Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. emča061

emča061 Pisálek fóra

Pěkný den, mám 5-5-5-4, do konce času dost. Tak ať vám to odsejpá...

2. 41dedek

41dedek Pisálek fóra

Když jsem viděl ten popis, jímala mne hrůza, ale podařilo se mi vytočit 200% a dnes mám hotovo-a to jsem nepoužil ani jednu dobrůtku a jen párkrát koupil chmel a mátu. Přeji všem, ať mají štěstí při točení, protože pak zbyde i čas na dopěstování a nějaký prodej. Takže tentokrát: "U mně dobrý" ;)

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj - jestli myslíš tuto tabulčičku - tak to jsou levely beden
    LevelOdměna
    1Bedna vítězů 1
    2Bedna vítězů 2
    3Bedna vítězů 3
    4Bedna vítězů 4
    5Bedna vítězů 5
    6Bedna vítězů 6
    Funguje to ve skutečnosti takto:
    Po dosažení 3. levelu všech postaviček se bedna změní na č.2
    Postavičky v 5. levelu - bedýnka změnila stupeň na č.3.
    Postavičky v 7. levelu - bedna č.4
    Po dosažení 9. levelu všech postaviček je bedna č.5
    Po dosažení 11. levelu všech postaviček - bedna č.6

Ahoj kralslnko - tak prosím kuk tady ;)
    - můžeš je získat z bedny vítězů. Pokud si v inventáři bednu najdeš, a klikneš si na " i ", uvidíš v infookně, co můžeš získat.
    ( levá lišta - symbol bedny - pod ikonou vázičky ve spotřebním zboží.)

Naposledy upraveno: 26/1/18
  4. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak piňata hotová a v nostalgii zbývají poslední dva úkoly,tak hrr na ně:p

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

To je snad poprvé v historii co dostaneme napřed stonek a pak musíme plnit dekorky. :wuerg: Uź sem myslel,že mám veget...a vono iščo 2

Apropó -až nám zas někdy dají dárek,tak ať se hned otevře ! Je mě úplně naprd zjistit uprostřed akce,že jsem doslal na začátku bednu, ve které jsou akční rostliny (byť 20 ks ) Takové bedny ať si strčí...
    :mad:

Naopak bedny vítězů -5- mohou býti i po hodině (nikoli po 6hod),dostal jsem výběh Šnekáááááááá, můj prvnííí !
    :inlove:

Naposledy upraveno: 26/1/18
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

O chlívcích si zatím mohu nechat jen zdát.:sleepy: Fakt mně ta náhoda nebaví!o_O
    Naštěstí mě šlo hlavně o stonek.

7. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

U mě bedny vítězů žádná radost ..6 hodin čekám a pak v nejvyšší možné bedně tyto odměny:
    18 vrtulek, 25 SH, 15 kůra a kupón na 1h !
    Celkem otevřeno 9 beden - stáj žádná
    Uvidíme jak to bude poračovat..

edit : co na to říct ? Další odměna v nejvyšší bedně v pořadí desátá a jedenáctá (stále ani jediný výběh )

[​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 27/1/18
  8. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak já již otevřela 6 beden, v první byl červený medvěd, ve druhé 8 ponožek, teď chodí jenom KREJCARY,
    postavičky mám 8 12 12 6, vajíčko již se vyhřívá u vodopádů, zdravím
    bedna vítězů zatím č. 3
    chtěla jsem se zeptat otvírání bedny č. 6 bude pokračovat i když už budeme mít ukončeny všechny úkoly,

9. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Otevřela jsem bedny vítězů a z bedny č. 5 vypadl chlívek Žirafa. Můj druhý- hurá. Jinak postavičky 9-10-11-10

10. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak jsem z toho tentokrát nějak zmatená...navíc jsem si včera vytočila 200% na 12h tak jsem se snažila plnit ty časový úkoly od vedle......
    zvýřata zatím nic moc....
    9,12,11,8

evainfo a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  11. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

akce hotová a to jsem z toho docela měla hrůzu film nostalgie už taky běží není nad to vytočit 100 nebo 200% to pak je super hra
    držím všem pěsti ať to dají v pohodě

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

7-8-7-4 pomalu a jistě ke stonečkuxD

13. švestinka

švestinka Velmistr fóra

7-8-7-8 - jsem na tom podobně, pomalu ale jistě .-)

14. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Jo a 29.1. nám začíná nová akce, to abychom se nenudili :p

evainfo, Lišiak-Vuk a švestinka tohle ocenili.
  15. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Aha, tak to se nám to překrývá...... a ještě jsem se nepustila do "časovky" v úkolu - tak asi ani nepustím, jak je vidět....

evainfo, Lišiak-Vuk a milostivas tohle ocenili.
  16. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Teď jsem si prohlídla nabídku z taj.sazenic ze hry a ani je nebudu dávat na plochu.Pořád dokola ty samé vykopávky,ale ambroňová kulička zase v nedohlednu.
    Taj.stáje to samé - lišta.

LV 117

Naposledy upraveno: 27/1/18
    Lišiak-Vuk, milostivas a švestinka tohle ocenili.
  17. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Tak já mám teprve 5,5,5,4, a teď čtu, že bude další akce ještě dřív než tahle skončí, vypadá to, že nestihnu ani jednu akci dodělat, přitom se mi ty kravičky tak líbí, tak asi nebudou no.

Zoufálkov, evainfo a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ještě by mohli spustit děsivku,když se blíží ten úplněk!:eek: A kdyby se to náhodou sekalo málo,tak povolat ještě renza s OaD!o_O

19. iDavis

iDavis Baron fóra

Môj aktuálny stav je 12, 2, 12, 2. Dnes dopestujem predposlednú akčnú rastlinu a počítam že v nedeľu bude hotovo. :) Takže v pondelok môžem ísť Frappé olé. :p

20. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak jsem se unáhlila,myslela jsem že akci dodělám během včerejška,noo skončila jsem dnes v poledne .. druhá akce taky hotová,tak teď honem pěstovat těch 200 000 lilií do stálého úkolu než začne zase nová akce.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.