Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

vymotala som sa z toho, dnes ukončené, už len čakať na leva a slimákaxD
    z posledných 2 bední vyšiel bizon a červený slon, lepší sa to;)

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

3. švestinka

švestinka Velmistr fóra

milostivas - šmarjá ve kterém úkolu máme 200 000 lilií? Jsem 120. lvl. - to je něco co mě teprv čeká ?

milostivas a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jsem pomalej, to vim, ale v klidu ze mam cas do konce mesice... jenze ke dvema akcim prisla treti, to fakt nemam ani na jedinou sklizen do dlouhodobych ukolu, takze ty uz cca mesic ani nezkoumam, sviti mi tam 8 neotevrenych... a je jasny ze dalsi jsou nenacaty, jen se tvari ze jsem se do nich podival...
    Takze stav je 2 3 4 2 - bedna stale v levelu 1, mozna jeste dneska stihnu level 2 a to bude vsechno...

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj - Jj, až do konce akce budeš vybírat bednu č.6 ;)

Naposledy upraveno: 26/1/18
  6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Jsem na 11, 10, 11, 10. Ráno bude poslední sklizeň všech akčních a bude hotovo. Jsem docela zvědavá, co bude v bednách č.6, protože v 5. bylo pouhých 9 mincí :-(

7. kralslnko

kralslnko Rádoby autor

Skali - ked mam bednu tam vidim, co v nej je, ale na prvej stranke tejto diskusie nie je cely obsah debni - vela veci tam chyba a mna to na zaciatu pomylilo - lebo vsetko co tam je uvedene uz mam :) (nemam slimaky, levy, sokoly ale tie tam nie su uvedene).

evainfo tohle ocenil(a).
  8. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojky. Tak akcia bude zajtra hotová. Som zatiaľ na tom takto:11-10-11-10. Debna zatiaľ lvl 5. Prajem krásnu hru.

9. doben

doben Ikona fóra

Já jsem dokončil dnes ráno. Z beden zatím vylezl křeček, červení pávi, červení sloni, SH, SK, volné zatočení a krejcary, takže nic moc. Dekorku z toho úkolu v družstvu už mám taky, takže o víkendu budu sklízet bedny a v pondělí se vrhnu na další akci.

Večer jsem vytočil na KŠ +200% BZ, takže dnešní sklizeň byla pěkná. :D

[​IMG] [​IMG]

10. kralslnko

kralslnko Rádoby autor

Pajda - dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :)

milostivas tohle ocenil(a).
  11. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Jaktože už máte všeci hotovo?
    Já mám teprve 5-6-5-5 a bedna na 3,zase to budu honit jako vždycky do poslední chvíle,ještě že nejsou potřeba padátka :D.
    Tak to třeba dám.

milostivas, Apachie1 a evainfo tohle ocenili.
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já mám 3-2-3-3 a jsem s tím zatím spokojená... ono to nějak donde... i když postupně po sklizni dnes bourám to, co jsem se dušovala, že bourat nebudu... a budu v bourání pokračovat... chjo, ale nemám ráda nedokončené akce a když už jsem se do toho zamotala, tak se musím vymotat :D

13. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, akce dokončena, doplním si plodiny co mi v této akci ubyly a budu si vybírat bednu, tak jak jsem zde minule napsala, že mi nic kloudného z bedny nevypadne, tak vypadli červení pávi, tak uvidím, zda vypadne nějaký chlívek, který také nemám, chybí lev, šnek, kdyby vypadl některý z nich, moc bych si to přála, příjemný víkend
    Skali - díky za zprávu

14. slootr

slootr Baron fóra

Já to mám dost nevyrovnaný - 1 - 10 - 7 - 4. Podle toho, jak mi dozrávaj akční. Balónkovej květ hotovo, na noc pudou lízátka, zejtra 3 x otočit tu piňo něco. Pomalu se to chýlí ke konci.

Navíc za chvilku sundám poslední stromy do časovky, to bude dalších 3 x 34 políček na pěstování. A časovka i úkol je za mnou. :)

Z beden zatím jen krejcary, SH a mince. Při mym štěstí se chlívku nedočkám :(

Naposledy upraveno: 26/1/18
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

slootr, teď jsi mne vyděsil... také jsem se zastavila na časovkách s tím, že je spláchnu o víkendu... tak to vidím na vycucnutí zásob kapek, vrtulek a zvonění na telefonu xD To zas bude adrenalin... 8) Možná i tu nostalgickou dekoraci oželím, chci zdejší řádek do stonku :)

16. esubil56

esubil56 Pisálek fóra

Akce hotová a mám z bedny šneka. Velká radost.

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

ponechala jsem to osudu, dokonce ani návod zvlášť nestudovala, co jsem měla jsem tam dala, co jsem neměla dokoupila a i trhovci na rostlinném trhu si potřebují občas přivydělat. 5-11-9-12

[​IMG] to bylo překvapení, domnívala jsem se, že jsem sotva v půlce...

a nostalgická akce jde trochu mimo, takové akce si nechám až na doby, kdy budu nostalgicky vzpomínat na to jaké to bylo chodit do práce:)

18. anvan

anvan Dozorce fóra

Akci mám hotovou, teď jen sklízím bedny vítězů. Ale je to opět to, co nemám ráda: o náhodě. Pro každého něco jiného - pro někoho super stáje, pro jiného ponožky. Je to narozeninová akce a bedny jsou údajně "vítězné" a já sklízím pořád jen hnojiva. Ještě že tam není i obyčejný hnůj...Z toho tedy radost nemám ani trochu. Za tyhle odměny mi plnění akce nestálo.
    Akce tedy docela fajn, ale za bedny dávám palec dolů.

19. dominator5

dominator5 Pisálek fóra

Ahoj,ještě 400 lízátek a hotovo,a to díky 2x 100%,,tak že pohodička,jen mě zklamaly bedny,největší úspěch 18 mincí,to je opravdu pakárna,s tím nejsem vůůbec spokojená:mad:

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Jak jsem předpokládala, je hotovo. Z vítězné bedny č. 6 dokonce celých 10 mincí :D Tak za ně koupím 5 lístků na kolo a tam třeba něco pěkného vytočím. Nejspíš minci 1, případně cukr, drát apod.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.