Vrcholové chvástání (6.12. - 12.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj wallik68,
    k získání dynamitu je potřeba mít dekoraci BUUUM umístěnou kdekoliv na herní ploše- nikoliv ve stonku a pravidelně ji po 8 hodinách sklízet. Nebo získat z koše Obrovský koš alpinisty dekoraci Beranidlo a z ní ti může také náhodně dynamit vypadnout.

Zde získáš dekoraci Buuum

babako tohle ocenil(a).
  2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

3. karbar

karbar Baron fóra

Chybí mi ještě jeden cepín a bude hotovo.
    Hrozné to bludiště - radši bych bloudila v místnostech.
    Podařilo se mi vyšlechtit dvě cukrové kozy. Jedna šla do úkolu kde mi chyběla a druhá na trh ale předpokládám že se mi vrátí - tak ji pak využiji jinak.

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím, mně nějaký dynamit zbyl, mohl bych ho sem hodit, bum, buuum, to by byla exploze .....

Edit Modelíno, hoď tam dynamit, ale ze správné strany, vyzkoušej ..... ,-)

Naposledy upraveno: 11/12/17
  5. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný pondělní podvečer,
    stonek mám hotový i některé úkoly zbytek už nedělá jelikož je potřeba šlechtit :).
    Těm co ještě dodělávají držím palce.

evainfo, maribeja a simca67 tohle ocenili.
  6. EvaModelína

EvaModelína Zelenáč fóra

kromě toho, že to je pitomost největšího kalibru, prosím, můžete mi někdo říct, co mám sakra udělat, abych splnila úkoly 30,38,39,40, když už mám snad všechno kolem hotový, ale tyhle prostě nejdou odemknout, i když mám vše potřebné (medvědy, karabiny, bomby, netopýry)

maribeja a simca67 tohle ocenili.
  7. libakos

libakos Titán fóra

EvaModelína-musíš si otevřít v Hoře vchod do jeskyně,na té hoře vlevo co hoří 2 svíce,jinak snad na každé třetí stránce je návod:)stránka 27 od Skali např....

GordonSargent, mituli a simca67 tohle ocenili.
  8. jana895

jana895 Perspektivní autor

musíš nejprve udělat 27(20 karabin),č.28(1400 kytek),č.30(1 bum) a tudy prolezeš

9. zuzadub

zuzadub Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko "upravit". Děkuji, Skali
    Nie ste blba, ale nieco je v hre nedokonale ....ostane neudem komentovat.....

Nie zlozite , je to odflaknute.....selavi

Naposledy upraveno moderátorem: 11/12/17
    simca67 tohle ocenil(a).
  10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nepiš raději dva příspěvky pod sebe, zkus je sloučit (tlačítko upravit).To, že tomu nerozumíš, ještě neznamená, že hra je blbá. Pokud se o to chceš hádat, prosím, od toho tu fórum je.

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zuzadub - již poněkolikáté jsi byla upozorněna moderátorem, abys nepsala více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco do svého původního příspěvku dopsat, klikni na tlačítko "upravit" a potom můžeš do příspěvku dopsat, co potřebuješ. Neustále porušuješ pravidla fóra - ať už OT - příspěvek mimo téma, nebo multiposting...Reaguješ na příspěvěk z první strany diskuze od Argent31 - opravdu nechápu proč ? Sbíráš zbytečně trestné body. Pro fórum platí určitá pravidla, která je nutno dodržovat. Tys je evidentně nečetla, takže tady máš link na Pravidla fóra a prostuduj to (není to dlouhé, to zvládneš)

12. keegan09

keegan09 Zelenáč fóra

Mám prakticky všechno hotové, ovšem ještě nemám dodanou Rambo kozu a tím pádem nemám stonek. Peněz mám dost, Rambo koza stojí 12kk, myslíte, že za těch 12kk ten stonek stojí? Jak to vidíte? :) Díky

13. kopretina1976

kopretina1976 Perspektivní autor

nevím z kterého ukolu mi vypadne cepín poradíte

14. babako

babako Expert fóra

Hezký večer všem horolezcům a podzemcům,
    hlásím, že i přes moje počáteční brblání,akci asi zlomím..
    Ať se daří..;)

zuzadub

Proč odfláknuté ??
    Já si myslím,že si někdo dal práci toto vymyslet a je pouze na nás jak se s tím vypořádáme..

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, cepíny získáš z dekorace Cepín v kameni, kterou si vyzvedneš na Střední hoře. Dekoraci Cepín v kameni dáš někam na plochu a po 8 hodinách ji sklízej - dá ti každých 8 hodin 1x cepín.

Edit: Jen poznámka - akce končí za 19,5 hodiny - moc času už nemáš.

16. satelit

satelit Hvězda fóra

Když tak čtu tuto diskuzi,připomíná mě to hráče co nemohli nalézt čtvrtou místnost.Dnes jsou to cepíny a dynamity.Lidi čtěte první stranu s popisem akce,myslím že to zvládne každý kdo umí číst.Nebo je tu možnost si diskuzi překliknout o stránku vpřed,od moderátorů je cepín a dynamit snad na každé straně.Musíte si pro ty dekorky dojít po vyznačených cestách.
    Když se Vám konečně podaří ten cepín a dynamit najít,tak už celou akci stejně nestihnete,páč jdou sklidit po 8 hodinách a urychlit ničím nejdou.
    Akci mám hotovou už dva dny,protože jsem četl první stranu diskuze.;)

17. tony13021957

tony13021957 Zelenáč fóra

Ahoj všem. Stonek hotov. Kompenzace za výpadek 14.12 balíček:D

evainfo a maribeja tohle ocenili.
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A když se k tomu přičte dnešní BB, není to zas tak marný....;)

DANKA722 a maribeja tohle ocenili.
  19. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak to jsem si nevšiml. Tak jsem byl "hypnotizován" tím bonusem +1000% BZ při šlechtění, že jsem ostatní odměny jaksi "zazdil". Těch různých beden je tolik, že už se v nich pořádně nevyznám. To samozřejmě činí tento řádek daleko atraktivnějším a je dobře, že se mi ho podařilo získat.

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

jj teď je pozdě bycha honit - cepíny a bum - že to nehledali zkraje akce :oops:

Kompenzace skvělá, na to že jsem to prospala xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.