Vysokohorský festival (26.9. - 1.10.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

víte co dává bedna s obědovými svačinkami?

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem slavnostně usadila na mýtinu mezi kukačky dekoraci s abgrejdem na výrobu kapsářů (ta brašnička mi nepasuje do huby, potažmo klávesnice xD).
    Ono to pude, pajdátka mají správně nastavené parametry, snad to nepřiškrtí ;)

4. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Takže ta dekorace Chvilka pro tanec se závěsem mě dá třikrát taštičku, pak jí zbouram a opět zasadim i se závěsem a opět dá tři taštičky a takhle po dobu akce budu bourat po třetím dodání?

evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zrovna nad tím také přemejšlím.Myslím si ,že 3x a dost!o_O

evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  6. Y_n_O

tykadlo, tak jsem to z popisu pochopila i já. Ale lepší by bylo, kdyby dala jednou za pět hodin tři potřebné věci xD

kaolín11 nee, fakt třikrát po jedné, zbourat, položit, pověsit závěs a sklízet a tak dokolečka dokola, dokud bude akce...

FAQ: *Upgradem dekorace Chvilka pro tanec získáme dekoraci Chvilka pro tanec (+), která nám dá 3x po 1 brašničce. Po vyčerpání bonusu dekoraci zbouráme a po umístění na plochu na ni můžeme znovu položit upgrade a získat tak znovu dekoraci Chvilka pro tanec (+).

tykadlo tohle ocenil(a).
  7. kaolín11

A kde jako získám ten další upgrade?

Y_n_O tohle ocenil(a).
  8. Y_n_O

kaolín11: ten ti podle zadání nezmizí, je prostě funkční po dobu akce, když dekoraci zbouráš, budeš mít v inventáři základ i závěs... to je jako s barevnýma chlívkama...

*** Takto to opravdu nefunguje. Přeškrtla jsem to, abys nemátla další hráče.
    Skali

9. kaolín11

Tak je to nějaký rozbitý.Schválně jsem to vyzkoušel a skutečně se dekorace rozložila! jen ten upgrade někam zmizel!xD
    Já chci také brašničku!!!:cry:xD

10. Y_n_O

kaolín11: v tom příprtku atakuj vedení, vedení bude atakovat provozovatele... je to matení spotřebitele... a nemilé... hraničí to ... se spoustou věcí.
    EDIT: prohledala jsem tabulky, druhý a žádný další upgrade nenisu... mají v tom bonako...

Naposledy upraveno: 27/9/19
    matlafous123 tohle ocenil(a).
  11. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

No to je ale praštěný, proč se to musí bourat:wuerg: Někdy ty akce dělají zbytečně tak složitější než by museli. kaolín11 - no možná se musíš znova přihlásit a závěs se objeví:D

evainfo tohle ocenil(a).
  12. kaolín11

Samozřejmě jsem restartoval hru.Jinak si myslím,že je to prkotina a bude opravena již brzy.Jen mám obavu,že nám začíná víkend....

13. Y_n_O

kaolín11: restartoval jsi, nebyla tam ta modrá záclona, opona, závěs. Jdu si stěžovat do patřičného vlákna... ač jsem ještě nebourala, ty jsi boural a nemáš xD

14. kaolín11

Nojono,každej není takovej blázen,aby boural dekoraci před vyčerpáním bonusu!:cry:
    Na druhou stranu je lepší,že se nato přišlo dneska.Zítra by asi nikdo problém neřešil. Jen doufám,že nám tuhle perfektní vychytávku nebudou cpát i v budoucnu!o_O
    Asi tedy zkompletuji řádek a budu čerpat ten úžasný bonus na akční plodinu!8)

15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím. A nenapadlo někoho, že to není ani problém a ani chyba? Prostě zbouráš... rozloží se a zůstane jen základ.. up zmizí. Je jen na jedno použití... tj 3x sklidíš a šmitec. Logicky... k čemu by pak byly další up v košíkách, když by zůstával ve hře ten první? Aspo%n já to takhle pochopil hned od začátku, že mně dekorka dá jen 3 brašničky, pokud nepřikoupím další upgrade.

16. Y_n_O

kaolín11: už cpali vícekrát, akorát se to nezaseklo... A budou, to se neboj, jen co začne ten mazec, kvůli kterému končí dočasně dodávky v družstvu...

17. kaolín11

Casey27
    Sem psal 3x a dost.Ofi je zmatené.A navíc dekorace se skutečně v liště rozložila!Jen ten závěs někam uletěl....
    Jó, tak oni sou upgrade i v košících?!? Tak to je potom jasný!:p

18. Y_n_O

Casey27, nenapadlo, jsem zase naivně tupá, budeš mít opět pravdu.

Trepifajksl a tykadlo tohle ocenili.
  19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Y_n_O: Doporučuji nabrousit ,-) Ale né teď vážně... nikdo to neřekl ani netvrdí.... jasně ve FAQ je to zavádějící a mohlo být jasně napsáno že UP zmizí. Taky jsem to pochopil, že půjde znovu položit, než jsem si přečetl co obsahují koše. A nebyla to narážka na něčí inteligenci, ale na to, že nám přece jen tak zdarma nedají víc jak 3 brašničky ,-)

20. Y_n_O

Casey27: Mno, brousit nemá smysl, já to ztupím při nejbližší příležitosti ať tady nebo jinde xD Ale nebyla jsem sama, pokud si vzpomínám, evainfo také počítala s velkou úsporou rostlinek na výrobu díky dekoraci. Ale zase ona kupuje... to je tak matoucí :oops: :cry:

evainfo a davidson00 tohle ocenili.
  21. vladca

vladca Stará škola

Zdravím vospolok ... ako to tak čítam som rád, že som si dal pauzu.
    Aspoň môžem v kľude šľachtiť šafrán, dva zbery denne po 10hod, bez kombajnu aj ručne vyklikám tých 400políčok.
    Len keby už konečne padla Láska k SH

evainfo, fany2020 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  22. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj farmáčata, Casey27 má pravdu ;)
    Pokud dekoraci zbouráte, pak znovu můžete sice položit základ na plochu, ale další Upgrade lze získat jen nákupem některého košíku (viz můj příspěvek ( č. 7, str.1)
    :)

evainfo, kiki2305 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  23. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Tak jedem akce průměrná jen ty padátka mě zase děsí. no co se udělá to se stihne.

raddre tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.