Vzhůru! (7.3. - 13.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lukas198526

Lukas198526 Zelenáč fóra

Zdravím. Prosím vás, viete mi niekto povedať, ako sa prepnem medzi tými dvoma trasami v jednom závode? Je písané, že trasu si môžem vybrať, ale ako?

evainfo tohle ocenil(a).
  2. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Přeji hezké ráno. Chtěla bych si orientačně spočítat co čeho potřebuju a mám dotaz. Hned na zasém počátku každého závodu si mohu určit zda pojedu horem nebo dolem, nebo jedu automaticky dolem? Děkuji za odpovědˇa pěkné farmaření všem.

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak mám prakticky hotovo. Sice jsem ještě nevystartoval do posledního závodu, ale jak mám vysoce přepěstováno akční lničky, špekuluju nad drahou letu a nad všemi možnými výkruty s dvojnásobným přetížením (rozuměj ziskem)... Asi tak po 12. hodině však budu mít skutečně hotovo, byť bych zřejmě mohl ještě dál a dál dumat nad vylepšením letu (času na získání ještě většího počtu kanystrů je dost). Jenže ona používáním deLux paliva roste i spotřeba slunečnice (ještě že tím aditivem není řepka) a to se při ceně slunečnice na trhu (888 Kr!) už moc nevyplatí.
    Tak ať to všem lítá a žádný karambol!;)

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dobre rano,
    jsem v polovine tretiho zavodu (KS rano opet bonus netrefilo, ale tentokrat mi to nevadi a radsi setrim PL na akci "bez konce")... co me ale tentokrat prekvapuje je mnozstvi padatek. Na noc jsem davala, stejne jako vcera, do expertnich ukolu kratkou kopretinu (29 ks), sedmikrasku (35 ks) a vonny svizel (32 ks), lnicku na 2 plochy Baha, na treti frci casovka a presto at letam, jak letam (pouzivam XL i delux treba i na cihly - tech se stale nedostava), jsem porad 600 ks v plusu a ceka se jen na lnicku.

krakoro, jak jsi na tom u dvojcat?

Naposledy upraveno: 9/3/18
  5. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, já mám ve vzduchu třetí letadlo, tak doufám, že doletí a nespadne, jinak se mi akce líbí, a jestli neudělám všech 5 letů, vůbec mi to nevadí, neb po cestě vzduchem jsou pěkné odměny, chvíli lítám nahoře a pak zase dole, je to fajn.

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmárky a farmári.Ja som pár lístkov oplieskal na kolese mám mini prasiatko pár SK,nejaké výrobne a na 24 hod.100% do stodoly a BS a ešte na pár hodín + 1 do stodoly.Už letím s tretím lietadlom kde som v polke letu.Tá súperka tá ma vždy predbehne ale mne to nevadí nech si letí.Plním aj úlohy nech ubúdajú.Včera som kúpil na trhu za drahé peniaze šišky s izbového smrečka lebo stromček som nemal a tie tajné z úlohy som capol na plochu a jupííí jeden mi s nich vyrástolxDxD.

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Trochu jsem se do toho zamotal.
    Mám zatím odlítanou první dráhu. Na další počkám nějakou chvilku abych si pořádně promyslel manévry. Některé odměny si vyberu 2x a mnoho jich nechám normálně jednou.
    Možnosti mého letadla jsou sice dobré, ale přehnal jsem to z nasyslením padátek.
    Zatím co nemám akční kytku (normálně došla a zasazeno mám jen na 2 plochách) tak padátek mám ještě k dispozici 490 a to i přes semleté akční palivo - mám 28 biopaliva, 16 biopaliva xl a 9 biopaliva deluxe (+ mám těch 490 padátek ! Chápete ? 490 padátek navíc !)
    Akce jde dobře a stihnu to v klidu. Dneska ještě pádím do práce (za chviličku) ale víkend mám volný (do práce jdu v Neděli na noční) takže to lítání nechám na noc, nebo na zítřek. Čauky piloti

Edit : a to ještě melu ve mlejně dalších 12 biopaliva xl.

Edit II : za hodinu sklízím 3 plochy Šípku na farmě a jednu plochu Kaktusových čapic na bahamce. Takže padátek ještě silně přibude.

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

matlafous - myslíš kanystry? No, něco padá, ale hlavně padají miliony na konta, protože slunečnice je ještě zlatější důl než slepice minule. Včera v 10 jsem za darované floreny pořídila kombajn a sečku, všude malá pole + MJS = co hodinu milion až dva. Ovšem na jednom trhu je za 1300, na druhém jen 600. MJS přibližně stejně drahá.
    Dnes otevřu poslední kus mýtiny, kupodivu to na ní padá dobře, ač ještě není celá.
    Určitě si jedno kolo ve vzduchu dám, byť lnička jde jen na noc. Škoda nechat pomocníky 5 hodin zahálet. Na jedné zatím vypadlo 190 kanystrů, na druhé 180. I v této akci se ta druhá jeví na padátka chudší. Ale zase na ní naposledy ze slunečnice padlo - hlavní s poháry 0, divoká 2, omezená mýtina 5.
    Na krákoře po sklizni vyrazím na poslední let.

9. matlafous123

krakoramaja Jj, myslela jsem kanystry. No, uz by jsi na ne mela pomalu zalozit vlakno (teda az ti dojede kombajn na slunecnici) ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

V pohodě dokončeno, po dnešní ranní sklizni;)

DANKA722 a kaolín11 tohle ocenili.
  11. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, včera jsem pokusně zkusila zasít různé druhy zeleniny na farmě (bez JC) a výsledek je:
    hlavní 202 pidi polí - pórek (18:15) - 59 kanystrů
    divoká 202 pidi polí - česnek (16: 45) - 56 kanystrů
    mýtina 176 pidi polí - červené zelí (17:00) - 44 kanystrů
    Baha - prales 100 pidi polí - kaktus biskup + 76 pidi polí zázvorkovník - 37 kanystrů
    celkem ze 4 ploch - 196 kanystrů

Ještě dozrává na plantáži 100x saguaro + 88 cukrmelounů - 52 kanystrů (až ve 14:15)

evainfo tohle ocenil(a).
  12. veviinka

veviinka Pisálek fóra

Tož nevím jak sa dá ovlivnit to padání, mám pocit že je to o náhodě, dnešní sklizeň česneku: hlavní louka s JC 37kanystru,
    lesní mýtina bez JC 45 kanystru
    a park též bez JC 40kanystru,
    všude pidipole s česnekem nic víc, legenda na max... (ještě sem měla vránu, cukinokoláč a mrkvovy chleb na vše ale to nevím zda má vliv)...

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  13. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak jsem také dolítala, sela jsem od začátku jenom akční na plochu, teď jsem vyhodila všechna tajemna, tak uvidíme, také jsem projela hodně lístků i PL na kole a nic, teď to již nevadí, budu sázet do stodoly a zkusím na baha časovku, přeji všem hodně padátek a šťastný dolet do cíle,
    pomáhalo při sklizní 7 JC, akční jenom s vodou

14. veviinka

veviinka Pisálek fóra

je to těma šipečkama vlevo od letadla (tlačítko s šipkou nahoru a doprava, či dolu a doprava -dle toho kde zrovna jsi)

15. makak-magot

makak-magot Stará škola

Klikneš na tu ikonku vlevo s jednou šipkou nahoru a druhou dopředu. To tě posune o 1 pole dopředu a zároveň do druhé dráhy.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  16. veviinka

veviinka Pisálek fóra

no mi právě s JC vypadlo mín padátek než bez něj..

17. Bobina34

Bobina34 Pisálek fóra

Prosím , potřebovala bych tak trochu poradit.

Mám dostatek paliva , ale bohužel ve chvíli, kdy chci vzlétnout, hra vůbec nereaguje a nepohnu se ani o kousek. Šipky vůbec nereagují. Hru hraji již pár let a nikdy jsem neměla tento problém.
    Dokáže mi prosím, někdo poradit????
    Děkuji
    ,

18. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Ahoj,může mi někdo poradit,musím na odměně,kterou chci, zastavit,nebo můžu přeletět a vezmu to jakoby mimochodem?Například první závod dole je čtvrté SK,musím dát 3 a 1,nebo stačí 2krát tři a seberu to i tak.Dvojnásobné odměny chápu,to je v pohodě,Moc děkuji.

19. matlafous123

Bobina34 Nepokousis se vzletnout s palivem delux? Klikni na svoje letadlo a pomoci zelenych sipek pouzijes jine palivo (s delux nelze startovat).

-Berry.308- S palivem XL seberes vsechny odmeny po ceste (tzn. jakoby mimochodem, jak pises), aniz bys na nich musela zastavovat.

EDIT: Neni zac.

20. Bobina34

Bobina34 Pisálek fóra

Mám stejný problém

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.