Vytvoril som spreadsheet v Notion pre všetky Boostery v hre

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem NANOBOT9825, 25/4/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. NANOBOT9825

NANOBOT9825 Zelenáč fóra

Zdravím.

Na stránke Notion som vytvoril spreadsheet, zatiaľ primárne v Slovenčine (názvy boosterov sú v slovenčine a potom ešte pár drobností) so všetkými boostermi v hre, ktorý slúži na jednoduché vyhľadanie potrebných boosterov na danú činnosť.

Je možné že chyba-dve sa tam nájdu, avšak mám v pláne to ešte zlepšiť, opravovať chyby a spraviť lepšie skupinkovanie aby každý vedel nájsť hneď presne to čo potrebuje.

Ako hlavnú vec by som chcel pridať neskôr možnosti pre všetky typy akcií, napr. pri sadení Zeleniny tam budú pre všetky tiery (Diamant, Zlato, Striebro) všetky boostery ktoré sa toho týkaju a používateľ si už len vyberá medzi možnosťami ponúknutými namiesto toho aby musel hľadať prv a potom porovnávať.

Ďalší mini-projekt chcem spísať všetky krmivá, aby si užívatelia vedeli skontrolovať jednoduchým napísaním rastliny ktorá výroba krmiva ju potrebuje a vedel sa rozhodnúť či si potrebuje nejaké množstvo ponechať alebo nie.

Ako posledný projekt by som spísal všetky úlohy aby si používatelia jednoducho napísaním itemu vedeli zistiť ktoré úlohy ho potrebujú, poprípadne aj možnosť označiť úlohy za dokončené aby sa nevyskytovali pri hľadaní úloh ktoré spravené ešte nie sú a vyžadujú daný materiál.

Hlavná priorita je aby to bolo pre mňa pochopiteľné a použiteľné, a až potom venujem svoj čas tomu aby z toho mohli čerpať aj ostatní ľudia čiže preklady, viacej šeobecné tagovanie a pod.

Odkaz na stránku: https://www.notion.so/34dd26281c9a80a184ecd89df0c112fa?v=34dd26281c9a80498d55000cf6293d18&source=copy_link

kocieva, MarianoGirl2 a -Jara05- tohle ocenili.