Vykopávky v jeskyni (28.1. - 2.2.2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/1/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky:inlove:
    Tak opět chybí padátka. Stonek nebude. Jak to děláte, že to doděláte :oops:.

2. satelit

satelit Hvězda fóra

;) Už to bude. ;)

8)Ale toho SH - no, jsou to jen obrázky.8)

3. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Stonek mám od včera rána, udělala jsem část druhé části, ale na piccolo to nedotáhnu, nevadí, svět se nezboří, i tak mě to stálo přes 2000 SH, budu ho šetřit na důležitější akci

4. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Děkuju!!! :)

astrid888, Helena1313 a tenista99 tohle ocenili.
  5. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

taky mohu poslat tiki jestli pomůže někomu mám volné dárky pište

6. bertoldek

bertoldek Rádoby autor

No nepodařilo se mi nasbírat srpy a kladiva, stále schází 200.. a za těch pár hodin to asi nenaženu. Bez vrážení peněz mi to přijde nemožný.

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

satelit Koukej si stoupnou sporadane do rady a nepredbihej! :D:p

8. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - Tak schválně, kdo dřív. Já budu za 1:05. xD

9. matlafous123

satelit A sakra :D Nooo, tak to mi nezbyva, nez tam hodit revu, jinak skoncim neuspoko/jive nebo jene? 8)xD

10. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Akce zdárně ukončena a už jsou i přebytky padátek - jak já to jenom dělám??, ale spíš na tom, po ukončení akce, moc velikou zásluhu nemám.
    Pěkný den přeji.

11. raddre

raddre Baron fóra

12. matlafous123

satelit Toz ja su ;)
    PS: Musela jsem ti jedno pajdatko poslat, abys me nenarknul z podvodu, pac mi bylo nenapadne podstrceno :D
    alexandrakerulova00 Dekuji :inlove:;)

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, když budeš chtít, doženeš, 2x otočíš lablab s vychytávkama a máš i stonek nebo bednu (nevím v které části jsi) do 22h je čas.

14. satelit

satelit Hvězda fóra

Jste se ženský proti mě spikly,nicméně i druhé místo je dobré. Není důležité vyhrát - ale zůčastnit se a vyhrát. :D

Taky už su. ;)

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Padátka dopadali debna piccolo už zreje.A tajné?S tými sa vám pochválim aby ste mi závideli:D:D,ako že plch boli oranž chameleón a mravec.Stromy xxl americký topoľ,2 xxl olivovníky,xxl mandľovník,xl wolémia,xxl praveká jedľa.Na Baha som ešte tajné nedal,nech trocha premrznú do jari potom ich vytiahnem:D:D.

16. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Staci tady obcas mrknout a cist ;) mne to hodne pomohlo i ked teraz som urobila velku chybu,ze som zacala kratkou rastlinou no na stonek som sa doplazila a este aj 1katlipoku splnim :)
    Jedna dobra dusa tu raz napisala ze frci na mobile cez edge a dnes som tozuzitkovala ani 5 min. mi netrvalo sa prihlasit pozbierat a nasadit akcnu,ostatne som neriesila :)
    Dokonca aj moja mala vedlajsia bosorka bude vecer stonkovat :D:p

17. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Zapomínám dávat na plochu tajemničky a teď jsem zjistila, že tam mám 14 zázračných piccolo beden - jsem vůbec normální?? pak, že mně něco chybí a možná, že stačí jen položit na plochu. Snad se polepším.

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05- ahoj, jsi úplně normální xD
    piccolo.png

Starší farma hotovo (ač to nebylo původně vůbec v plánu - nechala jsem se ukecat:p)
    hotovo vykopávky.png
    Mladší farma stonek zvládne, takže dobrý. Čajot vydal skoro vše, co bylo třeba a těch pár kousků už vymačkám z ananasu :)
    vk.png

19. 14087

14087 Dozorce fóra

Jsem nevěděla, že se z piccolo bedny něco urodí, mám 4 taj je taky dám na plochu a jsem zvědavá co z ní bude.

20. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak ananas mě vypekl, musím ještě jedno kolo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.