Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Se šnekem problém mít asi nebudou, ale lva? To mi připomnělo lidovou teorii relativity: Krotitel lvů má hlavu v hubě, lev má hlavu v hubě, teoreticky jsou na tom stejně, leč prakticky je na tom lev přeci jen o trochu líp :D

K akci - za chvilku vyzvednu poslední bednu vítězů. Očekávám opět ramamince, cokoli jiné bude překvapením.
    Edit: překvapení veliké - jsou to krejcary :D

Naposledy upraveno: 31/1/18
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj - Narozeninové dobroty nám při dodávání zboží zvýší získávání pamlskových bodů o +1, budeme po jeho aktivování tedy za každou dodávku zboží získávat tři, respektive čtyři pamlskové body. Narozeninové dobroty lze využít k navýšení pamlskových bodů pouze ve stávajícím levelu postavy, jakmile dosáhneme další úrovně, bonus zmizí a pokud chceme nadále získávat navýšený počet pamlskových bodů, je třeba aktivovat další narozeninové dobroty.
    Po skončení akce (asi po 24 hod.) budou zbylé narozeninové dobroty vyměněny 1 ks = 230 BZ, 230 TBZ, 310 kr.

Takže stačí kliknout na tu ikonku u jednotl. postaviček ;)

satelit tohle ocenil(a).
  3. iDavis

iDavis Baron fóra

Z poslednej otvorenej debny mi vyšiel môj prvý lev. :inlove::inlove::inlove: A pri cene na trhu 180tis za kus sa mi grajciare vložené do tejto akcie vrátia asi pomerne rýchlo. ;)

4. satelit

satelit Hvězda fóra

Já z předposlední bedny...

...aspoň že červenej méďa,poslední bednu si nechám do sbírky,snad někdy v budoucnu otevřu šneka,ale to už ho nebudu potřebovat.Nicméně jednoho mám,tak kamarád přibude až z expertních úkolů.

milostivas, GordonSargent a kiki2305 tohle ocenili.
  5. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

slíbené poslední tři bedny a moje první stáj z 25 pokusů ...

6. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Moje poslední bedna - 5 volných zatočení.
    Tak bohužel - za celou akci ani jeden chlívek. :(

milostivas, sisinka a satelit tohle ocenili.
  7. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já z beden jeden chlívek - červení pávi. Docela se mi hodí ale lvi by byli lepší.

babako, milostivas a sisinka tohle ocenili.
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na poslední chvíli dvoje červ. medvědi, taky bych ráda druhého lva, ale budu si ho muset vyzvednout v expert. úkolech :music:

milostivas tohle ocenil(a).
  9. milena8111

milena8111 Rádoby autor

Moc děkuji Skali, právě způsob dodávání mi nebyl jasný. Ta ikonka mi připadala nákupní a ne na dodávání.

Skali tohle ocenil(a).
  10. Skali

milena8111 - neboj se to odzkoušet - kdyby byla "nákupní", tak by se tě to mělo zeptat, jestli chceš opravdu koupit. Takže bys to odmítla a šmitec ;)
    Odzkoušela jsem to teď u pár věcí a vždycky se to ptá ;):
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

11. zjm_01

zjm_01 Zelenáč fóra

zmizli debny s pinatami? mali byt aj po skonceni akcie :) (tie nevybrane). kde su?

12. Skali

zjm_01 - Neotevřené bedny najdeš v inventáři - levá lišta - ikona bedny (debny) - pod vázičkou ve spotřebním zboží.

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak dva lvi a neco s barvama, ale zadny z chlivku co mi chybi... ovsem to pestovani na ctyrikrat, to zas nechci dost dlouho videt...
    Ale jo, dalo se to stihnout, ovsem ten vtip s nakupem radku s akcni kytkou pote co maji akci hotovou prave ti co by ho koupili, no nevim jaky byl uspech...

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  14. karbar

karbar Baron fóra

Vybírala jsem bedny poctivě a získala jen jeden chlívek a to sokola, no tak už jich mám 5.

milostivas a Xenie6161 tohle ocenili.
  15. zjm_01

zjm_01 Zelenáč fóra

Skali - dakujem, hladal som bednu a ono je to debna :) :)

16. zabeva

zabeva Pilný autor

farmu nostalgii jsem nedokončila chybělo mi pár kousků poslední den to nechtělo růst, vše šlo do kopru a když jsem pak viděla že přidali den-za ten by se všechny počty nedaly - kdyby dali zpět počet který každý měl tak pak by to bylo o něčem
    vivu pinatu tam jsem nedošáhla na stonek byl dobrý a mrzí mne že ty lepší odměny byly až od 9.dále
    v bedná žádná stáj
    smůla

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.