Vzhůru! (6.9. - 12.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tassadar11 - jj, infookna se u některých dárkových odměn neukazují - také jsem hledala v tabulkách s odměnami :(

2. babina51

babina51 Veterán fóra

Ještě dojedu 23 políček a mám hotovo.Trochu jsem přetáhla sázení,na noc hodím vodnici,ale snad bude i tak do večera kanystrů dost.Do konce akce času fůra žádný spěch.

3. liduška14

liduška14 Pilný autor

4. babicka72

babicka72 Rádoby autor

Hlásím,že už jsem taky dolítala

5. sisinka

sisinka Pilný autor

:cry: a já jsem ještě nedolítala, protože mi chybí 8 kanystrů a budou až za hodinu a půl :cry:

6. majat7155

majat7155 Pisálek fóra

Já ještě lítat nezačala.
    Kytí mám přepěstíno, ale chybí kanystry.
    Tak se do toho lítání pustím a snad to ještě vyskáče abych dolítala

7. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

ufff.. tak gratuluji všem, kteří již mají hotovo :music: já dokončila teprve 1. závod, teď pěstuji na druhý, ten poletím až k farmářským mincím (jedné minci xD) horem, pak dolem ;)

8. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pěkné sobotní odpoledne, taky jsem už dnes dolítala. Akce se mi líbila, bylo fajn vybrat si odměny podle libosti. Přeji všem pěkný let s vyhlídkou a šťastným cílem. :)

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já jsem měla zavřený letiště, našli tam podezřelé zavazadlo.....xD

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Příště přidat na padátkách, protože to vypadá že akci přece jen zvládnu.
    Takže tůůůůdle milé RT, košíky kupovat netřeba.

Mám hotové 3 závody + se mi melou další paliva (jak obyčejné tak xl a xxl) takže bude dnes i 4 závod.

Odměny jsou ale mizerné až to hezké není.

11. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

tak já visím o5 na padátkách o_O no snad to doženu, ještě není všem dnům konec, mám šikovné sousedy co posílají.....

a dneska mám obzvlášť radost, po neaktivních kuřatech jsem dostala jedno, co jede jak divé a ptá se co neví, a - světe div se - umí poděkovat!

12. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, tak mám dolítáno, řádek řádkuje a tím pádem mohu kliďánko dopěstovávat do stodoly. Jára

13. Persefone

Persefone Aktivní autor

Musím přiznat, že to jde dosti pomalu. :( Nějak mi to nechce padat. Zatím mám hotové tři závody a snad se mi večer podaří umlít dostatek paliva na čtvrtý. Jestli to ale nezačne padat, tak nevím, nevím. Naštěstí ještě zbývá poměrně dost času. Poslední dobou jsem si ale zvykla, že akci končím se zhruba dvoudenním předstihem, k čemuž u této akce asi nedojde.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

-pechtfogl- furt musíš mít něco extra, hezky stoupni do fronty, za chvíli tě odbaví a letíš:mad:xD
    Jsem v půlce 4, zítra se taky moc nekonám ale i tak snad doletím:p;)

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ještě zbývá 68 hodin, tak bych se nebála...;)

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Fóglová,když už máš soukromé letiště,tak si najmi i pořádnou ochranku,nebo ti ukradnou tryskáč a čím pak budeš nakupovat Božence čerstvé lososy ? Hmm,nebo máš éro jen na závodění s pštrosákem ?
    :p

17. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Poslušně hlásím hotovo stonek stonkuje [​IMG] farma už v normálu ať se vám taky daří ;););).

18. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásný podvečer, i já mám dolétáno a stonek aktivní. Akce se mi líbila, byly to pěkné závody. Nechtělo se moc padat padátkům, ale sadila jsem dlouhé rostlinky ne jenom na noc, ale včera i přes den a bylo to. Padátka dopadaly a já nemusela na farmu pořád chodit. Odměny jsem si vybrala takové, které jsem chtěla, ale to tajemno, to byl propadák. Raději ani nepíšu co jsem měla, aby jste se nepotrhali smíchy. Jenom vám můžu říct, že já se nesmála, mi bylo do pláče.
    Všem kdo má hotovo gratuluji, ostatním přeji šťastné lety a hodně kanystrů.

19. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

všem kdo dolétal gratuluji, já ještě 3 xxl paliva a jedno xl a letadla půjdou do hangáru. Ostatním hodně štěstí k dokončení

20. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Nevím, co se to děle, ale já z 5 plných ploch akční plodiny na políčkách 1x1 ...získala 15 kanystrů:wuerg:-.-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.