Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Polobůh fóra

Mohl bych se nechat pozvat na banán Královnou karnevalu. Jsem totiž taky korunovanej, ale rohaté zvíře na tři. Po výše popsaných botách se mi dneska povedlo zapomenout na posledních 8 sklízených moruší a tím šla celá jedna časovka do kopru a už ji dělat nebudu. Jenom doufám, že večer nezapomenu sklidit poslední 3 kozí mlíkárny, které jsem zapomněl nakrmit, ale naštěstí se s SK vlezu do limitu, abych uhamounil aspoň tu filmařskou dekorku :cry::cry::cry::cry::cry::cry:.

Ale jako bolestné jsem si odpoledne vytočil +200% do stodoly, a najednou to akční lítalo takovým fofrem, že mám 11 - 12 - 9 - 11, a zítra budu. Akční už je jenom na baha, na farmě jsou stromy se šípkem, abych byl připraven na trubkovanou. Jestli ale budu pokračovat v nastoleném trendu, nespojím ani jeden level :music:. Asi je to tím, že jsem letos první 3 akce vynechal a nějak na farmě zapomněl na dobré vychování :D:D;).

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, právě jsem doklepla 11 - 12 - 11 - 12

Zítra bych mohla celou akci dokončit, dopěstit potřebné kvítí na 1. a 3. zvíře...

3. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Akci jsem dokončil, vlastně jsem dneska v poledne počítal, kolik ještě budu potřebovat akční a zjistil, jsem že až na pár set piňatunií už mám všechny. Takže to bylo už jen o hrášku, chmelu a mátě.
    Nahodil jsem karafiáty na zítřejší trubky, ale budu muset doplnit hodně zásob, tajemna taky čekají v liště.

4. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak klaplo to všechno na čas.Akce hotová,zasazen šafrán na zítřejší padátka,a můžu jít spát. xD

...a do sbírky další bedýnky.Šestky budou ještě přibývat pokud nezapomenu odklikávat.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kdysi v mládí jsem sbírala známky. Ale to byl vidět každý kousek, co je zač. Tak sbírej... :)

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak komplet bylo uz odpoledne, ale koukal jsem ze jsem si dal otocku navic, tak jsem to vytrhal at taky par hodin jede ne-akcni... protoze ted uz tam cpu dlouhodobku na zitrejsi rozjezd, tedy ani TS z akci se nedalo vysadit, leda na baha, ale chci byt zklaman jen jednou a vsude :)
    No uvidime co jeste sestkovy bedny daji...

7. satelit

satelit Hvězda fóra

Y_n_O - taky jsem sbíral známky,pivní tácky,plechovky od piva a další věci,ale byl problém s místem.Bedny mě zabírají jen virtuální místo,čili jsou skladnější.Lišta to snese a jsem zvědav,kolik jich ještě tvůrci vymyslí.Nechávám si od každé jednu.Každý jsme svým způsobem blázen.xD

8. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, dnes jsem dokončila akci, ale jenom kvůli tomu, že jsem v bedýnkách měla samé hnojivo( vrtule, ponožky, zelené kapky), proto jsem toho nelitovala a vesele je použila, tak byly alespoň k něčemu dobré, všem, kdo má hotovo veliká gratulace a ti, kdo ještě plní, ať to též splní.

babina51 a eli2006 tohle ocenili.
  9. maxikov

maxikov Aktivní autor

Pomoooooooooooc,chybí mi 10 jablek do časového úkolu.Je nějaká šance to dodělat,zbývá 3:50 hod do konce akce a xxl jabloň roste s pohnojením 4:40 hod,máme ještě něco čím zkrátit dobu růstu? Děkuji za rychlou odpověď.

10. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky tak z bedýnek zatím jeden chlívek a to humr, protože jsem měla jen jednoho takže velká radost, ale přála bych si lvíčka nebo šneka ty zatím nemám.

11. Boty

Boty Magnát fóra

Konečně překvapení z piňabedny- červený slon a červený páv, díky za ty dary :p, pro mě lepší než ponožky :)))

12. anvan

anvan Velvyslanec fóra

...ty bedny...včera ponožky, ráno ponožky, teď hádejte co: ponožky.
    Nemyslím si, že by to nešlo nastavit tak, aby byli spokojení všichni, navíc když jsou ty narozeniny...:(

13. lase2

lase2 Magnát fóra

maxikov : bohužel nelze, pokud jsi již použil zuzanku na zrychlení a xxl strom, tak níž už se s časem nedostaneš

14. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Akce dnes ráno dokončena, vím, nejsem žádný rychlík, ale medaile za umístění v cíli se nedávají, tak co :D. A tentokrát jsem já spokojená, hned v první bedně (1stupeň) na mě vykoukl LEV - můj první takže spokojenost, pak už to bylo stejný, jako u většiny. Vlastně ne.. teď 22 rama mincí(5 stupeň) + 25 ponožek(6 stupeň)xD.

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

maxikov: Hele teď koukám, časomíra ukazuje ještě 24h skoro, tak ta jablka (nebo celý úkol zkus znovu) :)

babina51 a milostivas tohle ocenili.
  16. tepui

tepui Mistr fóra

Akce hotová.
    Magický stonek se opravdu povedl je moc pěkný.

babina51 tohle ocenil(a).
  17. slepka1

slepka1 Pisálek fóra

Jsem břídil proti těm co dokončili, nestíhám, nestačím , asi si dám *** :cry:

*** odstraněna reklama

Naposledy upraveno moderátorem: 29/1/18
    babina51 tohle ocenil(a).
  18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

V klidu, casu je jeste dost, akorat ty bedny jsou naky nekvalitni nebo co... sice dobry na zasoby, ale jeden chlivek co nemam by potesil a akci bych bral za uspesnou...

19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Tassadar11, skús mrkvu, mne sa ho na ňu podarilo nalákať;);):D [​IMG]
    teraz ešte niečo "vymyslieť" aby pribehol lev, ale asi najdôležitejšie je nezabudnúť odklikávať bedne:music:, že jo;)

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já jsem si právě z bedny č. 5 vyzvedla svého druhého lva. Tím pádem na sebe ani nemám takový vztek, že jsem blbě spočítala kytky a na poslední dekoraci mi ještě chybí jedna dodávka za 3 body... Co už, nemůže být všechno dokonalé, tak holt zkompletuji řádek o něco později 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.