VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

urob to ako ja. Na baha si sprav miesto pre 4 picolky a zakaždým si odklepneš 4. Pomaličky každý deň. Dôvod prečo na baha, že potom ti to nikde neprekáža a môžeš využiť všetky plochy na normálnej farme na dekorky s čo najvyšším počtom BZ na postup do vyššieho levelu.

.SilverAngel. a .macca. tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mám to stejně jako .macca. - nemám je kde nechat vylíhnout. Dávám je jedině k vodopádům, bo tam kombajnem dekorky nesklízím, jelikož tam sídlí Jackové, postřikovače apod. Takže až někdy v budoucnu.... ;)

piccolky.png

3. kocieva

kocieva Osvícený autor

.macca. tak je umišťuj po jedné, každý den jednu a je to akorát do konce roku 2024. U Skali to budou muset být 2 ks denně.

Edit:
    Alespoň se budeme mít každý den na co těšit.

4. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám taky problém s bouráním dekorací. Využila jsem rozšíření Slunečnicového vrchu a dávám je tam. Jen to nejde každý den, musím čekat až se vypotřebují. Ty, co se dají přesunout hned, dávám ke kamarádům na jiné plochy, pokud je mohu vyměnit za horší, jinak jdou do skladu. A takové jako postřikovací umění, Jack a pěstitel zůstávají natrvalo a čekají, až je budu chtít použít. Zabírají už zhruba třetinu plochy, ale co se dá dělat.
    Baha není podle mne ideální, některé bonusy pak nejdou využít - dávají nepotřebné TBZ.

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

ašada01
    Je sice pravda,že na bahamce získáváš třeba z postřikovačů nepotřebné TBZ,ale jak často je používáš?!? Třeba já je použil letos asi 1x ,možná 2x ?!? A celou dobu tam nečině sedí a zabíraj plochu společně s Jacky a Pěstiteli! Jestli jsem dobře počítal ,dělá to u mně momentálně 34 políček + ktomu 8 florenovníků! Kdybych je měl třeba v parku byla by každodenní stráta přes 100 milionů BZ! Ještě teď mi melodie v parku ukazuje přes 6,9 milionů BZ a to ani neběží všechny bonusy! Nevím jestli potom jedna sklizeñ postřikovačů ročně,vynahradí tu celoroční ztrátu?!? Myslím si že ne.

6. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Zatím to dávám k Majáku :) Já toho zas tolik nemám a asi ještě nějakou dobu mi bude trvat než to úplně zaplním :music:
    A až na to dojde, tak to určitě budu dávat někam kde mohou být jen dekorace ;)
    Na pěstovací plochy nic takového nedávám, na BZ si hraji jen okrajově :music:

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

kaolín
    Asi máš pravdu, ale já mám na baha samé dekorky, co dávají bedny. Myslím, že ty mi tu ztrátu aspoň z části vynahradí.
    Na dekorkách odkliknu denně kolem 3 miliard BZ, což mi zatím stačí.

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dave Lister - Je tento príspevok v poriadku?

9. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Peto121 ne, tento příspěvek není v souladu s pravidly FarmOracula. U obrázku dýní ti chybí zdroj, který by vedl na některou oficiální fan stránku nebo oficiální fórum hry Farmerama. Proto prosím o doplnění odkazu nebo o odstranění daného obrázku (z obou tvých příspěvků, které jej obsahují). Toto pravidlo zde nemáme kvůli tomu, abychom hráče, kteří do daného vlákna přispívají, otravovali s doplňováním odkazů, ale kvůli tomu, abychom předešli situaci, že dané vlákno bude muset být trvale uzavřeno kvůli tomu, že v něm někdo zveřejnil něco, co zveřejněno být nemělo. Moderátoři mají samozřejmě povinnost dodržování tohoto pravidla kontrolovat. A pokud jim to umístěním odkazu moc nezjednodušuješ, tak musíš pochopit, že poté nemají náladu o tom s tebou diskutovat. Pokud to chceš udělat pro všechny strany nejjednodušší, tak prosím pod každý obrázek vždy doplň slovo zdroj a na něj umísti odkaz. Tím pádem bude jednodušší daný příspěvek zkontrolovat a ty budeš mít jistotu, že je vše v pořádku. ;)

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dob ok. Prosím,neber to v zlom,len chcem vysvetlenie,obr. bol nahraný na verejné úložisko,tak,ako každý jeden podpis,ktoré tu hráči používajú,alebo obrázok,ktorý sem niekto niekde vloží. Urobil som to tak možno 1000x a bolo to v pohode.A čo príspevok #8815 , alebo #8780 ? (u ktorého sa medzičasom objavil zdroj) A #8775 ? Neboj,odteraz tam už nebude nič. Chcel som len vysvetlenie,prečo po 5 -6 rokoch to bol prehrešok a dovtedy nie? Pekný večer prajem.

Naposledy upraveno: 5/10/24
    kutilka70, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  11. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Peto121 jde o to, že obrázky z FarmOracula se často šíří mezi různými lokacemi. A pokud se stane, že se tam objeví obrázek, který tam být nemá, hledá se, kdo jej zveřejnil. A pokud bude daný obrázek ve tvém příspěvku a nebude u něj odkaz, tak se to bere tak, že jsi jej zveřejnil ty a výsledkem může být to, že na to doplatí celá lokace, jelikož bude následně FarmOraculum uzavřeno. Proto bylo kdysi přidáno pravidlo, aby byl u všech obrázků ve FarmOraculu uveden odkaz, který jasně uvádí, kde jste k obrázkům přišli.

U samotných obrázků lze poznat, jestli byly původně nahrány např. na některé fórum nebo na veřejné úložiště. Pokud je to fórum (klidně i naše), tak to není takový problém, jako když se jedná o veřejné úložiště, jelikož opět obrázek pochází z oficiálního zdroje. Nicméně podle pravidel by měl být odkaz uveden i u něj.

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dob takže v konečnom dôsledku som nič zlé nespravil,len som na to doplatil.To mi stačí.Ďakujem.

polacka a -Jara05- tohle ocenili.
  13. lacrima

lacrima Titán fóra

Peto121 ,
    zdravím , neměj obavy , všimla jsem si o čem se tady dlouhodobě diskutuje a šla jsem si svůj příspěvek překontrolovat.
    Ano, měl jsi pravdu, odkaz na zdroj u tohoto příspěvku, jsem opomenula připojit a tak jsem to hned napravila .
    Bohužel došlo k nějakému pochybení (pravděpodobně vinou špatného okopírování permanentního odkazu) ) a proto se
    zdroj jevil jako " nič nehovoriaci) , takže jsem ho šla opravit nyní ještě jednou .

Neber to ve zlém , ale i přes skutečnost, že jsem v tomto příspěvku neměla zdroj uvedený, tak kontrolou obrázků
    každý zjistí odkud obrázky pocházejí ... tak jako to zde píše BA Dob .

Jednoduchým klikem "pravou" stranou myši lze najít adresu obrázku. Obrázky kopíruji přímo z oficiálního zdroje
    ( přímo z fóra DE ,ev. fóra RU) a tak nepotřebuji použít veřejné úložiště obrázků.

O druhém mém příspěvku není zapotřebí tady diskutovat , protože se jedná pouze o spekulaci a porovnání
    s akcí podobnou (odkaz je v příspěvku uvedený) , která již tady byla a proto je použitý obrázek kopírovaný
    přímo z našeho fóra. ;)

kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

lacrima to všetko viem a aj to tak robím a aj tak bol obrázok neprípustný.Tvoj príspevok som dal ako príklad,myslel som,že na každého máme rovnaký meter.Už o tom nechcem hovoriť. Pekný deň.

15. .macca.

.macca. Hrabě fóra

První várka picolek odtajněna.

16. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Neviem či sa to stáva iba mne ale už asi 2 týždeň vkuse sa snažím vyšľachtiť v sklenníku posledný bonus na oves a stále nič :D

-Jara05- tohle ocenil(a).
  17. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj farmáři :) ... koukněte do emailu ... je tam bonus kódíček ;):)

18. 14087

14087 Dozorce fóra

19. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Mě teda přišel, ale je neplatný dávala jsem ručně i kopírovat

20. slechtajara

slechtajara Perspektivní autor

Ahoj 14087 .Zkus se podívat v meilu mezi hromadný.Tam jsem ho taky našel,ale jak píše .macca. po zadání a odkliknutí se mi nic neobjevilo a podruhé už psalo,že je neplatný.

lacrima, 14087 a .macca. tohle ocenili.