VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Skladiště se dají získat pouze koupí za floreny? nebo plněním některého úkolu?? To je jenom zbožné přání, sirotčí farma je chudá a floreny do ní určitě kupovat nebudu, ovšem zrada je, když v městském projektu dostaneš úkol skliď skladiště a když za floren ho změníš, tak tam opět máš skliď skladiště.xD
    Díky za odpověď.

Prepperka a kutilka70 tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já bych řek,že můžeš sklidit jakékoliv skladiště(arboretum,zvěřinec..) a ty by měly být možné získat zdarma.Aktivací runy a myslím že plněním úkolú v družstvu!

-Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  3. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

kaolín11, dobře, mrknu na to a veliký dík!!

Skali díky. Už je vše ok. Zapomněla jsem jak jsem první skladiště získala. Vše už je ok a úkol bude za pár minut splněn.

Naposledy upraveno: 8/12/25 v(e) 9:33 AM
    Skali a kutilka70 tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05- ahoj, vše o skladištích máme zde - Skladiště ;)

Pitrýsek47 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj, já teda nevyměňuju za floreny, ale za ty lupy, nebo co to je :⁠-⁠D hned vedla fl. :⁠-⁠D

-Jara05- tohle ocenil(a).
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

14087- jj, kdo má prémium, může úkol vyměnit za Výměnu projektu výměna projektu.png

14087 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Tak jsem ještě něco k těm dekorkám přikoupila akorát si nepamatuju, co to bylo xD Ještě něco hledám, co by se mi hodilo ...;)

kutilka70, Honzulka05 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už abychom se všichni rychle naučili angličtinu a němčinu,:p kvůlivá podpoře, to jsem zvědavá, jak většina z nás se k tomu postaví, už aby ve farmeramě byl nějaký překladač do těchto jazyků, nebo budou mít modici co dělat

kutilka70, Prepperka a -Jara05- tohle ocenili.
  9. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Jenom doufám, že je v budoucnu nenapadne i fórum pouze ve dvou jazycích, to by pak bylo six seven, jak by řekli mladí

10. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Změna v zákaznické podpoře mě nepotěšila, co se dá dělat. Používám ji sporadicky, většinou mně hledají nějakou zatoulanou dekoraci. Uvidím jak se to bude zvládat. Já osobně bych to asi zvládla jen v ruštině, byla povinná, tak proto. A je jasné, že jsem z ní maturovala.
    Ještě, že drahé praděti jsou na tom lépe než já, dokonce i japonština by mohla být:).
    Necháme se překvapit jak to bude fungovat.;)

Naposledy upraveno: 10/12/25 v(e) 6:14 AM
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:Djá chci francouzštinu, to je zase výmysl :p, lepší komunikace? O tom si můžou nechat zdát, spíš jim ubyde práce a ani se jim nedivím, některé dotazy a hledání musí být výživné;).

12. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tos rozbila celkem:cry:xD

Samozřejmě já anglicky umím, takže pohoda

němčina - to je na dlouho

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No můžeme bejt rádi,že hru nemaj číňani!o_O
    Také si myslím,že dotazů podstatně ubude!
    Až do včerejšího dne sem si myslel,že na podpoře dělaj čeští hráči!
    Jenom doufám,že nedopadneme jako někteří sousedé a nebudem mít fórum v angličtině! To bych okamžitě s hrou skončil!:wuerg:

14. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Včera jsem podporu využila a bylo mi to sděleno, že po půlce prosince bude v aj. Budou toho co nejvíc dávat na forum a proto je důležité číst.. Přehlídla jsem jednu věc :D Z angličtiny jsem něco pozapomněla, ale překladač to zvládne kdyby náhodou ;)

Naposledy upraveno: 9/12/25 v(e) 10:14 AM
  15. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Se docela divím, že jim ta mnohojazyčnost začala vadit až teď, zrovna v době AI :eek: A když chtějí tak zdokonalovat, tak proč neintegrují nějaký překladač rovnou do systému, už vidím, jak někteří starší hráči dělají překlady.... zlepšení to možná je tak leda pro ně! - "Hlavně to hezky napsat a navlíknout tak, aby to vypadalo, že to děláme pro hráče, stejně nemají navybranou, tak co!" :wuerg:

Tak já si to myslím pořád....

16. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Anglicky ani německy neumím a vůbec mi to netrápí, tak jedině překladač :eek: To bude na podpoře nedorozumění :wuerg:
    Za celou dobu co hraji, jsem podporu téměř nepotřebovala :) Letos sice už 2x a chyba byla na jejich straně :cry:
    A co nejhoršího se může stát? Maximálně půjde farma k ledu, než se umoudří :p

Edit: taky jsem maturovala z ruštiny

Naposledy upraveno: 9/12/25 v(e) 7:05 PM
  17. kocieva

kocieva Veterán fóra

Naštěstí jsem podporu ještě ani jednou (za těch 10 let) nepotřebovala, tak snad to tak vydrží nadále.
    -Jara05-, jsem na tom stejně - povinná ruština, dokonce jsem z ní maturovala.

kutilka70, -Jara05- a Prepperka tohle ocenili.
  18. karbar

karbar Baron fóra

Podporu jsem zatím v této hře nepotřebovala.
    Pomohlo Fórum, sousedi nebo jsem se s tím sama poprala.
    A cizinecky se fakt učit na stará kolena nebudu!

19. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Děkuju za přivítání a už teď se mi novinky líbí a jsem natěšený na další akce a změny. :)

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Aspoň vidíme, jaký jazyk byl v naší zemi prioritou i v té rudé a žluté se děti ve škole anglicky učily.