Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahoj, tak jsem slíbila, že se ozvu, jak je to s tou bednou vítězů, ale vidím, že už to víte, opravdu je potřeba dostat všechny postavičky do určitého lvl, u mě konkrétně do 3, zatím;):pxD

2. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Já jsem asi taky na bednu, ale stále se nemůžu dočíst z jaké bedny mohu dostat šneky, sokoly, lvy a kamzíky. Vždyť to v rozpisu na prvmí stránce co můžeme získat z beden není? Viz Sateit příspěvek 275

bursuk59 a eli2006 tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tykadlo - můžeš je získat z bedny vítězů. Pokud si v inventáři bednu najdeš, a klikneš si na "i", uvidíš v infookně, co můžeš získat.
    ( levá lišta - symbol bedny - pod ikonou vázičky ve spotřebním zboží.)

4. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Dobré ráno všem. Narozeninové akce byly vždy takové zajímavě zvláštní. Vzpomínám na posílání dortů sousedům, kdy nízké levely mohly posílat jen malé kousky a vysoké levely velké kousky. Tenkrát všichni moji sousedé byly v nižších levelech, takže jsem mohla dostávat jen malé kousky a nic nedokončila.
    RT na nás ale myslí, po letech si ty dorty můžeme dokoupit za floreny:p

Letos na tuto akci nemám moc času, k netu se dostanu tak akorát na sklizeň ráno a večer, takže jedu odborně řečeno "lážo plážo". A že akci nedokončím mi nevadí, je to narozeninová tradice.

Víc mě zaujaly ty bonusové vychytávky v dekoracích a řádcích. +XY%BZ a TBZ ze sklizně. V současnosti se pěstování a chov na farmě nevyplácí úplně stejně jako v reálném zemědělství. Kolikrát sklidím celou plochu polí a stromů a BZ získám méně než kliknutím na nějakou jednu dekoraci v parku.
    Je to takové na způsob - chceš si hrát, tak farmař, chceš postupovat, tak dělej všechno ostatní.

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Ještě 2 LV ale stonek už funguje (dekorky také z bedýnek) a pak možná dodělám nostalgii,moc se mi do časovky nechce ale aspoň budu mít o zábavu postaráno,to abych nesklidila kdy nemám;)

6. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj, pracuju pilně na 5 stupínku, už tam budu, ale ty bedny mě tedy dojaly - samé ponožky a nebo BZ, no možná ,že v těch dalších bude něco super :p

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

9 9 9 10 Stonek hotov;)

8. rampusak

rampusak Veterán fóra

Akci jedu kvůli naději na získání kuponů na pomocníky. Naivně doufám, zatím z bedny nevylezlo nic za co se platí. Vzhledem k tomu že farmu pomalu odstavuji od provozu a nekupuji nic, všechno nechávám dojet až na nulu by byl každý pomocník fajn...jsem osel. Druhou akci mám po časovky, asi je stihnu protože do chlívků narvu SK, je mi na nic a nechci farmu opustit nacpanou. Dost SK mám za párty lístky, vlastně ani neprodělám. Všem hezkou akci.

9. kralslnko

kralslnko Rádoby autor

Ahojte ľudkovia,
    tu mi niečo nesedi v OFI nie je spomenutý: sokol, kamzík, lev a pod. z dební - mnohí ich tu spomínate - ako je to možné?

10. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Ahoj lidi, tak jsem pořád z toho jelen, pěstuju jak divá a absolutně se nechytám na vás - jste většina skoro u konce :( je fakt, že jedu jen na třech plochách - na divošce mám stromy do časovky a v lese výrobny. Nějak mi to tentokrát nejde.

11. eli2006

eli2006 Vážený autor

Hotovo, stonek aktivován,tajemno na ploše, teď budu po 6hod. otvírat bedny.
    FA107.....BAHA367

12. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Pěstuju tak nějak průběžně a vůbec nevím jak si stojím, teď jsem musel zasadit orchideje, pak půjde chmel. Na noc dlouhé a přes den 5,6 hodinovku s vodou. Bonus do stodoly se mi na party kole pořád vyhýbá.

Postavy mám teď na 4. levelu a nějak jsem nepochopil jak jejich úroveň souvisí s bednou vítězů, tu mám na 2. úrovni

13. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    taky vidím rozdíl mezi ofikem a skutečností. V ofiku je level 1,2,3,4,5,6 a k tomu bedny vítězů 1,2,3,4,5,6. Mám všechny postavy ve 4, ale bedna je ve 2 ???

hruštinka69 tohle ocenil(a).
  14. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky všem už jen na pěstuji rostlinky na myšáka ostatní mám a bude hotovo.Mám i nějaký dekorky navíc tak když někdo bude chtít tak při OD ráda pošlu.xD

15. martina7711

martina7711 Zelenáč fóra

V uvode sa pise : Take si mozete za 3 Floreny zakoupit bednu s pinatou ; KDE ???

maribeja tohle ocenil(a).
  16. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahojky, musím se s radostí podělit: z bedny č.4 na mne vykoukl ŠNEK! To se mi líbí! Možná to je milá záplata za vedlejší akci, kterou nemohu plnit, protože nemám výrobny a ani materiál na jejich stavbu. Ostatní: 5x ZSH a 18x SH.
    Stonek už mám hotový, stav: 12-10-12-10. Teď ještě dopěstovávám zbyteček a musím alespoň trochu naplnit stodolu.
    Po rozpěstování s vyšší spotřebou SH (cca 400) jsem sázela vždy jednu akční na všech plochách, abych měla stejný čas na sklizeň.
    A jednou jsem si vytočila +1 ks na 6 hodin, tak jsem tam nasázela od každé na plochu. Ale takový zmatek v čase při sklizních..
    Teď už jen nezapomenout sklízet bedny.
    Chápu dobře, že stonek dává 80% BZ/TBZ ze sklizně - i z dekorací? Nebo ne?

Naposledy upraveno: 26/1/18
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Bedny vítězů zatím jen zklamaly, tak málo od všeho, za takovou práci a čekání, otvírání po jedné je o ničem :oops: tak jsem se rozhodla, že od teď budu bedny střádat a rozbalím to po vícero, snad se něco pěkného zadaří :p

martina7711 - bedýnky koupíš pod červeným košíkem v levé liště - kombajn - sezonní zboží;)

milostivas a evainfo tohle ocenili.
  18. martina7711

martina7711 Zelenáč fóra

dakujem;)

švestinka tohle ocenil(a).
  19. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

u mě hotovo, 12 - 12 - 12 - 12, na kole jsem dostala 100% do stodoly, tak to pěkně naskákalo, druhou akci - časovku - jsem odpískala, 100 stromů od každého nemám a za pár krejcarů to nestojí, radši budu otevírat bedničky a doplním si zásoby ve stodole.

milostivas a .mama789. tohle ocenili.
  20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník všem:) tak už je taky hotovo, stoneček stonkuje, jen to vajíčko piňaty mě stále utíkalo ale jsem ho uhnala [​IMG] xD

[​IMG] Všem přeji ať se daří akci zvládnout ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.