Vzhůru! (24.6. - 30.6.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/6/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Dobré ráno, tak první závod za mnou.

Děkuji za doporučení matlafous123, přečetla si je, vyzkoušela ve hře a hned pochopila princip. Díky moc.Akce není tak složitá, jak dle popisu vypadá.

Jsem v druhém závodě. Nejdřív jsem si říkala, že závody prosvištím a nebudu nic propočítávat. Dnes mám dovolenou, tak asi nějak rozplánuji dle jednotlivých závodů. Až vše propočítám, tak se rozhodnu, jak celou akci pojmu (zda budu měnit výšku nebo posvištím rovnou za nosem, teda dekorkama). Jedu teď opravdu jen s vodou a MJS. Kolem netočím, SH mám málo, protože předchozí akce mi docela vyčerpaly zásoby.

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zkušební let za sebou. Dál svištím nahoru a rovně dokud benzín vydrží.

3. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Tak já budu pěstovat do pondělí a během dne to rozjedu :) ještě nikdy jsem tuto akci nedělal ale mám supr spoluhráče co dobře radí a pomůžou,většina akci jsem nedělal páč su ještě ucho :sleepy: ale tuto akci snad aj já zvládnu a doufám aj celu,jedu jen na vodu a MJS ale nonstop,tak poletím co to pujde doufám :)

4. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, chci se zeptat, 2x odměna za použití toho nejdražšího paliva platí i u odměny uprage?, děkuji za odpověď.

5. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

fany2020 ano, Biopalivo deluxe zdvojnásobí odměnu i u dekorace a jejích upgradů.

fany2020 a moncicak7070 tohle ocenili.
  6. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Dob asi to moc nechápu, do řádku se dává upragovaný zdokonalený bambusový hrom, ale ten se udělá až po třech uprage, já dala ty dva, co jsem získala za odměnu a už mi to ukazuje, že mám ten zdokonalený bambusový hrom, není to nějaká chyba?, aby v tom nebyl nějaký háček a šlo to dát do řádku.

7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

fany2020 do řádku je potřeba dekorace Bambusový hrom, na kterou potřebuješ 3 upgrady.

fany2020 a DANKA722 tohle ocenili.
  8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

jo jo, a pak se něco pokazí raději se jistit:

[​IMG] [​IMG] ale ta druhá nálepka... ta mě bude dlouho mrzet: [​IMG] ;)

DANKA722 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  9. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj,prosím,prosím pomoc,jedu druhé kolo a najednou nic,přesto že mám 2x palivo delux namleté.Kde dělám chybu??díky

10. GordonSargent

de lux? kde není odměna, tak nepopoletíš.

DANKA722 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  11. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj mituli,

pokud následující pole neobsahuje žádnou odměnu tak tě palivo de luxe neposune dál, musíš použít jiný druh paliva...

mituli a DANKA722 tohle ocenili.
  12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

GordonSargent, aspoň, že máš trošku chochmesu, a nedemotivuješ, len otázočka, čo plánuješ s tým druhým bambusovým hromom?xD;)

GordonSargent tohle ocenil(a).
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

DANKA: Do něj si asi zalezou netopýři už je bolí křídla ;)

Letím potřetí a pořád rovně nad zemí. Do žádných výšin se mi nechce.

GordonSargent a DANKA722 tohle ocenili.
  14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

DANKA722 - Prepáč,ale čo je to chochmes??? Akokoľvek som to prekladal,nedalo to význam,čo je to?:p

15. GordonSargent

no co... přiznávám dvakrát jsem se snažila dostat podruhé stonek a nepodařilo se, za obyčejné jsem musela doletět a teď to mám v liště....

[​IMG] :)

Pitrýsek47 a DANKA722 tohle ocenili.
  16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Peto121, našla som, skade si, že nevieš?;)
    a k akcii [​IMG]

17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Peto121 chochmes=slusnost ;) alebo slusne chovanie,v tom zmysle sme to pouzivali my na vychode slovenska.
    alebo ako pise DANKA722- GordonSargent ma tolko slusnosti .....

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Som prekvapený,lebo toto slovo sa na strednom Slovensku nepoužíva!Ďakujem za objasnenie a už mi je to Chochmes!!! :p:);)

19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Peto121, šak sa uč, Slováci majú najmenej sedem jazykov, a jeden cigánskyxD, a kameňom dohodím na stred Slovenska:inlove:

k akcii, čínska panda [​IMG]

GordonSargent, Pitrýsek47 a Peto121 tohle ocenili.
  20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

DANKA722 - No ja som priamo zo stredu,ale chochmes sa tu nemihol ani náhodou!!;)xD

GordonSargent, fany2020 a DANKA722 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.