Vzhůru! (6.9. - 12.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

ahoj všetci rozpestujem a potom uvidím ako to pôjde a čo sa podarí

2. makak-magot

makak-magot Stará škola

Nálepky obsahuje jak 1. závod, krok 8, tak i 5. závod, krok 12. Takže se musíš pokaždé strefit do jiné trasy.
    Co se stane, pokud v obou závodech sebereš stejnou nálepku, netuším - nejspíše ti zkysne mléko v ledničce, slepice budou až do večera kokrhat a nad farmou proletí mimozemšťan, co ti sežere veškerou mrkev.
    ;)

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak dilema mam jen na konci - krokodyl nebo bazant? A pote co je lepsi - koza nebo kralik... kupodivu kralik ziska rozumny cas a hlavne keramika jich dost spotrebuje (pres anakondy a krmivo)...
    Takze ted hlavne trochu nahrabat toho slunicka z kytek nez to zacne, akorat jsem rano dal dlouhodobku a stale roste...

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

pečlivě jsem vybíral .-) a letím takto nekličkuji nejsem zajíc

1.let spodem
    2.let horem
    3.let horem
    4.let spodem
    5.let horem a sbohem tedá až napěstujem a napadají kanystři :p

5. abc23

abc23 Komisař fóra

teda Tassadar11, já že rozdávají krokodýly a bažanty.. a ona je to jenom podivuhodnost s nejistým výsledkem o_O
    • zkusím štěstí na bažanta, toho nemám a min.týden jsem viděla poprvé na trhu za 52tis (koupila) a hnedle druhý den byla cena přes 100tis kr.. no koupila jsem druhého do páru za 83k ale tím asi končím a tak budu doufat, že se vylíhne z hnízda tajemného

6. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Tak farmáři,rozpěstovat a točit akční pořád dokola,hlavně aby ten kanystr padal -
    nachystat prstíky, kdo má mechanizaci-nastartovat motory a jdeme na to :D

7. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojky. Do akcie idem. Ale ktorý smer si vyberiem, tak to ešte netuším. Slnečníc mám cez 27 184 ks. Želám vám krásnu hru a veľa šťastia pri výbere smeru letu. ;):D:)

8. stěby

stěby Hvězda fóra

Že tys mi koukal do lejstra :D;)? Ba ne, lišíme se v letu tři, tam to beru dolňáskem, jinak mám připraveno némlich totéž. :p

petaM2001 tohle ocenil(a).
  9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Pitrýsek: Je mu 8let. Spíš šlo o to, že mu hlídat hodiny, dělá si to sám.... Ale říct mu, zalej si to, budeš to mít dřív, je tolik a tolik, skliď si a tak. Je ve druhé třídě, takže např.12:55 + 3:20 si nesečte. Tak jsem to myslela... Neuvěřitelně mě vytáčí, že do toho čumí hodinu a pak řekně ještě chvilku.... :)
    Jinak posledně jsem letadla nedala, mám jen tuším 3 dekorky, tak uvidím, jestli je dám teď....

10. maribeja

maribeja Analytik fóra

Protože se to pěstuje na všech plochách ,tak i když mám někde stromy tak by mě mělo stačit 8 otoček akčního,a pokud to bude dobře padat tak se dá pěstovat cokoliv ,pokud ne tak na noc dlouhodobky,jinak létat budu asi tak 1 a 5 let spodem a 2,3,4 vrchem tak nějak jsem si to naplánovala co bych asi chtěla,možná něco upravím ,ale asi ne nerada přelétávam z místa na místo.No uvidíme až to pojede.:)

11. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Nechce se miii, unavena jsem, ale ti poťouchlíci tam na mne narafičili letadélka, takže prostě musím. Ach jo. Řádek chci, i kdyby nic nedával, abych měla kam si ta letadélka vystavit, nicméně podotýkám, že řádek dávající superkrmivo by mne vyburcoval k činnosti až horlivé, ba hektické. Tož tak. Dobrou noc ve spolek.

12. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ahojky všem. Obdivuji váš elán do další akce. Mně vzala chuť, jen jsem ji přečetla. Zase hromady pěstování, hromady vypadávátek a zablokovaný mlýn. Ani se neoklepu z jedné akce a už je tu druhá. Vím, že je dělat nemusím, ale nedá mi to. Na farmě inflace jako blázen, nic není k dostání, nic nestíhám napěstovat.
    Tak přeji hodně úspěchů a hlavně ať vám to padá!!!!!

13. karolinada

karolinada Pisálek fóra

ahojte. dá sa použiť niečo z čoho budú tie kanystry viac vypadávať?

14. makak-magot

makak-magot Stará škola

karolinada: ano, ale chce to nějakou přípravu. Koukni se mi do podpisu na první odkaz "Jak zrychlit..." :)

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Makak-magot: byls rychlejší;)

maribeja, Lišiak-Vuk a petaM2001 tohle ocenili.
  16. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Evalumar, mluvíš mi z duše. Pro něj bych zboural farmu i bahu do mrtě, nezůstal by kámen na kameni, vstával bych v noci - no, prostě makal bych jak otroci na pyramidách. Jdu si ještě jednou vše pročíst, vezmu v úvahu nejdelší variantu - prostě 20000 kusů bejlí a jdu spočítat políčka. Nebudou určitě stačit; jdou všechny chlévy na ostrovech do lišty, možná část stromů, co zrovna nepotřebujeme do krmení a na farmě rovněž nějaké chlévy. Snad jen na mýtině zůstane vše při starém. Je to s vodou 4.48, takže 3x denně určitě a na noc něco krapet delšího- hodily by se moje zkrácené oříšky, ale nejspíše to budou borůvky, květák nebo růže. U oříšků bych potřeboval svoje bobky, co mi zase někdo uzmul na trhu. Když můžeme mít zvěřince a arboreta, mohly bychom mít i obrhnojiště.

17. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Ještě, že jsme nevrátila farmu do původní podoby, Baha je připravena komplet a Farma má sem tam potřebný stroma chlívek, možná uberu např.krtky a některé stromy a budu pěstovat akční. Není mi úplně jasný kudy pojedu, prostě budu mlít průběžně na co mi stačí a pak pojedu jak to půjde. Nějaký propočítávání není v mých silách. V pátek se dozvím jestli v sobotu nastoupím na operaci žlučníku, tak do tý doby musím napěstovat co nejvíc. Snad to dopadne.

18. evicka435

evicka435 Vážený autor

myslím,že je potřeba příliš mnoho pěstování rostlin na tak málo zajímavých odměn,pro mne žádné táhlo,stonek slabý.Jinak bych navrhovala -pro bahamaru zvlášť hnojiště,voda je taky 2x drahá

19. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak mám cca 540 políček, což by za čtyři dny dalo 19440 kousků. Podle Pajdy potřebujeme 19760, tak uberu pipinky a králíky na hlavní a na divošce nějaké pštrosy, ryby a osly. A pokud bych se rozhodl mít to z krku za tři dny, zvýším kapacitu na 740. Ale - nač spěchat? Aspoň je na farmičce co robit. A slabý řádek? To je relativní; když jsem začínal, jsem byl rád za řádek, který dával 800 BZ nebo 1000 krejcarů.

20. maruska75

maruska75 Zelenáč fóra

Soutěž vypadá dobře,jen ten stonek jaksi teď většinou nejde stihnout.Taky nechápu proč soutěže začínají vždy ve 14 hod.Myslím že nejsem sama kdo chodí do práce na směny a než přijedu z odpolední tak těch deset polí stihnu sklidit až ráno.:cry::(:oops:

Lišiak-Vuk, petaM2001 a .Sten17. tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.