Vykopávky v jeskyni (28.1. - 2.2.2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/1/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

matlafous123 - bedna s papoušky vydala 50 révy vinné a na druhé farmě 1 papouščí pírko.

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

-Jara05- Smarja, v te bedne je i reva? o_O To abych ji snad ani neotevirala a nechala ji radsi poradne uzrat :D;)

evainfo, -Jara05- a dasa1143 tohle ocenili.
  3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Mne dala 50x papagáj (základ)

evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  4. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Já dostal z jedné bedny toho papouška co je asi 2 v dolním řádku když se šlechtí takže docela dobrý.
    Jinak můj táta @martinek37 ten taky dodělal včera celou akci měl to za jen tak tak ale s jistotou dal do toho asi 1600 SH co mi říkal takže kdybych já to zas nehnal mohl jsem taky polovinu ušetřit :D A navíc z tajemna má postřikovací umění což je asi jedno z toho nejlepšího co se může dostat :)

berda27, kiki2305 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. hubas1

hubas1 Pisálek fóra

získala jsem stonek - vykopávky v jeskyni, ale nemám první dekoraci - základní studna,
    děkuji za radu

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

hubas1 - ahoj, dekoraci Záhadná studna bys měla mít, získali jsme ji už v druhém úkolu.
    Nemáš ji někde na ploše - třeba u majáku apod ?
    Jinak v inventáři můžeš použít vyhledávací okýnko, hledání jde snadněji

záhadná.png

Pokud opravdu dekoraci nenajdeš, obrať se na herní podporu a požádej je o pomoc

.SilverAngel. tohle ocenil(a).
  7. hubas1

hubas1 Pisálek fóra

Skali, moooooooc děkuji za okamžitou odpoved, rozšířila jsem si plochu u majáku a opravdu tam byla
    díky

Skali tohle ocenil(a).
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

hubas1 - super, jsem ráda, že jsi ji našla ;)
    Ať se daří

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak sotva jsem napsala, že si budu dělat čárky, stěžoval si na to, že nemá akční, už jen jeden hráč. Vidíš, tak se na ně musí.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já akci nedokončila, chybělo asi 200 padátek na stonek, kytek bylo dost, jela jsem dlouhou, ale prostě nebyl čas, no. Každé odpoledne lítáme s dětmi do lesa, sehnala jsem dřevo, hůlku Harryho Pottera nevedu, takže pěkně makáme... :oops:xD
    To, že nemám stonek mě ani nějak nebere, holt jsem mohla otočit třeba lablab s SH, kdybych se podívala, kdy ta akce vlastně končí, že jo. Nekoukla, tak nemám. -.-

.SilverAngel. a -Jara05- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.