Vzhůru! (6.9. - 12.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ZUZKAMAT

ZUZKAMAT Pisálek fóra

Nevíš, jak se dá vybrat horní nebo dolní trasa?

2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj ZUZKAMAT,
    měnit směr se dá za pomoci obyčejného biopaliva.

maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
  3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

ZUZKAMAT Ahoj, nezmarka.cz uz ti odpovedela, ale kdyby jsi z toho jeste porad nebyla moudra, tak hezky to popsala o par stran zpet Skali, takze jukni sem.

Odstartovala jsem prave zavod s netopyrem (artycok pres noc nezklamal - padatek dost), tak pocitam, ze zitra by mohlo byt hotovo.

4. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Konečně jsem to pochopila a letím si pro výhru ve třetím závodě, můj avatar je z toho celý paf a sám od sebe se změnil :)))

5. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak melu jen XXL palivo.
    Jedu již závod č. 5.
    Na polích nasazen karafiát poněvadž nemám kanystry.
    Na baha ještě pro jistotu akční kvítí, nějako se mi to nechce počítat.
    Ráno si myslím že bude hotovo.

6. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Z těšení se na taj.sazeničky,že bude bříza nic nebylo- opět staré stromy a taj.stáje taky to samé.Proč nejsou stromy co chtějí do družstva a zvířata také?Co třeba bažant,krokodýl ?

Naposledy upraveno: 8/9/17
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jana: třeba i jsou, ale nemáš štěstí ,-) bažant i krokodýl je úzkoprofilové zboží, ale časem jich bude přebytek jako u každého nového zvířete.
    Letím třetí závod, paráda.

8. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak určitě, jak řikáš ;)xD! Jen jsi už nenapsal, do kterého...:pxDxDxD

A k akci: po bonussklizni mi chybí 6, slovy šest kytek - to by se jeden zvencnul :cry:xD. Ale lnička je napěstovaná hned, horší je to s kanystry. Jsem zvědavý, co vydá večerní sklizeň cukrmelounu a šípku - jsem zatím v půli třetího závodu...

Apachie1
    - ta hláška bývala na plackách, co se jeden čas nosily na všem od prsou po tašky :D. Z filmu nebo něčeho takovýho to nejspíš není.

Naposledy upraveno: 8/9/17
  9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Baroland - jakpak by ne, když lítají i ryby, proč ne kocouři?
    A prosím tě, ve které místnosti toho panáka do něj lili?
    :D
    Žasnu nad odměnami na let. dráhách. TS a TCH zatím samé vykopávky.
    :(

10. timonek.

timonek. Pilný autor

Dobrý den,
    omlouváme se, ale bohužel se nám nepodařilo najít odkud pochází zmíněná hláška ani ve zdrojích na volném internetu ani v knihách zabývajících se rčeními, pořekadly, vtipy apod. U podobných hlášek je velice těžké dopátrat se autora či původního použití.
    Doporučili bychom Vám, abyste se ještě zkusili obrátit na jazykovou poradnu Ústavu pro jazyk český AV ČR *** odstraněn odkaz na cizí stránky. Skali *** kde jsou odborníci zabývající se českým jazykem a mohli by být kompetentnější zodpovědět Váš dotaz.

toto je na netu za sebe mohu napsat že moje první vzpomínka je ve spojení s školním ftipem (to bylo v době kdy černy uhlí bylo ještě zeleny) takže odhaduju dikobraz ;)

3 závody hotovy:)

Naposledy upraveno moderátorem: 8/9/17
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

V 16 hodin jsem sklidila a zasadila na víc než 700 minipolíček, před chvilkou jsem měla umleto, tak jsem si šla zalétat a ono mi to stačilo na ukončení všech závodů. Tak to co jsem zasadila, bylo už zbytečné a teď jsem to likvidovala, abych mohla zasadit dlouhodobku do úkolu. Stonek zase dost dobrý a šlo to skvěle, bavilo mě to
    :music:

12. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak už mi zbývá posledních 13 krůčků do cíle posledního 5. závodu. Večer to asi ještě nevyskáče (na Farmě mám osetý šafrán až do rána) a z pantoflíčku (7:00) asi nelze čekat zázraky, ale ráno očekávám mocný finiš. Už se těším na stonek (170x155 = 26350 BZ/24 h není k zahození).
    Ať všem hezky padají kanystry, aby tu radost z dokončené akce sdílelo co nejvíce hráčů!:)

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Stále se s tím cicmám a nasazuji dlouhodobky tentokráte utáhlo RT kohoutky dost bo když mám napěstováno akční v každé akci tak mám padátka většinou přes 75%
    teď jsem nepřelezl 50%:sleepy: snad zaberou dlouhodobky;) a jde se na škopekxDxDxD:music::music::wuerg:

14. popelka-a

popelka-a Pisálek fóra

ahoj farmáři, pochopila jsem to dobře že když namelu 48XXL, 3x XL a 7 normálních tak pak mi stačí jen klikat na šipku a doletím až do cíle a vyberu všechny odměny?

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

popelka-a - pokud nechceš přelétávat sem tam (nahoru a dolů), pak by ti to mělo stačit. Záleží, jaké chceš odměny.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

hlásim sa zo zeme, šťastne som pristála [​IMG]:D, už len počkať, kým sa vyliahnu krokodíly:music:

17. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

timonek a stěby: Děkuji za info. Placky mne nenapadly, ale v podvědomí to asi zůstalo někde pěkně hluboko... Jako to černé uhlí ;)

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

V poklidu hotovo;)

19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem někde v polovině 3tího závodu... Padátka tedy nic moc.... :(
    Času zatím ještě dost.... nicméně, opět moc reálně nevidím dokončení této akce... Traktory ani letadla mi nejsou nakloněna:oops:

petaM2001, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Napěstovaná cca polovina lničky, padátek také skoro půlka. Po akční půjdou na pohopole šlechtěné růže a to by bylo, aby nenapadalo...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.