VT: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem m2707, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Mám doma krásných 18 °C takže ano je :)

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

18 stupňov vo vnútri. To potom nechodíš ani von? Pekelný rozdiel dnu 18 a von pomaly 38 ! 20 stupňov rozdiel je veľa! To je na chorobu.

3. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Taky se mi to zdá málo :eek: Přitopila bych alespoň na 24 °C ;)
    Sheron11 a to samo nebo máš klimatizaci? Já tedy klimatizaci nechci, vystačím si s větrákem :p

4. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

kutilka70 ráno pořádně vyvětrám,stáhnu žaluzie,vše zavřu a pak tu máme od 18 do 22°C. Okna pak otvírám až večer kolem 22 hodiny. Klimatizaci bych taky nechtěla, to nám pořídil kdysi ex a to jsem se synem byla věčně nemocná. Teď si se synem vystačíme bez klimatizace. Jsme věčně celý dny venku,takže je pak přijemný přijít domů, kde je chládek :)

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Je tu nějak mrtvo, tak abych neměla v Debatě o všem možném multipost, tak to dávám sem ;)
    V úterý jsme měli odstávku elektriky, včera nešla farma a dnes zase ráno internet, hlavně že to brzy naskočilo, ale doufám, že mám tyto zádrhely na hodně dlouho vybrané

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, já jdu plakat, ale zároveň se chlubit. Před čtrnácti dny mi umřel telefon. Mno, týden jsem byla bez spojení se světem, pak jsem po výplatě v bazaru koupila celkem solidní přístroj za celých osmnáct set korun. Aby toho nebylo málo. o týden později mi umřel můj PC dědeček. Chtěla jsem zapůjčit od mladých některý z jejich starších noťasů, než dostanu nazpátek peníze za energie a vodu a koupím nějaký repas (v srpnu). Zeťák zkonstatoval, že ty staré mašinky jsou na psí štěk, a něco jadrnějšího k tomu, a koupili mi s dcerou úplně novou bednu, že prý to mám předčasně k narozeninám... Já jim to pak zaplatím, také nemají peněz nazbyt se dvěma dětmi, ale jsou zlatí, na mobilu je to děsběs hrát. Alespoň pro mne.
    Akorát mne mrzí, že mi v PC dědovi zůstala spousta knížek, které už nikde neseženu, v alternativách za Ulozto nejsou. Snad zeťáka nějakým dobrým jídlem a koláčem uplatím, aby se o celozávodní dovolené pokusil dědečka oživit a alespoň tu moji e-knihovnu se mu podaří stáhnout. :)

EDIT: Emily zřejmě reagovala na song Moravo od Vesny a Ega :)

Naposledy upraveno: 17/7/25
  7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

... len tak ... na dlhý večer ...

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

... malá chuťovečka (pre niekoho) na pozdný večer...

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pozdě, ale přece... Hlídej dobrou muziku tam ze shora, ano?

Naposledy upraveno: 26/7/25
  10. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Tak jsem zvládla dnešní akci a přitom upéct KETO roládu :p
    Musím dodržovat nízkosacharidovou dietu a tento recept a ještě i jiné od tohoto chlapíka jsou super.
    Sice jsem si ho musela malinko upravit, ale doporučuji ;)