Vzhůru! (6.9. - 12.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

A co si to zkusit místo neustálého brblání třeba přímo na tom letišti ?
    Po najetí kurzorem na ona tlačítka se ti zobrazí infookno s vysvětlivkami.

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no někdo remcat musí né to je přece normálníxDxDxD

já se stím nějak cicmám momentálně[​IMG]

3. Skali

petaM2001 - já ti nevim...mně spíš přijde normální ta druhá varianta - odzkoušet si to...
    PS: cicmám se s tím stejně jako ty - taky ještě nemelu ;)

4. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Tak já melu biopalivo bez xl, sice vic musím napěstovat, ale můžu přeskakovat z jedné dráhy do druhé podle toho, co chci. Dělám to blbě? Co myslíte pane Lorenc ? :)

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

lalaX21... vůbec ne, má to mraky možností a je na tobě, kterou si zvolíš :)

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, ještě tři políčka a budu v cíli prvního závodu.
    Než odkliknete biopalivo, které chcete použít, podívejte se na lištu kde se políčka podbarví slabě zeleně a máte čas na rozmyšlenou. Pokud chcete odměnu z horní lišty musíte za obyč.biopalivo vyletět před ní nahoru, pak zase můžete letět rovně a pokud chcete odměnu z dolní lišty zase před ní sletět dolů. Je to paráda.
    Na další rozjezd klikněte na svoje letadlo a zobrazí se šipky podle počtu a výše biopaliv a můžete si vybrat kudy letět, jak daleko ,-)
    pořád chce někdo přemýšlet, tak tady má prostor ,-)
    zkoušejte, než odkliknete můžete trasu změnit velice jednoduše, létání zdar ...

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak jem prohnal na 40 pohopolích 13 otoček kosatce a potřebná padátka jsou doma. K tomu jsem ve skleníku ještě aktivoval bonus na kladiva a sazenice dubu a výsledky jsou vynikající! Celkem padlo 62 kladiv a 128 sazenic! Nevím proč jsem to tak nedělal už dřív.:music:
    Nyní počkám ještě až dozrajou akční plodiny,domelu zbytek paliva a bude po akci.:)

8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Pokud bych chtěl vybrat všechny odměny nebo se aspoň o to snažil a lítal sem a tam, tak by mně celá akce trvala minimálně
    jednou tak dlouho než celá letecká bitva o Británii .... xDxD Pojedu pouze XXL, až se mně to tedy podaří napěstovat.

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už som si aj ja zalietal.Prvý pretek v pohode čo som chcel som zobral.Druhý tam som za polovičkou a zajtra sa bude pokračovať,lebo treba ešte fúru napestovať a namlieť toho paliva idem iba na xl a občas na obyčajné na presunutiexDxD.

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak pestovacka jde, ale teda nemelu, nejak to stale odkladam... padani je dobre, jen teda neprosvihnout spravny casy sklizne...

Vypadavat ma 203 kanystru/den, v tuto chvili ma byt 238 (nebo chybet 978 ), mam 522 (chybi 694 ), mam 42% hotovo.
    Stav lnicky : idealne 3862 kusu (3294/den ), mam 6466 z 19760 (32% ).
    Zatim uplynulo 19% casu, zbyva 115 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny maximalne 304* biopalivo nebo mene s kombinacemi XL+XXL, celkem cca za 1,7 hodin.

11. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

bbowling: to jsem chtěla taky, ale ty závody nejsou všechny dělitelný šesti... :mad: Tak pokorně melu i ty další paliva, protože proletět cílem rovnou do dalšího závodu nejde... :eek:

12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Zatím jsem zasela rozpěstovanou akční 2x na všech plochách, tak jsem před cílem 1 závodu - ještě 6 polí. Do rána a přes den dám něco delšího a pěstování akční nechám na zítra odpoledne a víkend, to bych měla dát v pohodě. :)

13. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Tak dva závody vyhrané, akční ještě asi 4000 ve stodole, ale kanystry mě opět brzdí... Ještě sklidím otočku akční a dám na noc růže nebo něco takového...

14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem zjistil,že jsem trkvas:( raněný slepotou a ještě navíc s kabelem dlouhým , jak je obvod zeměkoule a možná ještě delším. Ovšem už létám, já se přímo vznáším nadzvukovou rychlostí a sbírání dárků se stalo mou zvyklostí:)
    Vzhůru k výškám a báječným dárkům!:p;)

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Čtyři a půl závodu za mnou.:p Přimlouval bych se napříště pro palivo XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL a proletět rovnou až nakonec!o_O

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Trepifajksl Co je "trkvas"? o_O:D
    Ani ruzovy stihac nemel sanci... melu si prubezne palivo, ktere zrovna potrebuji, na ocase mi visi ryba, ale dosla padatka (stojim pred 10 mincemi s presne 0 kanystry) -.-

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Matlafousko:Něco mezi trdlem, pitomcem a podobně. Však slovník napoví...

18. taiskav

taiskav Rádoby autor

jsem hodně nechápavá musím splnit horní i dolní trasu abych mohla k druhému úkolu nebo ne

Lišiak-Vuk tohle ocenil(a).
  19. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Stonkuju....jupííííí z bedny vypadla husa berneška a na ploše na baha za dvě hodiny sklidím z tajemna snad krokodýla moc bych ho potřebovala

20. Skali

taiskav - nejde splnit horní i dolní trasu. Prostě poletíš závod a podle odměn, které tě zajímají, se můžeš přesouvat nahoru nebo dolů (za pomoci biopaliva, které tě přešoupne o políčko dopředu a zároveň nahoru nebo dolu). Takže než klikneš na doplnění paliva, mrkneš jaké jsou před tebou odměny a podle toho popoletíš (nahoře nebo dole). Až doletíš na konec 1. závodu, pustí tě to do dalšího.
    Ještě jen doplním: 1x biopalivo XL posun o 3 pole pouze směrem dopředu a 1x biopalivo XXL posun o 6 polí pouze směrem dopředu.

Naposledy upraveno: 7/9/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.