Vzhůru! (24.6. - 30.6.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/6/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -migos-

-migos- Veterán fóra

Apachie1: Tak to abych nechal vychladit šampaňský :music:. Večerní Paříž, to bude nádhera ;). Hlavně ať nejsou žádné turbulence a proletíme vše podle plánu.

Jeden 100% bonus bude končit ve 23h, tak pár toček stihnu. Ještě aktivuju řádky na SH, ať to sviští.

Hezkou hru ...

2. jarka112

jarka112 Vážený autor

Hotovo :)
    Za mňa, ďalšia pohodová akcia.

3. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Mě opět zklama TS -surikata - 11-tý červený slon,zbytečný když mám 2růžové stáje.Ze všech odměn stojí za pochvalu 20FL a stáj mravence.Bez ostatních bych se obešla v LV 222.

Naposledy upraveno: 28/6/20
    vladca a burds tohle ocenili.
  4. vladca

vladca Stará škola

4-ka hotová ...
    jana151049 z ktorej bedne boli FL?

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

vladca: Bedna s farmářskými zásobami IV
    Dělám poslední závod, to už bych měla stihnout .....
    Ze 7 TCH na novou agamu z posledního před chvílí na mě vykoukla AGAMA...
    Super, zase farma komplet. :)

6. raddre

raddre Baron fóra

naprosto pohodová akce a i když se zdálo, že odměny nebudou nic moc, tím že jich bylo 304 a s občasným použítím de luxe paliva, jich bylo tolik, aby zacelila díru po předchozích akcích. Jela jsem bez bonusu s SH jen na rozpěstování, za pomoci MJS a vody, teď jdu pootvírat bedýnky uvidím co za poklady se skrývá v nich.

7. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

vladca - to kdybych věděla,najednou se tam objevily při větším otvírání beden,nesleduju to.Tak promiň.

Naposledy upraveno: 28/6/20
    vladca tohle ocenil(a).
  8. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

tak aj ja som dolietala aj dospievala (tam hore si to mozem dovolit,nik ma nepocul hahah ) Akcia na pohodu a tiez idem kuk co mi vypadne z bedniciek :D

9. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Poslední závod si vychutnávám,času je habakuk,proto si dopřávám jízdy deluxe ;)

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Začala bouřka a já jsem sklidila bez mrkvovky protože mi docházel bonus +1 a okna byla důležitější- zavřít- :cry:xD
    Letím čtvrtý závod, snad to stihnu:p;)

11. davidson00

davidson00 Veterán fóra

zdravím, akce ukončena, stonek aktivován. Bednu s floreny - farmářské zásoby IV - jsem si nevybrala. Z nějaké bedny mi vypadl havýš. Ještě zbývá v inventáři TS se skoroagamami. Z bonusů většinou 100 % BZ, jenom jednou se podařil zvířecí. Akci jsem jela jenom s MS, vodou a hnojem a včera od Kubíka +1. Jinak KŠ je asi rozbité.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  12. dudlíček11

dudlíček11 Rádoby autor

Hlásim hotovo.. skvelá a pohodová akcia, aj keď sa zdalo, že kanistrov bude málo, na noc som dala dlhodobé rastlinky a všetkého je dostatok.. ešte aj naviac..

davidson00, dadulcek a raddre tohle ocenili.
  13. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Nikdy jsem tu to akci nedělal tak nevím, když dám XL a postoupím o 3 pole a odměnu přeletím zjískám ji nebo musím přesně k té odměně doletět, viz obrázek ,,,děkuji
    https://prnt.sc/t8afki

14. vitado58

vitado58 Pisálek fóra

Ahoj. Tak akce hotova..stonek je..ale nemám dekorku..co jsem udělala špatně??? Děkuji za odpověď.

15. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Hotovo,klidně bych si ještě chvíli létala s hlavou v oblacích,ale už mne nechtějí pustit na startovací plochu,tak jdu uklidit tryskáč do hangáru :)

Šmoulínek ,odměny získáš i při průletu ;)

matlafous123, smoulinek123 a Skali tohle ocenili.
  16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

vitado58: pokud máš akci hotovou, dekorku mít musíš... tudíž hledej na plochách, parcích a i stonek - pokud jsi koupila něco teď během akce....
    Hotovo ... flákala jsem to, často nestíhala a zapomínala sklidit .... taktika žádná, barely XL a normální, let při zemi....
    Bedna se zásobami IV = 2x 15 SK...., havěť - činčila, stromy + výběhy - nosorožec a skvrnitá vrba. Bonusy 1 x na zvěř, jinak BZ/BBZ.

17. vitado58

vitado58 Pisálek fóra

Děkuji za odpověď...dekorku jsem našla,ale nejde dát do stonku....Tak nevím.

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vitado58 - ahoj, základní dekoraci musíš upgradovat - tzn. že základ dekorace Prorezlý bambusový hrom položíš na plochu a na něj pověsíš tři závěsy ( 3x Bambusový hrom - upgrade), které jsi získala v dalších závodech - vznikne ti dekorace Bambusový hrom. Tu zbouráš do lišty a po té vložíš do řádku na stonku ;)

19. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

berkaKolchoznice děkuji ,když jsem ted zkusil letět tak stejně to nechápu,dal jsem Xl postoupil o 3 pole dal zase Xl zase postoupil,nechápu naco je to palivo obyčejné ,když poletím jen na XL tak se dostanu rychlejc do předu né,deluxe chapu dá mě to 2 násobek ale jen o jedno pole,,nějak tu hru nechápu a nevím co a jak dělat,njn je vidět že su ucho a opravdu nevím jak letět :mad:

Naposledy upraveno: 29/6/20
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123 - ahoj, pomocí biopaliva můžeš změnit trasu - podle odměn si můžeš vybrat, zda chceš letět zrovna nahoře nebo dole ;)

PS: vyzobáváš jen ty odměny na trase, na které letíš, takže si můžeš vybírat, která odměna je lepší - jestli ta nahoře nebo ta dole a podle toho si biopalivem změnit kurz :)

Naposledy upraveno: 29/6/20
    GordonSargent tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.