Vzhůru! (6.9. - 12.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, jde, pokud obětuješ "kousek" paliva XXL ,-) ten proletí lištou bez užitku.

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Na kole štěstí jsem si vytočil +100% do stodoly na 24h, takže zítra ráno bude akční napěstovaná a vše vrhnu na honbu za kanystry. Nejsem s nimi ještě ani v polovině :wuerg:, všude tak pokvete šípek s cukrmelounem, bo stromy mě totálně zklamaly a potvrdilo to tu víc lidí :cry:. Jenom jsem mezi políčka se lničkou propašoval 3 výrobny. Přeci jen 2 kousky z jedné jsou 2 kousky z jedné ;). Nemohl by se ten bonus nějak zaseknout, když se ekonomice tak daří :p?

Edit: díky mocnému přísunu BZ už jsem nadohled levelu 100 - chybí mi už "jen" 194 507 761 BZ :oops::wuerg::cry:. Takže asi tak za 10 let jsem mezi stovkaři ;).

Naposledy upraveno: 7/9/17
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

4. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Je brzká hodina, tak ani nevím jestli je to dobře, že už mám 20 XXL paliva nebo je to málo :-D, Zasazeny dlouhodobky a jde se makat:p

5. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

prozatím jen pěstuji a melu, mám 19 xxl a 1 bio,dnes akční a po dva dny ,co budu v práci .tak dlouhodobky a od pondělka zas akční;)

6. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

Akce "vzhůru" je SUPEEER !!!! :D:D:D:D:D:D:D:p

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Začal jsem 5 závod ;)

8. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jsem nějak zůstala v hangáru -.-. Ze švestiček XXL a jablíček to stejně moc nepadá, zato by bylo co pálit...Nenakopla jsem to ani jednou, pořád počáteční stav akčního. Podstav jablek, třešní, švestek to vyřešil za mě. A když se k tomu přidala i lenóra dílo zkázy bylo na světě. stěby mě to ze stromků nelítá už delší dobu, samozřejmě že ne ze švestek ale celkově to přestala být jistota. Ono to neleze ani ze sladkého jetele, rostlina přes 20 hodin, sice moc polí nemám ale 7 kousků se mi zdálo dost málo. Málo nervů a víc tepla, my ode dneška musíme přitápět a už se to vesele točí. Čauky a fajn víkend kdo ho máte, aspoň budu snáz odolávat žirafám i když by se jí na mé Bahamě určitě moc líbilo. Nikdo ji nesežere, krokodýl se též postrádá. Martina

9. arab146

arab146 Rádoby autor

Až domelu poletím třetí závod zatím vede akční nad kanystry ....času dost tak uvidíme:cry:

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zatímco někteří už hlásí hotovo, já jsem se poprvé odlepil od země.
    Nemám proč divočet.
    :DxD

11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak mi zbývá odletět poslední 5. závod (64 kroků ke zlaté). Nicméně palivo došlo. Ne že by nebyl ten žlutej plevel (za hodinu mě čeká poslední sklizeň lničky), ale nemám to do čeho dávkovat.
    Jako ze života. - Je vidět, že v dnešní době skutečně záleží hlavně na obalu, ten "prodává". A co je uvnitř, zajímá málokoho (do prvního maléru, pochopitelně).

pro štěby:
    Neboj, do Silvestra jsi tam (ve stovce).:D

12. hullk1

hullk1 Stálice fóra

nojo ja sem minul

petaM2001, babina51 a evainfo tohle ocenili.
  13. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, dnes ráno jsem odlétala třetí závod, počítám, že dnes se mi podaří k večeru další. Tak ať nám všem fouká příznivý vítr! :)

14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem začal třetí závod - stojím před rozhodnutím, jestli bílou vránu nebo mince. Vránu si vyšlechtím, tak beru mince. Až tedy sklidím lničku. Na noc jsem ji dal jen na ostrově a na farmu jsem před půlnoci sázel květák. Byl o krapet lepší než ta lnička ve vypadávání kanystrů. A drahé bobky mi zase přes noc někdo uzmul. :cry:

15. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Ten čtvrtej závod je nějakej dlouhej!!! :oops: Z jedný sklizně umelu 4 xxl paliva... :sleepy: Tak to si ještě popěstuju, než budu u konce. No ale tím, že nemám pořád dost tý lničky, tak mám zase ve skladu nějaký kanystry ;). Možná jsem trefila poměr mezi chlívky, stromky a políčky 8). A protože už nemám ani hnůj, můžu jít v klidu na 4 a půl hoďky dělat něco užitečnýho xD.

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mikeši..
    Kýho výra,tak voni už lítaj aji kocouři ?

To mě připomíná -já ho trochu zkrátím:

"Hele vsaďse,že když kopnu do kocoura panáka vodky,vlítne do kuchyně,proběhne koupelnou,přeskočí chodbu, v pokoji vyleze na stěnu a přejde strop až k oknu"
    "Kecáš,tady je 500 kč a ukaž"
    Nalil do něj štamprdlu,kocour vyvalil voči,naježil chlupy a vyrazil do obýváku,prolít kuchyní,koupelnou,chodbou,vylezl v pokoji po stěně na strop a u lustru splaskl a prásk dolů.
    "Vyhrál jsem,vyhrál jsem,naval prachy"
    "Ten b.l.b,von to vzal přes vobejvák a došlo mu palivo !!

Jedu 5.

17. Emo-haunter™

Emo-haunter™ Perspektivní autor

Ten nepříjemný pocit, když jsem až nyní skoro v půlce akce zjistil, že lničku lze sadit i na Baharamě :D :D :D
    Snad to ještě stihnu.. 15000 :D

Farma-86
    Baharama-204

18. papulice

papulice Veterán fóra

letím třetí závod a visím na padátkách,minulou akci to padalo lépe...

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásný závodní den všem a já si už taky zalétala a je to supr xD. Létám jen na vrchní dráze, sebrala vše po cestě a teď čekám na přísun dalších kanystrů a lničky a zatím mi to vychází stejnoměrně. Chybí ještě jedno biopalivo XXL a končím 4 úkol :p

[​IMG] Tak přeji všem hezké létání a já letím makat :D

20. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahojky, nemohu si vzpomenout, odkud pochází hláška: "Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo"? Pomůže mi někdo?
    Už jsem to zdárně pochopila a první dva lety jsem vyhrála. A moc se mi to líbí!!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.