VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

ehm, ehm, tímto se omlouvám :D jsem si nevšimla, že je u broučích požadavků časomíra!!!

.SilverAngel. tohle ocenil(a).
  3. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Aprílová grafika pěkná. Teď farma vypadá spíše jako nějaký parčík :music:

4. babiadaniel25b

babiadaniel25b Pilný autor

Ahoj tolca, na baha se dostaneš, jenom musíš trefit to správné místo v moři

lacrima a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Myslím si,že řádek za trocha toho nepohodlí,stojí zato!
    [​IMG] :)
    Nejprve jsem si myslel,že už konečně něco začali dělat na mobilech,ale po chvíli mi to došlo!:cry:xD
    Dostat se na určená místa nebyl problém,jenom k majáku sem nějak nemohl trefit.Tak sem si jej nechal až nakonec.Po chvíli bloudění sem ho také našel!
    Tak zase za rok nazdar!8)

6. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Těšila jsem se čím nás letos překvapí a je to rozhodně lepší než "bourat" krtičiny.
    Přeji všem krásný den!

7. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

z čoho to vlastne padá?

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

útok chrobákov zažehnaný:D

perfektný 1.apríl, pobavil;)

9. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

ten limit s party lístkama je teda ......jak to říct slušně....asi nijak.a ještě mi vadí...nároky na hru vyšší a vyšší a na kole neštěstí -party odměny ...směšné...hnojivo po kusech...to je takový problém nastavit třeba 50,80,110?nebo dekorky do stonku co chybí ,když nestihnu akci?
    a apríl...o_O

k.vitek a lacrima tohle ocenili.
  10. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Přidávám se k chvále - s aprílovým žertíkem jsem spokojená. Řádek je doma. Grafika patří k aprílu nebo jde o nový vzhled? Stejně tak by mě zajímala absence některých staveb/ikon - zda jde o úmysl nebo chybu. Ale i tak palec nahoru.

11. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,coto je zase za chaos na farmě to si nechte nějaký april, děte se stím vycpat mile RT a sej te to jak to má být

lacrima tohle ocenil(a).
  12. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj a klidného apríla :D .. já už taky řádkuju :)
    Ale aktivuju až zítra ráno ;) [​IMG]

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

pepino1972: O lístky nepřijdeš, viz ofi. Jaké nároky? Myslím, že odměny jsou lepší a lepší a apríl je apríl, tak se zasměj.
    smoulinek123: Proč, je to legrace.
    Je mi vás líto.
    Řádek i nálepku mám, teď ještě nějakou bedýnku.

14. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Jj. Sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo :) A řádek celkem zadarmo se hodí. Taky už řádkuju :p
    A komu to vadí, ten si to v nastavení může vypnout :music:

15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

smoulinek123 tak keď hra 4 dni poriadne nefungovala,tak si hral a teraz máš riadok zadara,nič nemusíš pestovať,ani robiť,len pozbieraš dekorky a ty končíš? o_O Na Valentýna dali kalendár a na 1.Apríl riadok,nechceš?

Edit: príspevok zmazaný,netrpím samomluvou! ;)

Naposledy upraveno: 1/4/25
  16. slechtajara

slechtajara Perspektivní autor

smoulinek123 nechápu,farma jede,pěstovat a sklízet můžeš,tak v čem je problém

17. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahojky, přidávám se ke spokojeným farmářům .... aprílový žertík je super ;).
    A přesně, jak píše Pitrýsek47 ... je mi líto lidí, kteří si neumí udělat legraci :( a ještě ke všemu z pouhých omalovánek ;)
    Jinak u mě už řádek také řádí .... děkuji za něj :inlove:.

18. evinana

evinana Velmistr fóra

A mě se Apríl také líbil. Ničemu to nebránilo, padalo to i z dekorací, farma šla normálně sklidit a přesadit. Jediné co je navíc, jsou po 2 hodinách úkoly, takže nic hrozného, nic náročného. Řádek i nálepka je doma, bedny budu brát jak mi to vyjde. Jediné moje velké mínus je, že jsem dnes začala až okolo cca 10-té hodiny. Kdybych mohla začít ráno dříve jako jindy, bylo by o jeden úkol splněno více. A i to není žádný problém. Za Apríla dávám palec nahoru a pochvalu RT. Prosím modíky aby pochvalu reportovali až budou mít čas.;)

19. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Peto121 tak mě hra jela bez problému a že někomu to blblo to nekomentuji páč když su stěžuji že hra nejde bylo mi řečeno že to jede a mám problém u sebe jen bludy a nic jiného,tu si už ani stěžovat nejde páč je to zbytečný

slechtajara a co baha tam ti to jde.

lacrima tohle ocenil(a).
  20. lumat85

lumat85 Stará škola

Také Apríl a tím páden i RT chválím, dobrý nápad. Apríl v této podobě potěšil a pobavil. Ráno mě trochu překvapil zmenšený vzhled Farmy, ale asi za 10 minut mě to trklo. Řádek nachystán na ráno, sbírám bedny. Na nálepky nehraju, ty mě moc nebaví.