Vzhůru! (6.9. - 12.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

hotovo letadla v hangárech,řada 193.maká

2. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Hotovo, akce na pohodu :music:

3. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Tak já nevím nevím,jestli to stihnu.
    Letím teprve 4. závod,tak snad aspoň to. Když ty kanystry nepadaj :(.
    Z celýho pole dlouhodobek maximálně 19 kusů a já nemám čas u toho vysedávat,mám plno práce,
    tak sklízím jen ráno a večer-2x denně,no to je asi málo.
    No nic,doletím jen kam to půjde. Všem ostatním fandím,ať to stihnou ;).

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dolétáno, řádek funguje, u mne farma rovněž přestavěná, jak pěkně napsal stěby, do syslícího módu. Koupila jsem ještě tři tajemnice, co kdyby se nějaká žirafa nebo krokouš minuli místem určení a skončili u mne, měla bych do příštích O&D počátek. A tajemno získané létaním je rovněž usazeno na plochách. Doufám, že mě ráno od radosti netrefí šlak, případně vzteky nepr...praskne cévka, musím arbajtovat 8)
    Kdo jste ještě na trase, přeji rychlý, klidný let a zdárné přistání v cíli :)

Naposledy upraveno: 10/9/17
  5. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

brnensky-zahradnik,neboj,ono to snad dopadá,jsem na tom stejně,letím také 4 řádek. Ten sobotní a dnešní výpadek je znát.
    Ale když ta návštěva kultůrního dědictví s ohňovým půlnočním cirkusem a ohňostrojem na závěr-byla strašně neodolatelná a nádherná,že měla přednost.;):) Moje chyba,že nedoletím,váznu na padátkách,málo potvory padají :cry:

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak ještě 75 kanystrů táhne se to jako sopel ach jo

7. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Pěkný večer všem, počítám, že zítra ráno bude hotovo. Akce super. Sousedům moc díky za kanystry.

petaM2001 a hrobinh tohle ocenili.
  8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Zítra začnu 5tý závod, snad to stihnu, moc to nepadá :(

9. stěby

stěby Hvězda fóra

Z bažantího tajemna jsem dostal onoho vysněného ptáka - hurá, mám oranž kurník o_Oo_Oo_Oo_OxD! To je můj sen, kvůli tomu jsem se pět dní dřel na farmě...

10. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Pitrýsek47 : o těch animacích jsem přemejšlela. Ale zase bych neviděla plavat vydřičku... :oops: A krom toho, ten kozí kolotoč je hnusnej i když zrovna nebliká. A neschová se za nic, je ohavnej a obrovskej! :wuerg: >:( :mad: Fakt zlatej základní kozí chlívek s kozou na šutru...:oops:
    Tak ať vám to všem lítá, co nemáte hotovo! ;)

11. papulice

papulice Hrabě fóra

také jsem dnes večer dokončila,letěla sem pořád rovně s xxl a je to,přeji všem kdo ještě letí,ať dodělají,ráno sem začala pátý závod a večer jsem dolétala,neházejte flintu do žita a leťte,držím palce.....:inlove:

petaM2001 a hrobinh tohle ocenili.
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Amalka: :) vydra plave pěkně, ale můžeš ji nechat klidně odpočinout, někdy musí spát ,-) neonky se mi taky nelíbí, jdou schovat z větší části, ale čtyři zvířata jsou víc než jedno, dvě, tři. Nemám je na ploše pořád jen když potřebuji doplnit stav ve stodole tak je vezmu na milost.

Pořád lítám, blázen, no xD

13. Boty

Boty Magnát fóra

Lítám v tom ,jak se dá ke konci mi chybí 4 kanystry budou snad za půl hodiny, pak půjdu spát :)) kličkovala jsem ,nahoru -dolů, jak ten králík neonový :p

Trepifajksl, petaM2001 a matlafous123 tohle ocenili.
  14. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

No nevím jak ty, ale já se s první láskou mažu už 20 let a vypadá to, že to ještě pár let vydrží. :p
    Naopak s akcí jsem se moc nemazala a dnes ji odsunula do věčných lovišť jako dokončenou.
    V obou případech vidím svoji strategii jako výhodnou, a to právě přes rozdílný přístup. ;)

Sousedům děkuji za padátka
    , moc mi pomohly, ráda si užiju chvíli klidu bez honění rostlinek a padátek.

Jinak akce se mi líbila, bavila mě (výhodné aspoň minimální zapojen mozku) a odměny taky nebyly špatný. Sice žádná hitparáda, ale vzhledem k tomu, že byly zadara (teda jen za 100 SH + 10 vrtulek + voda) - s tím se dá žít.

Přeji všem co jsou ještě mezi oblaky aby stihli vše co chtějí.

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

letadélka už taky po nezbytné údržbě uklizena v hangárech pod plachtou, třeba se letecké dny budou konat pravidelně:)
    Sázela jsem na třech plochách a to i na noc pouze akční. V pralese a na mýtině zůstaly jako vždy stromy a zvěřince a i bez dlouhodobek mně chybělo jen tak málo kanystrů, že jsem nečekala na ráno, ale jednu otočku růží udělala, aby těch potřebných 7O vypadlo. Spotřeba 84 SH.
    smatrelka31, je to normální, pokud je máš na obyčejných polích, z růží to moc nepadá mají sice dobrou BZ, ale s krátkou dobu růstu. Zajímavé začnou být, až když se ve skleníku vyšlechtí bonusy s láskou k SH a pak je na pohopolích otočíš za půl hodinky. Není taková úspěšnost jako třeba u karafiátu, kdy co pole, to vypadávátko, ale většinou mně to dá kolem 35 kousků. Kaštanový řádek vynechávám, nemám, proto raději volím tuto "dražší" variantu, než čekat až za dvě hodinky dorostou karafiáty.

16. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Já jsem se na akci vyflákla úplně a jsem taky v pohodě;)

17. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Dolietané, darčeky budú odtajnené ráno ... ešte pár hodín môžem dúfať, že sa šťastie unaví ;).
    Kto ešte nemá hotovo, netreba zúfať - za 38 hodín končí akcia a dovtedy sa dá stihnúť všeličo.

18. monča81

monča81 Pilný autor

Taky se mohu přidat, mám hotovo :)

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Amalka - tak můžeš si ty kozy schovat do velkokapaciťáku. Tam se to ztratí ;)

20. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

stěby: Já jsem na tom líp - mám žluté sovy!

Edit:
    A jako druhý TCH: oranžoví osli - bez komentáře!
    To nám RT vrací zpátky náklad z Expresu?

Naposledy upraveno: 11/9/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.