Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jelikož tentokrát nebyly třeba padátka, neposílala jsem z vedlejších farem ani dárky, od zítřka chci znovu začít posílat stranové klíče, tak zjišťuji, kdo posílá dárek aspoň občas zpět a je to bída. Vždyť by bylo slušností, alespoň jednou za čas, třeba 14 dní, poslat bedýnku s nářadím na tu farmu, z které dostávám dnes a denně dárek. Tak milý sousedé a přátelé, pokud se nepolepšíte, máte smolíka pacholíka, bo jsem zjistila, že mě to posílání dárků až tak nebaví, tak když se neozvete, nebudou akční dárky
    :inlove:;)

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

eviku : co to máš za škudlácký sousedy ? Já si skáknu na farmu v 5 ráno než jdu do práce (teda normálně jo, ne teď kdy dělám 5 x 12 hodin po nocích + soboty a neděle) a v těch 5 ráno mám hned 4 - 5 dárků. Je pro mě záhada kdy ti lidi chodí spát, nebo v kolik vstávají do práce.
    Já posílám taky každý den. Nic mi to neudělá :)
    Přijde mi to normální a neberu to jako nutnou povinnost.

-----------------------------------------
    Nuže ku akci. 12 / 11 / 11 / 12
    Než k večeru zmizím zase do práce, bude hotovo.
    Z bedýnky nepadl žádný zázrak. Ponožky, krejcary a mince.

3. evoku57

Bezejmenný - je to to co mě na farmě nejvíc baví, dělat někomu radost a pomáhat, teď, když už jsem dosáhla téměř všeho, ale když naposíláš za celý den spoustu dárků a nic se ti nevrací, tak je to velice smutné, nejde o ty bedýnky, ale o to, že si na tebe ten dotyčný farmář taky vzpomene, jinak se z toho stává povinnost a tu já nerada, proto jsem se takto rozhodla, zapisuji ty, kteří posílají a ti se budou mít dobře. Já vlastně ani nevím, zda to neposílám Pánu bohu do oken, bo ti farmáři možná ani nehrají a mohl by z toho mít užitek někdo jiný. A to, že bych jednou za čas uvítala nářadí jsem psala skoro každému a přitom je to něco, co by každý měl vědět sám od sebe. I v Hledání sousedů a ve Výměně dárků si začátečníci mezi sebou pomáhají a je to většinou něco za něco
    :D:p

4. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, pěkný den všem farmářům i farmářkám. Akci mám hotovou, stonek aktivován, :) byla to akce opravdu na pohodu, líbila se mi, dělala jsem na všech plochách, které jsme měli k dispozici. Na farmě jsem stihla i časovku a sova už promítá na hlavní farmě. :)

maribeja, DANKA722 a sisinka tohle ocenili.
  5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

eviku : když mi nepřijde dárek, tak to beru tak že mnoho farmářů má plný počet sousedů.
    Jenom já jsem prapodivný tvor který má sousedů jen 7. A to se mi ještě mění, protože přestávají hrát.
    Čily posílám každý den dárek všem.

tydýtková, maribeja a modro.ocko22 tohle ocenili.
  6. sirchose

sirchose Analytik fóra

Posílání dárků sem sice asi nepatří,ale dárky posílám pravidelně,to je fakt.
    Víc mě štve že třeba posílám měsíc dárek mláďatům a jen pozoruji jejich neaktivitu až do doby než se teploměr zbarví do červena.
    A to třeba 14 dní mu posílám denně SK a stejně nehrají,škoda že se nedá posílat taky sousedům.
    Jinak obě akce hotové a plochy připraveny na večerní setí hořce,zítra pajdátka budou

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Stonek stonkuje a ten zbyteček bude večer to znamená že bude čas na přípravu na další akci juché

8. lowba

lowba Rádoby autor

děkuji, našla jsem

maribeja, Helena1313 a Skali tohle ocenili.
  9. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

jééé-otevřela jsem první bednu - z doupěte pinaty ( předtím vajíčko ) a dalo mi obojí zatočení
    [​IMG] super

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak stonek hotovy, ted uz jen dodelavam dalsi levely 12 10 12 10, bedny nejak nevim, zda mi daji alespon jeden chlivek co nemam...
    Ale odmeny jsou v cene akce, nahodny jako TS, tak proc se rozcilovat...
    Do vecera dam komplet a pak priprava na pondelni akci...

Helena1313 a maribeja tohle ocenili.
  11. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Stav 11/10/11/10

....uf, do konce 70 hod.
    To bych mohla "dát"
    Stonek už mám ;)
    Ještě zbytek dekorací do něj...

Helena1313 a maribeja tohle ocenili.
  12. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Akci mám už včera hotovou ale jen díky že jsem si po dlouhatánské době vytočila zázrakem +1 z pole na 12 hod. Jinak časovku nedělám celou ...jo a nemůžu si nevšimnout že sice lístků mám více ale že by se povedlo vytočit červené či růžové z kola tak to nehrozí to bych chtěla moc. A z tajemných růžové neexistují takže palce dolů no je draho tak se moc utáhly a nejen opasky že...:(Další věc zítra opět akce ach jo je toho čím dál více ale možnost si trochu doplnit zásoby moc času není kór když se pracuje na směny a ještě vyřizování všeho ostatního no tak tedy mám z toho pocit zklamání a bude asi spíše hůř jak lépe. -.-Jsem asi velice náročná či co ale hold jsem to napsala a hotovo. Přeji zdárné dokončení akce Janča

13. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Akci jsem ráno dokončila a stonek stonkuje. Tajemno mám na ploše a nechám se překvapit.
    Taky bych chtěla přispět trochou k dárkům. Já mám na sousedy štěstí a dárky posílají stále každý den, ať je, nebo není akce. Já bych přivítala rozšíření počtu dárků. Můžu posílat 7 a ještě mi to nestačí, abych poslala všem na oplátku.

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

evoku, mám pár sousedů, kteří mi za posledního půl roku neposlali nic a já posílala akční furt; když není akce, neposílám nic, to je fakt. Tak jsem to vyselektovala... sousedy měnit nebudu, neb ti, kteří mi posílají dárky, mají plno a lepších. Tak pošlu dárky těm, co oplácejí a zbytek jde Přátelům... a proto mám i druhou farmu na dárky, nemusím platit Premium a mám jen o jeden dárek méně. Jo, jeden se musí snažit... když to jde, proč toho nevyužít...

15. evoku57

Y_n_O tak toto přesně mám v plánu jestli se nevzpamatují a něco nepošlou, taky kvůli dárkům mám vedlejší a dá to fakt práci je obejít a poslat to, co si přejí, každý dárek přeci dobrý, když je každý den, tak jednou za 14 dní by to taky mohli zvládnout
    ;)xD:inlove:

Edit: Chlívky z beden 6 - Krokodýl, červ. pávi a sloni, pak všehochuť, potěšilo 10+10 SK

Naposledy upraveno: 28/1/18
    tydýtková, krakoramaja a Y_n_O tohle ocenili.
  16. doben

doben Ikona fóra

Z beden už mi padly všechny červené chlívky, takže teď očekávám toho šneka se lvem. :D
    Jelikož už mám hotovo, tak u mě párty pokračuje u vodopádů.

A na KŠ jsem vytočil novou výrobnu na hnůj. :p

17. jana151049

jana151049 Veterán fóra

doben - to zírám,že máš červené chlívky.Přeju ti je,ale asi máš i ty,co by se mě taky hodily.Já bych ti pro změnu dala hnojiva ve všech podobách,protože nic jiného nepřišlo.A to mám na všechna hnojiva obrstromy.Hold je to hra,ale žádné potěšení z beden.
    Tak ať ti to dál jde jako doposud.

LV 118

Helena1313 tohle ocenil(a).
  18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Z beden jenom SH a ponožky s BZ, SH mám málo pořád, ponožky můžu rozdávat :p;)

karbar a Helena1313 tohle ocenili.
  19. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

prima akce, právě jsem ji dokončila, takže mám volné ruce na akci s potrubím co začne zítra,
    za mne palec nahoru!

20. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Akce dokončena, stonek pracuje a z beden mi padá jen ultrahnojivo, snad se to do konce ještě polepší.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.