Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Štika

Štika Mistr fóra

Do toho půjdu,mimo akčních mám napěstováno do zásoby tak by to neměl být problém. Na trhu potřebné plodiny do úkolu zčernaly tak to bude mazec komu chybí a bude je muset dopěstovat.
    Rozpěstování bude složitější ale ploch je dost. Až zase na to náhodné vypadávání by to šlo.
    Tak ať se všem daří.

Lišiak-Vuk, hanynkach a vilm4 tohle ocenili.
  2. agoros

agoros Perspektivní autor

Bezejmenný aj tie plodiny je mozne dodavat do uloh..

Lišiak-Vuk a vilm4 tohle ocenili.
  3. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

No teda, princip akce je hodně složitý, ale mi to jasné. Horší teda je, že nemám takové zásoby na dodávky, a pěstovat akční a k tomu potřebné rostliny bude náročné. Budu muset vytočit bonus do stodoly, jinak to nezvládnu. Nějaké bedny za FL koupím, ale opravdu jen pár.

Jestli je tabulka od Pecusky na předchozí straně správná, tak je to celkem děsivé.

Lišiak-Vuk a vilm4 tohle ocenili.
  4. šebejda

šebejda Baron fóra

Přečet jsem si zadání a bulvy se mi protočily o 360 stupňů. Pročet jsem diskuzi až sem a protočily se mi nazpátek o pár stupňů navíc. Takže jsem teď rozostřenej a řvu hrůzou, neb díky těmto narozeninám šilhám a hlava mi je úplně k ničemu. PS. stonek je supr a stálo by za to se zúžastnit. ALE....stonek je o BZ a říkám si, co tady budu dělat cca. za rok, až dosáhnu LVL 200?? Nebylo by lepší, místo honění se v akci si v klídku dopěstovat chybějící komodity. MNO, nemusím dělat přípravu, protože není třeba padátek. Jestli do akce půjdu se rozhodnu až zítra, asi podle toho, jaké bude počasí:p.

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Akce je na 7 dní, to se zvládne. Asi si nejprve vše akční napěstuji, krátké na všech plochách vždy přes den, dlouhé na noc. Na lízátko a papírovou budou stačit 2 otočky, na ty dvě zbývající pak 3. Jo, to půjde. Možná to půjde líp, než to teď vypadá.
    A pro začátek koupím nejmenší košíček, přeci jen 30 se rozpěstuje snáz než 5. I když času bude tentokrát dost. Nejspíš zítra a další den využiju i na vedlejší akci při tom rozpěstovávání.
    Nespadne do toho i děsivka? Ať to máme komplet :D

6. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Já jsem se rozhodla, že budu pěstovat to čeho je potřeba nejméně :) i když jsou to plodiny, které rostou déle nic nebrání tomu je zasadit na noc a něco málo mám v zásobách :)

7. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

No nazdar, kdo tohle vymysle??? Tohle by vyřešila Occamova břitva.... Ani nemám náladu se do toho pouštět.....

bionta, Lišiak-Vuk a vilm4 tohle ocenili.
  8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Nejdřív úděs,pak jsem narazila na úžasný přehled od -Paradoxona- a zjistila,že je to brnkačka!
    Paradoxon-máš můj obrovský obdiv a dík navěky věků!

9. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Lišiak-Vuk a hanynkach tohle ocenili.
  10. Paradoxon

Paradoxon Pisálek fóra

vilm4 ďakujem a rado sa stalo. Ono keď som to prepočítal ostatné plodiny trvajú na vypestovanie potrebného množstva o 67%-44% dlhšie.

11. milostivas

milostivas Znalec fóra

máty mám 63 kousků..to půjde :) :)

12. iDavis

iDavis Baron fóra

Hlava mi neberie, prečo sa tu niektorí sťažujú na to, že akcia je komplikovaná. A? Práve to ju robí zaujímavou, naozaj vás baví každý týždeň otvoriť ofiko k akcii, dôjsť dole, prečítať si koľko treba napestovať, napadať a hotovo? :sleepy:

13. dominator5

dominator5 Pisálek fóra

• Příspěvek bez vlastního obsahu je považován za spam. Skali
    c

Lišiak-Vuk tohle ocenil(a).
  14. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj,je toho požehnaně ,ale do akce se pustím je tam stonek a ty mám ráda ,myslím ,že by se to mělo zvládnou je na to poměrně dost dlouhá doba .

15. dominator5

dominator5 Pisálek fóra

MOC děkuji za podrobný výpočet,se mi ulevilo, snad to takový masakr nebude,pěknou oslavu:D

evainfo, Lišiak-Vuk a hanynkach tohle ocenili.
  16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zatím jsem to přečetla dvakrát a nic. Nezaplo. Po venčení se pustím do třetího čtení.
    Jinak - od Nového roku nám hoši a děvčata z BP přitvrdili, co? Mají to marný, na jejich košíky průběžně dlabu.

herda21, Lišiak-Vuk a hanynkach tohle ocenili.
  17. babako

babako Expert fóra

Hezký večer,
    je třeba kombinovat a trošičku improvizovat a né jen tupě pěstovat,akci rozjedu a zlomím.. Za mě,palec nahoru,mě se líbí..

Krásné narozeniny Farmeramo,realizační týme, včetně našich moderátorů..:inlove::);)

Ať se daří..

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak bez vypadavatek, to mi nijak neusnadnuje plneni... no a i kdyz tusim ze uz jsem to minule nejak vymyslel, tak si totalne nepamatuju jak... proste budu pestovat co mi zrovna prinese vhodny cas... asi nejdriv jde o to ziskat 1 level a pak uz jsem sel po jedny stridave s ostatnima, ale nevim proc... no a taky koukam ze stonek ma 5 dekorek, ale za levely jsou 4... tak jdu vypisovat ktera chybi...
    Docela mi vadi ze odmeny vlastne nepotrebuju - nic co bych chtel, jen ty body jsou nutny, tak uvidime...

19. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Hlavně to chce urychleně splnit a pak nezapomenout "sklízet" každých 6 hodin náhodné dary z beden. Pokud jsem dobře pochopila?

Edit:
    iDavis: Ale pak budeš mít ještě větší náhodnější náhodu ;)

Naposledy upraveno: 23/1/18
  20. iDavis

iDavis Baron fóra

@Apachie1 ak som to dobre pochopil ja, tak darčeky z bední môžeš zbierať už od 1. levelu u každej postavičky. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.