Vzhůru! (7.3. - 13.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ajap7

Ajap7 Pisálek fóra

Zdravím,jak mám odstartovat prosím?Nějak mi to nejde a připadám si začátečník :)Šipky mi nechtějí zelenat.

maribeja tohle ocenil(a).
  2. myrda

myrda Perspektivní autor

Ajap7 : nejdřív klikni na svoje (to červené) letadlo. Pak by ti měly šipky zezelenat.

3. taraba

taraba Rádoby autor

Zdravím všechny, akci nemohu dělat, umřeli by všechna zvířátka, není skoro žádné krmivo. Jinak minule chyběla pádla, někdy padátka vyjdou, někdy ne, v poslední době spíše ne. Na hlavních 3 plochách např. sklizeň přes 130 tis., na třech hlavních bahamách přes 100 tis. a za to vypadlo zdaleka necelých 150 padátek, podobná situace na dalších rodinných farmách. Jak již uváděli jiní, skutečně po splnění padátek, najednou padají jak když shazují pitomce. Jak se prezentovalo akce obtížnost nízká, souhlasím, nejjednodušší dokoupit pár košů, je to velmi nízká obtížnost. Tak jsem se podělil - jsem bez stonku, firma bez peněz za nákupy. I tak to stojí, za kombajn, občas něco navíc. A to ještě zabavili ploty a další dekorace, ty ostatní jsou skoro všechny za floreny, tak design stojí za nic. A ještě mi naprosto zmizel pohár, total fuč, tak bude navěky na stromě moudrosti jako nesplněný. Přeji všem úspěšnou akci a hlavně hodně padátek.

pavca67, maribeja a piginka tohle ocenili.
  4. Ajap7

Ajap7 Pisálek fóra

Děkuji :) už letíííím :) ale musela jsem udělat ještě biopalivo XL měla jsem jen deluxe a nechtělo naskočit :)

burds, milostivas a maribeja tohle ocenili.
  5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

kaolín - třeba je to daň za to, že je tam zdarma voda a vyšší BZ za stromy a chlévy. Rozhodně nejsem vševědoucí a ty taky hraješ mnohem déle, tak to máš zřejmě lépe ošéfovaný. Na mýtině nemám stabilně nic kromě jednoho zvěřince a velkovýrobny. Sázím na ní stejné věci jako na zbytku. A ano, je tam o téměř osminu políček méně, to může dělat ten rozdíl.
    Na Bezejmnenného jsem reagovala spíš ve smyslu, že když na jedné ploše padne třeba 5 a na jiné 15, při příští sklizni to může být zrovna naopak.
    Tuhle akci si padátka nepíšu, ale při příští se na to zaměřím, díky za tvůj nesouhlas.

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Stav: 5247 lničky, 717 padátek, slunečnici nepočítám. Z toho jsem vyrobil 38 obyč, 5 x xl a 7 x delux. Zatím jsem tedy v hangáru, čekám na větší příděl kerosinu.:);)
    Včera jsem měl noční, takže jsem udělal základní rozpěstování, zalehl a ve čtyři hodil 90 půlpolí a mazal. V deset se mi povedlo sklidit - měl jsem lničku na baha. Tam už jsem dal pidipole. Na farmě byly dlouhodobky už od dvou hodin. Věděl jsem, že nebude dost materiálu, takže žádná křeč:p. Dnes jedu třetí sklizeň(s tou ranní na baha) a na noc dám opět lničku na bahu a farma dostane asi sedmikrásku - ještě jí dost potřebuji.(A nebo svízel, ten je taky zapotřebí.) A jedno pole asi zadám pro oříšky a zítra tam budu točit slunečnici, aby mi sluníčko nedošlo. A možná už si prohlédnu ty Dukovany ze vzduchu a budu se tam přetahovat o místo s ochranou vzdušného prostoru ČR!:D:D

Naposledy upraveno: 8/3/18
  7. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, hraji tuto akci poprvé. Už nemám žádné palivo, ale to červené letadlo pořád létá. jak to zastavit. Děkuji za odpověď

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

taraba - nevím, jestli tě chápu dobře - ztratil se ti pohár, který chceš vložit na strom moudrosti do runy Živoucí legenda ?
    Jestli je to tak, tak je možné, že máš pohár někde na ploše - prohledala bych všechno znovu na tvém místě (včetně parku)
    nebo jsi pohár mohl omylem zbourat do lišty a pak bys ho měl najít v inventáři mezi dekoracemi (levá lišta, bedna, pod ikonou vázičky, záložka dekorace).
    Pokud nenajdeš nikde, můžeš se obrátit na herní podporu a požádat o pomoc.
    Jak kontaktovat herní podporu

Zorka341 - zastavit nejde (nech ho tak), ale až si vyrobíš zase nějaké palivo, tak na to letadlo klikneš a můžeš pokračovat v letu a ve vyzobávání odměn :)

Ajap7 - biopalivo deluxe nejde použít na políčku, kde není žádná odměna ;)

milostivas, maribeja a DANKA722 tohle ocenili.
  9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ještě 5. a mám padla. Létám jen na xl, o dvojnásobek žlutejch stájí nestojím a těch pár SK mě nevytrhne.Raději začnu úkol na Baha.

milostivas, Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

já když napěstuji hodně lničky dorazil bych asi jen na 1 dekoraci

11. taraba

taraba Rádoby autor

SKALI - děkuji za pomoc, skutečně pohár - do živoucí legendy není, ani na plochách, ani v inventáři, obrátím se na herní podporu. Přeji pohodovou hru - taraba

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

taraba: a kde jsi měl uložený pohár než zmizel? na ploše, v liště .... nevložil jsi ho už do runy na stromě (ale to snad ne)
    jinak letím s větrem v zádech nasedl jsem do třetího letounu

13. Skali

taraba - napadlo mě to co Pitrýska - jestli nebyl pohár vložen už do runy na stromě moudrosti. Než budeš psát na podporu, ještě tam mrkni ;)

14. Skali

stibovam - jak zmizel ? Máš poháry splněné, jak píšeš. Na kolik procent máš Živoucí legendu ? (zjistíš na stromě moudrosti - viz obrázek nad tebou)
    Pokud poháry vložíš na strom moudrosti, už tam zůstanou (navždy). Maximálně když je nemáš naplno (30%), tak plněním úkolů v družstvu Výstava a Chovatelská soutěž můžeš získat upgrady pohárů, které zase vložíš na strom moudrosti a tím posílíš Živoucí legendu.
    A Živoucí legenda má vliv na vypadávátka. Čím jsou procenta vyšší, tím větší šance je na vypadávání předmětů, tudíž i vypadávátek.

Edit: Ještě k těm vypadávátkům - pročti si toto vlákno, je tam spousta užitěčných rad : Jak na vypadávátka

spuntka, milostivas a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  15. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny vecer vsetkym...tak konecne som to aj ja dokoncila..vzala vsetko 2x co som chcela,,dekoracie hlavne po 2x a nejake sadenice a chlievy..potesilo hlavne naradie dosky a tehly co nikdy nieje dost..drzim kazdemu palce a dobru strategiu..a hlavne mi pomohli bonusy do stodoly..:

16. Skali

stibovam - pokud máš Živoucí legendu na 30%, tak ji máš na maximum - víc už to nejde, tudíž ten pohár, co ti "zmizel" jsi vložila na strom moudrosti - byl na ploše, tys ho zbourala do lišty, šla na strom a odtamtud ho z inventáře vložila (obchod s trofejemi).

A prosím, když reaguješ na příspěvek nad tvým, nepoužívej tlačítko "odpovědět ", protože odpovíš i s citací toho příspěvku (což je zbytečné). Buď bys musela citaci vymazat nebo jednodušší je, když začneš normálně psát do nového příspěvku a dotyčného jenom oslovíš. Děkuji

Edit: Ještě k těm JC - pokud máš na každé ploše třeba jen jednoho, tak to padátkům moc nepomůže, ptž 1 JC zvýší šanci na vypadávání o 5 % a působí jen na té jedné ploše, kde stojí. Možná by bylo lepší je stěhovat. Dát na plochu všechny co máš, pak aktualizovat F5 a pak sklidit plochu. Citróny zbourat, přejít na další plochu, citrony postavit, dát F5, sklidit....

milostivas tohle ocenil(a).
  17. stibovam

stibovam Pilný autor

Děkuji,ještě zkusím skleník,ten mě nějak nešel :eek:)

Skali tohle ocenil(a).
  18. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já tuhle akci nejedu.Zaměřila jsem se na doplnění konta,což se mi docela daří,na každé farmě přibylo skoro 20 mega,takže já jsem nadmíru spokojená. ;)

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

finíto,bez kaštaňáku,jen + dvě sklizně po 6ks/pole

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.