Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Lišiak-Vuk - i když část vulgárního slova vytečkuješ, je to považováno stále za vulgaritu.

A opravdu chceš další plochy na pěstování ? 6 pěstovacích ploch, 2 plochy pro dekorky, magický stonek a k tomu příležitostně 3 plochy měsíčního světa se ti zdají málo ? Spočítal sis někdy, kolik je to políček ? Kolikrát musíš kliknout, abys všechno obstaral, pokud bys sklízel, sázel, zaléval, příp. hnojil ručně bez pomocníků ? Jak dlouho by tě to bavilo ? To je cesta do pekel...

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak a tuhle akci taky nepojedu.... Nějak jsem dost unavená a nemyslí mi to. 4 kytky, každá jinak dlouho roste a já neumím počítat hodiny.. Vždy se seknu.

AGENT1-štístko, babina51 a maribeja tohle ocenili.
  3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Frajere.... píšeš něco o zabalení až po OK.... tak se hezky vrať do sousedů ,-) Mohl jsem sovou.... ale musím tě takto veřejně pokárat, že si zdrhl dřív a bez rozloučení... to je teda vychování ,-)

4. Pelé100

Pelé100 Pisálek fóra

Akci nedělám,bez kombajnu bych to stejně nedala aji když nejsou vypadávátka.Některým snad poradím-nakupte každý den po 100 kusech plodin v semenářství.I když je to málo,tak na trhu jsou drahé a budou ještě víc.Každá troška pomuže.

5. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Tato akce se mi líbí tak jdu do ní.

pompo68, babina51 a maribeja tohle ocenili.
  6. iDavis

iDavis Baron fóra

Chýbajú mi posledné 2 tisícky chmelu a orchideí, ešte to nakúpim (možno napestujem) a zajtra o 14tej môžem začať rozpestovávať. :) Bední vyskúšam kúpiť asi 10, aspoň trochu to pomôže.

babina51 a maribeja tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem si při čtení zadání k akci vzpomněla na jednu skvělou prastarou písničku... Je to taková alegorie k RT...
    Scénář předem napsanej, můžeš začít pálil listy
    V tomhle nejedu
    Jsem v pozici obranný, však to sama záhy zjistíš
    V tomhle nejedu

Na křižácký tažení vydáváš se v plný zbroji
    Marné je tvé snažení, odrazím tě neobstojíš
    Všechny lsti a úskoky prohlédnu hned napoprvé
    Zvládnu tvoje útoky i s poslední kapkou krve

V tomhle nejedu
    To bych z kůže vylít
    V tomhle nejedu

V tomhle nejedu
    Marně plýtváš síly
    V tomhle nejedu

Na křižácký tažení vydáváš se v plný zbroji
    Marné je tvé snažení, odrazím tě neobstojíš
    Neláká mě tahle fraška, slyším hlasy varovný
    Abych já hrál roli šaška rozmazlený královny

V tomhle nejedu
    To bych z kůže vylít
    V tomhle nejedu

V tomhle nejedu
    Marně plýtváš síly
    V tomhle nejedu

V tomhle nejedu
    To bych z kůže vylít
    V tomhle nejedu
    [​IMG][​IMG]

8. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

tabulek plno a všechny si vymýšlí jiné čísla a já jsem z toho vedle jak ta jedle. počkám do rána je moudřejší večera a třeba se RT rozhodně něco upravit.nebylo by to poprvé.dobrou noc.

9. bionta

bionta Perspektivní autor

akce jsou pořád větší a záhadnější rébus,RT se asi fakt pomátl,další z akcí co nedělám a mám chuť se ve 128 levelu na celou farmu vykašlat a přestat hrát, už dlouho to není hra pro radost a zábavu

10. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Ja sa pridávam k tým čo do tejto akcie nejdú. V stodole mám poloprázdno a tak si počkám si na ďalšiu akciu.

11. Patejl

Patejl Rádoby autor

tak od toho dávám ruce pryč, nejsem Poirot abych to luštil a odměna za takovou námahu není adekvátní

12. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

To nás zase RT překvapilo... :eek: Dobrodružství střídá akce za akcí... To abychom se nenudili...:music: Každopádně zkusím a uvidím... Tak nevím jestli se děsit, co vymyslí na své první kulaté narozeniny...:music:

13. Boty

Boty Magnát fóra

Klííííd , nikdy to není tak horké, to by si tu už nikdo nehrál, KFC nám stejně nedovolí se na to vy kašlat , vždyť je to dárek k narozeninám.... :p

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No, spíš mi to připadá, že dárečky dáváme spíš my jim.

15. Levlef

Levlef Baron fóra

Opět vynechávám, odměny o ničem a času a pěstování spousty. Vůbec, ale polezu si namastit kapsu na trh, tam pěkných pár desítek mega vydělám na těch, co akci plní :D Nálepka tentokrát nevím, nějaké uzamykání zvířat a náhody je prostě jen další vydírání a kazení radosti ze hry, a to mě se nelíbí. Takže všem hodně zdaru.

16. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Hezký den všem,tak opět studuji akci a zase jsem objevil něco nového (pro mně) abych si mohl koupit bednu,je třeba zpřístupnit VŠECHNY postavy na 1.level,(jestli se nepletu tak někde jsem tu četl že to jde po zpřístupnění první postavy)Já jsem z teho volaký zmetený,čo bolo to bolo Kefalín :)

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Žížaličko42 - očekávám tě na vyhřátých kamínkách, to bude paráda.
    Můžeme si třeba zahrát člobrdo.
    :D
    Boty - mi KFC určitě dovolí (už totiž žádný není), s tím problém nemám.
    Dárky se zpravidla dávají oslavenci a ne naopak, ale nejsou tentokrát
    přehnané?

Edit
    ivetakuc - já právě v klidu jsem a doufám, že hru mohu hrát i bez plnění
    všech akcí.

Naposledy upraveno: 24/1/18
  18. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Spoustu lidí si tu stěžuje, nakonec do akce jdou. Lidi vždyť je to jen hra nikdo vás nenutí ji hrát tak buďte v klidu;)

19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Četli jste ofi? Od 14:00 dárek k vyzvednutí je.... a celkem pěkný. Mikeši můžu také hrát člobrdo? Do deseti snad ještě napočítám :)

maribeja, fany2020 a Mikeš tohle ocenili.
  20. if67

if67 Perspektivní autor

Vůbec tomu nerozumím,to je teda chaos..:sleepy:

pompo68, maribeja a zahradnice4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.