Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davidson00

davidson00 Baron fóra

Bokonon ahoj, bedýnky jsem koupila ve městě je to ten domek vlevo s nákupním košíkem, rovnou dej nahoru do vyhledávání bed... a vyskočí ti taková modrá bedýnka za 3 floreny, já zkusila ale dekorku jsem neměla, a pak v liště v bednách je najdeš

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Bokonon - pod červeným košíkem v levé liště nákup - kombajn - sezónní zboží ;)

Edit: davidson00 byl rychlejší, ale s jinou cestou, tak to tu nechám

3. babi49

babi49 Pilný autor

Ahoj, kde prosím vás najdu ten narozeninový dárek-děkuji

eli2006, maribeja a milostivas tohle ocenili.
  4. iDavis

iDavis Baron fóra

6 bední som kúpil, 5 dostal, takže z celkovo 11 padol 4x ten booster na pamlsky a zvyšol boli rastliny, ale z každej niečo, čo ma teší. :) Takže už rozpestovávam. Potom asi pôjdem najskôr na tú najdlhšiu, keďže zajtra nebudem mať čas to pravidelne zbierať.

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po neblahých zkušenostech,marmošky aktivuji klidně i půl hodiny před akcí.Tj MJS,vánočku,nevinnost a pinkie.o_O

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

babi49 - v novinkách se proklikej až k němu.

Koupila jsem malý košíček, takže po rozpěstování už na každou plochu půjde jedna akční na 1x1. Z deseti beden (5 darovaných, 5 koupených) bylo jen pár kytek, nic jiného. Na kole štěstí taky nic, takže si pojedu svým tempem bez přání štěstěny.

7. babi49

babi49 Pilný autor

Díky moc už mám dárek

eli2006, krakoramaja a milostivas tohle ocenili.
  8. doben

doben Ikona fóra

Tak jsem koupil pár desítek beden a kromě akční a narozeninových dobrot jsem dostal 1 dekorku. Pokud někdo chce kupovat větší množství, tak ty bedny otevírejte po jedné, protože když jsem jich otevíral hodně naráz, tak byly výsledky mnohem horší než při otevírání po jednom kuse. Osobně je ale moc nedoporučuji.

9. olčaML

olčaML Vážený autor

No akce super , ale dvě tak náročné na čas ,to se mi moc nelíbí , uvidíme ,:cry: když tak dám co půjde :music:.

eli2006 a milostivas tohle ocenili.
  10. Emo-haunter™

Emo-haunter™ Perspektivní autor

• Nepovolená velikost podpisu
    Masakr akce, ale nejspíš půjdu do ní. Jen si v tom udělat pořádek.
    Farmerama slaví osmé narozeniny, tak vám všem přeji hodně zábavy do dalších let, hodně nových řádků a spousty vypěstovaných plodin!!!

11. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Jak se dá darovat bedýnka?:sleepy:

eli2006 a maribeja tohle ocenili.
  12. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawky,,Tak na skúšku som kúpila 10 bedničiek a dve dekorky mi padli:p

13. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

mno vidím, že nejsem sama co nesnědla produkty na podporu SH, zakže se mi rozpěstovává v několika různých časech, snad si na to příště dám bacha.
    jo a strategii už jsem našla, tak snad se ke stonku dohrabu.
    všem co jdou do akcí , hodně zdaru

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, vůbec netuším, jakou bedýnku máš na mysli. Jediná bedýnka, která mě napadá, je v sousedských dárcích - a to bedna s nářadím.

A dále si můžeš koupit bedny s piñatou (lze koupit opakovaně) za 3 floreny (levá lišta, červený košíček, ikonka kombajnu, záložka sezónní zboží)- ty ovšem posílat nejdou :) (po zakoupení je najdeš v inventáři - levá lišta, bedna, pod ikonkou vázičky, záložka spotřební zboží)
    Edit: 5 těchto bedýnek rovněž obdržíš v dárkovém balíčku, který si vyzvedneš v Novinkách

Naposledy upraveno: 24/1/18
  15. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

Fuha! Tak dobre som zatocil, bonus 2x200% asi....nerobim to pred akciou, vlastme 1krat , ze normalne pole s MJS a ovrtulkovane da 29ks akcnej. Tak super rozpestovanie! Male policko s MJS ukazuje 12ks, tak ma tu nezdrzujte, idem volaco kratkodobe tocit....prave dochadza lizanka z 5 policok....145ks. Super!!!
    A teraz budeme opatrne našlapovat... ako hovori otec tej kreslenej žltej rodinky Košiky.... děte se -slovensky- pichnuť - česky - bodnout.

Naposledy upraveno: 24/1/18
  16. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

• nepiš více příspěvků pod sebe
    to nevadí,alespoň jsem se u toho zapotil a odměna bude o to víc sladká.Ale děkuji za upozornění.

Ano přesně tak.Orchidej je za 3 body krát 4 dodání je 12 bodů. Ale pokud máš bonus z bedny tak TI dá 4 body a tudíž stačí zahrát Jen 3x a to je ušetřená plodina.Lze použít ale jen na level který hraješ.Pak ti zmizí a musíš zase dodat 4x po 3body.

Naposledy upraveno moderátorem: 24/1/18
  17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Ritterca - nemusíš dodávat stále stejnou, můžeš kombinovat všechny tři, ale za ty druhé dvě se posouváš jen o 2 body (o tři s dobrotama).

18. RomyF

RomyF Pisálek fóra

Prosím, kde vidím ty dobroty???

19. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem splnila na první level a jsem skoro bez orchideí, a tím pádem pro mne akce končí, neb nemám kde brát na plnění úkolů, snad to někteří dáte celé, nato abych měla téměř 29000 kusů orchideí, nato fakt nemám.

evainfo a eli2006 tohle ocenili.
  20. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Přeji hře Farmerama hezké narozeniny,díky za dárky!

eli2006, Sovinka a maribeja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.