. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Ještě jsem nevystartoval, schovávám si to až najednou... Ještě mám tři pole akční a bude jich dost, zbytek točím slunečnici a na noc dám nějaké dluhodobky. Jsem překvapen, kanystrů padá poměrně dost, mám jich 970 a to jsem sázel zatím jen akční... A to nemám žádného JC a živoucí legendu 29-30....

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  10. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - A zasadila jsi něco? Mě to roste a lítám třetí závod.xD

Ale je to o vrtuli xD

11. -Zojja-

-Zojja- Pisálek fóra

Tak musím říct, že oproti minulým dvěma akcím je tahle super a líbí se mi nápad s Deluxe biopalivem. Už jsem to pomalu vzdávala, protože se mi poslední dobou opravdu nedařilo a nevěděla jak dál. Dokonce jsem si dala před nějakou dobou taky 3 měsíce pauzu, ale kdo by farmě odolal :) Posledně mi tu hezky poradil matlafous123 a skali, takže vám děkuji a vypadá to, že to přineslo své ovoce...

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

satelit Zasadila? To jsem mela? o_OxD Jsem na suchu, mam desne neaerodymanickej krk a DrAcula me drti o celou delku :cry:

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

makak: jj, občas nevím, jak stíhám sklízet farmu :) A na biopalivo "lítám", auto mám na LPG, tedy tvrdí to... pro mne je to jen levná varianta dopravy kamkoliv.:p

marketka47 tohle ocenil(a).
  14. satelit

satelit Hvězda fóra

Já vedu,ale nevím jak dlouho,taky jsem na suchu.

15. mikayyy

mikayyy Pisálek fóra

co je to ta okultní pýchavka, co nám byla připsána a k čemu je, kde ji najdu?

16. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Tak já jsem asejc blbá,mám 5 deluxe a když kliknu na letadlo,tak tam ty šipky nejsou zelený,ale šedý,tak asi poletím do pihele:(

17. MatysekKamilek

maminka78: delux nefunguje na prázdná políčka (bez dárku), tam musí použít bud biopalivo nebo biopalivo xl

evainfo a maminka78 tohle ocenili.
  18. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Áha,maminka78 je určitě blbá,ještě že už to byla tento týden poslední 12-tihodinová šichta;)

evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  19. MatysekKamilek

maminka78: splete se každý, taky jsem pátrala na fóru, kde je zakopanej pes, když jednou to jde a podruhé ne... delux je dobrý nápad, ovšem když se čte návod letem světem, tak pak hledám a hledám, kde je chyba /ve mně, neb nečtu poctivě celý návod k akci, že/:p

Ještě 3minuty a tradá do pelechu, nějak mne to slunko zdrchlo. Malou tedy taky, odpoledne spala 3 hodiny!! Ona, který stačí max hodina 1x denně přes den.

evainfo, maminka78 a matlafous123 tohle ocenili.
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Příště směřuj podobné otázky do sekce dotazů, tady probíhá diskuze k akci "Vzhůru!"
    Okultní pýchavka a lebeční naběračka jsou vrácené položky z akce Strašidelná hostina. Kuk tady

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.