Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Su na mrtvicu,vytočil sem 200 do stodoly i +1 ,sklidil,nasadil piňatúnii ( 9 ks !! z mikropole) a pak DOKONČil dodávky do úkolu.
    Včil abych to pole zrušil (co bych dělal s 8a půl tisíci piňatůnii,že ? ) a zasadil něco pro trh,ať taky i pár krejcárků trhnu.
    Dobrý né ?

PS: z -5- šneka, ze -6- 25 SH,ještě že není -7- ....

Naposledy upraveno: 27/1/18
  2. Boty

Boty Magnát fóra

Bedna 4 - letadélka a ponožky od začátku totéž jen větší množství, strašně bych chtěla šneka :cry:,jinak už jedu konec 9,10, 8, 9

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dnes ráno konečně první chlívek! jezírko pro humry :) Akorát už ho mám i z dřívějška.:sleepy:

4. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak skoro napěstováno všechny akční a jakžtakž ten zbytek, nepochopila jsme co vlastně získám, třeba Bedna vítězů?jen dodávám a nějaké kombinace, pche ani náhodou, chci se dobrat stonku a chápu, že malá kolečka co jsou červená musí být nakonec zelená a to mi stačí. Ono to nějak dopadne.

milostivas, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

anvan - obyč. hnůj by byla ještě ta dobrá varianta, víš kolik bys teď za něj utržila xDxDxD

Edit: Dnes se mi otevřely úkoly na Bílou lilii, tak už vím, o čem tu bylo psáno. To taky fakt nevím, kdy se to splní, bo akce stíhá akci a předchozí dva expertní úkoly ještě nejsou splněné. Tedy není to zmiňované zde, ale ve Frappé olé

Naposledy upraveno: 27/1/18
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Protože znám jednu šikovnou holku, která jednoho dne zdědí velký majetek, mám momentálně 7 / 8 / 8 / 8
    Je to šikovná farmářka :)

A teď jdu spát. Dobrou noc, nebo dobré ráno, nebo tak něco.
    Pac a pusu.

PS : v bedýnkách zatím nebylo nic zajímavého.

7. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Pěkné sobotní ráno. Zatím mám dodáno 10 / 8 / 8 / 5 . Odpoledne už budu mít stonek. Paráda že člověk neřeší padátka. ;)

8. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Dobé ráno, tak podle přehledu co mohu získat z bedny 6 jsem zjistila , že jsem dostala už vše kromě stáje.
    Otevřela jsem 11 beden celkem. Mohu taky napsat, že od všeho druhu jsem dostala to, kde je toho nejmenší počet.
    Co z to plyne - už nevyzvedávám v noci, nemá cenu mít nejvyšší bednu od druhýho dneo_O

Pěkný den všem.

9. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Ve dne v noci to máš úplně jedno :p logiku v tom nehledej....:)

10. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Hezký den všem :) Hlásím 11-10-9-10, stonek už tedy mám, ale chybí mi ještě dvě dekorky ("mohly" i vypadnout z beden ale nevypadly, tak musím ještě dál pěstovat akční a dorazit asi vše).

11. tepui

tepui Mistr fóra

Pěknou sobotu přeji,
    kolik má být akčních rostlin?Má tady každý jiné počty,
    Já už rozpěstovávám po druhé :D

maribeja tohle ocenil(a).
  12. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

tepui - zdravím, podívej se na 4 stranu této diskuse, příspěvek č. 60, je to tam přehledně napsáno,
    jinak z bedny vypadl červený medvěd a zase krejcary, přeji příjemnou hru

13. emeres

emeres Zelenáč fóra

dobry den,akorat bych se chtěl zeptat,jak zjistim co mi vypadlo z bedny.sklidil sem bednu 2 a nic mi to nenapsalo.marne hledam .... dekuji

milostivas a maribeja tohle ocenili.
  14. Tomas44444

Tomas44444 Zelenáč fóra

Ahoj všem , připojuji se k dotazu Emeres, sklidil jsem několik beden vítězů a žádné oznámení o obdržení čehokoliv jsem neviděl

15. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

Tomas44444: a jenom jsi ji sklidil nebo i otevřel? Sklizením se přesune do lišty, kde čeká na otevření.

Čekám na poslední otočku rostlin a bude hotovo i u mě. Z beden mi nepadlo nic závratného, ale pořád doufám ve šneka nebo ve lva. Bylo by prima, kdyby bedny padaly i nadále ze stonku. Třeba to RT napadne a ještě stonek vylepší, ať ta oslava stojí za to :)

milostivas, evainfo a sisinka tohle ocenili.
  16. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

ahoj, bednu musíš teprve otevřít, máš ji v liště pod vázičkou

maribeja tohle ocenil(a).
  17. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

kolomajník - myslela jsem kvůli počtu , nemá cenu jich mít víc , když tam nemám odměny co za to stojí !

milostivas a maribeja tohle ocenili.
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

emeres, Tomas44444
    Bednu musíte otevřít z inventáře - levá lišta- ikona bedny, pod ikonkou vázičky - ve spotřebním zboží ( mezi ostat. bednami)

19. emeres

emeres Zelenáč fóra

Dekuji vsem za pomoc,jiz sem ji nasel,jezirko pro humry a superhnojivo.Skoda ze ho mam.Hezkou hru a super narozeniny

20. Tomas44444

Tomas44444 Zelenáč fóra

Díky všem za pomoc, přesto že na farmě nejsem žádný nováček tohle mi nedošlo. Ještě jednou díky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.