VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. lumat85

lumat85 Stará škola

karbar: díky za rozřechtané ráno....cizinecky....to mě fakt pobavilo, ještě nikdy jsem to neslyšela a s dovolením to budu používat taky.

Též patřím do věkové skupiny povinné maturitní ruštiny, anglicky jsem se učila až v práci...sice si prd pamatuju, ale venku se trochu domluvím, když není zbytí, nebo s námi nejsou naše děti.

Ještě jednou dík, tlemím se pořád. Pobavila jsi.

2. karbar

karbar Baron fóra

lumat85 Děkuji že pobavilo.
    Slovíčko cizinecky používám často a už hodně dlouho.
    Jako třeba i na čecha, když mi něco říká hodně rychle a není mu rozumět.
    Tak mu řeknu a dost, ještě jednou česky a né cizinecky.
    Vždy to zabere a pobaví to hodně mých známých, kamarádů, i neznámých lidí.

3. polacka

polacka Baron fóra

Zítra nezapomeňte bonus FAADVENT253 :mad:

4. 14087

14087 Hvězda fóra

Hlásná trouba děkuji, že jste přehodnotili padátka na Baha :inlove:

polacka opět děkuji za echo ;)
    Přeji krásný a klidný pátek s nadcházejícím víkendem ;)

5. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Ahoj padátka jsou vracené na farmu.

6. pecko1234

pecko1234 Pisálek fóra

Ahojte kupovali ste niekto nove zvieratko Alicu aký posilovač rýchlosti to dáva vopred dakujem za odpoved

kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

pecko1234 - ahoj

Posilňovač rýchlosti
    • Posilňovač rýchlosti slúži k urýchľovaniu výroby predmetov vo výrobnej stanici a konvertore.
    • Každé použitie posilňovača rýchlosti zníži čas zostávajúci do konca výroby o 20%.
    • Získať ho je možné u zákazníkov, za recykláciu a zakúpiť v obchode.
    • Použiť ho je možné opakovane.

kutilka70, -Jara05- a pecko1234 tohle ocenili.
  8. kocieva

kocieva Veterán fóra

Pěkné sobotní odpoledne.
    A protože já cukroví nepeču (vždycky mi na ochutnání přinesou návštěvy a já ho mám pak ještě na Nový rok), dárky zabalené, vánoční úklid mě nebere, tak si hraju na farmě.
    https://prnt.sc/_92z3HzhgJGe
    Odtajnila jsem tajemno, bude dudek nebo nebude-li?
    A vysypala všechny bedýnky (zhruba po měsíci + z TOPky). Stav SK a SH před a po.
    https://prnt.sc/kx-N8ygMLx9I
    Tak dudek se mé farmě vyhýbá (na rozdíl od bobrů), ale fajn jsou dva oranžoví mufloni a dva oranžoví pelikáni.

9. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Já se chystám všechno podivno a Pic bedny, které jsem nasbírala za poslední cca 2-3 měsíce, dát na plochu 24.12. :music:

10. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Vypadá to, že všichni máme stejný cíl, akorát že já dám tajemno (syslím už od asi října nějakých 600+ kusů a to se k tomu přidá ještě vlak) dřív, protože video nebudu upravovat na Štědrý den že jo.

kultiko, jak se mají křečci? :)

11. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tak ja tajemno praskam hneď ako ho získam, samozrejme akcia musí byť hotová. Ja bysom nemohla byť sysel xD

12. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Díky za optání. Ten novej, Honzík, je kliďas a dobře vymazlenej :inlove: Druhého máme zlaťouše a ten to má na háku. Kašle na nás :D
    Tomu budu muset předělat ubikaci, je moc zakutanej a přeci jen je potřeba ty křečky pravidelně kontrolovat :)

P.S. a vlastně se mi to jak to má teď ani moc nelíbí

Naposledy upraveno: 14/12/25 v(e) 4:44 PM
  13. kocieva

kocieva Veterán fóra

Přeji pěkné adventní odpoledne.
    Včera jsem vysypala všechny bedýnky a něco mi zbylo, no nevím, nevím, jestli to někdy vyberu:

https://prnt.sc/HveBmYaBdx4C

14. karbar

karbar Baron fóra

Jsem na tom nějak podobně.
    Plus mám 2129 ks bedna s hnojivem.

evinana a kutilka70 tohle ocenili.
  15. lumat85

lumat85 Stará škola

Tak mně to nedalo a šla jsem si spočítat svoje bedny. Sečetla jsem ty, které upozorňují na překročení limitu zelených lístků. Došla jsem k číslu: 19.286 ks. Občas, když mám čas a čekám na dozrátí polí, tak jich pár desítek otevřu a s ESC je protočím.

Beden s hnojivem, ty využívám jen v akcích, když mi dojde hnůj, mám 3.276 ks.

Proč, proč už dávno není jiný limit ( nejlépe neomezený) na zelené lístky, vždyť padají ze všech stran a bedny hnijí ve stodole.
    Mmch, mám ještě 4 zlaté, historické lístky.

Modíci nemusíte psát, že to tak RT stanovilo, vím to. To byla jen taková řečnická otázka. xD

karbar a kutilka70 tohle ocenili.
  16. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Kutilka70

My taky máme doma křečka (teoreticky je bratra, ale starají se o něj všichni okolo kromě něj)

Už je to druhý křeček a ani nevím jestli má jméno :cry:

Upřímně na tyhle zvířata moc nejsem - mám radši jiná

kutilka70 tohle ocenil(a).
  17. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja odkedy za mňa toči automat, vďaka pezt, tak mám minimum bedni so zelenými lístkami ;) kým sa kolo točí tak ja si zatiaľ robím domáce práce xD