Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

idem sa pochváliť, čo som dostala z bední [​IMG] [​IMG] a v prvej bolo asi 20 SH, levy a slimáky zrejme budú až v bedniach šestkách:music:
    pomaly postupujem do cieľa, na farme bordel s rastlinami aj časom, ale nakoniec to dám nejak dokopy [​IMG][​IMG]

a čo ma teší včera len z 20 bedni vykuklo aj vajíčko [​IMG]:D

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

DANKA - gratuluji k vajíčku :D
    Také se mi urodilo. Urychlila jsem ho za floréniky, ale teď musím stejně čekat 72 hodin, než dozraje.
    No a jak si tak čekám a čekám, někdo zřejmě využil situace a sprostě mi ho vyfouknul :cry:

3. badaji

badaji Obyvatel fóra

Jak zjistím, co jsem dostala z bedny, když se mi po odkliknutí po šesti hodinách nic na obrazovce neobjevilo?

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  4. Skali

badaji - bednu vítězů si musíš otevřít z inventáře - takže levá lišta - symbol bedny - pod ikonou vázičky ve spotřebním zboží.

maribeja a milostivas tohle ocenili.
  5. stěby

stěby Hvězda fóra

Je to ale akce vypečená o_O! Pro trudnomyslné malá ukázka toho, jak vypadá aktuální stav v této akci na farmě ručního klikače (s občasným kuponem), co nemá bambilionový bonus na KŠ, neutrácí reálkachle za "startovní debničky" a chodí do zaměstnání, tudíž se na farmu dostane ráno a vpodvečer :D. Ale nějak nemám pocit, že bych akci nedokončil celou xDxDxD:

Jo, a už mám i první bednu vítězů: vykoukl na mě humr... ;)

6. badaji

badaji Obyvatel fóra

Skali, díky. Jsem to ale trubka, taky mě to mohlo napadnout, když jde o bedny. Tak hnojivo.

milostivas a Skali tohle ocenili.
  7. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Jde mi to jak psovi pastva :wuerg: Na farmě chaos...a to nesnáším. Kytky trapně dlouhého růstu, z bedny fusekle na stromy, o bonusech z kola štěstí se mi může jen zdát, takže narozeniny jak ze špatného filmu. Chápu, že každá akce nemůže být super, ale tahle se mi extrémně nelíbí :eek: Ale když už jsem ty postavičky s prachovkou v ruce aktivovala, tak to teda dodělám, ale bez nadšení, které sem tam ze sebe pro farmu ještě občas vymáčknu.
    Tak všechno nejlepší, farmo! -.-

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taky to mam po vcerejsim debaklu tak nejak teprve startovaci... pred chvili jsem ziskal prvni bednu, mam 1 1 2 2 a konecne jsem si dal pocty kytek do kupy... jedu jen na bonusovky, takze to je jednodussi a tedy pestuju pres den kratky a na noc dlouhy, to by melo stacit, az nektera z kytek bude splnena, tak se to srovna...

milostivas a DANKA722 tohle ocenili.
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Taky se mi akce moc nelíbí, nevyhovuje mi různá délka rostlin, tak jsem s tím trošku pohla a myslím, že ráno budou všechny postavičky v levelu 12, bo teď jsem na tom velice dobře, jdu připravovat stonek na ráno, ale zatím chybí Piňatový pachatel a postavičky jsou v lvl 12, 10, 11, 10
    :music:

Naposledy upraveno: 25/1/18
  10. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

Vypečené narozeniny:( Twinulka má pravdu...

aljanu tohle ocenil(a).
  11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nejste sami kdo je z toho malinko vykolejený.
    4 druhy kytek pěstuju tak chaoticky že jsem se v tom ztratil. Každopádně mám zatím tak nemožný plnící systém že jsem teď na tom asi hůř než bych si mohl myslet.

3 / 3 / 1 / 4

Absolutně nechápu jak se mi tohle podařilo.
    Zatím mám tu bonusovou bednu pořád levl 1 a dostal jsem 4 mince a 15 SH.
    Musím ještě dneska stihnout co se dá a maximálně ještě zítra ráno, protože pak už se na farmu dostanu jen tak jednou denně a to v nepravidelném čase (jak mi vyjde chvilka) takže vlastně zítra ráno pro mně akce končí.

Takový chaos dělám naposledy. Jestli někdy v budoucnu bude něco podobného, automaticky vynechám. Na to vážně nemám ani čas ani náladu.

A jak jsme pořád nadávaly na stereotypní plnění akcí, že ? Jak bych byl rád za normální tupou pěstovačku bez klikyháků a kudrlinek.

12. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

ano to je taky možnost ale na akční rostliny to určitě není výhodné.na ostatní plodiny to je druhá možnost.s tím souhlasím.

milostivas tohle ocenil(a).
  13. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Co to bylo za název řádků ,že ho nemám?Děkuji za odpověd.

maribeja tohle ocenil(a).
  14. Skali

aljanu a Danielaa25 tohle ocenili.
  15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tak já čas kytek nijak neřeším. Sklízím vždy dvě krátký najednou a ty dvě dlouhý taky najednou. Nejsou padátka, tak klidně může být dlouhý prostoj.
    Bednu mám na dvojce a zatím jsem dostala 2x 10 SH, no to jsou výhry... Ale jinak mě to celkem baví. Akce fajn.

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

krakojmaja Přesně tímhle způsobem jsem kytky sklízel i já.;)
    Jinak v bednách bylo velký kulový.o_O

17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pěkný podvečer,
    mně se akce docela zamlouvá, méně se mi zamlouvá, že souběžně běží podobně náročná (na úvahu, přípravu, logistiku) nostalgická akce, dokonce na stejných plochách, mi to výrazně narušuje dobrý pocit pohody z ne tak běžné akce. Lvím podílem se k tomu přidává, že vlivem práce jsem včera ledva rozpěstovala, dnes jsem nasadila až pozdě odpoledne první várku kratších kytek, takže moje postavičky jsou nyní 1 - 0 - 1 - 0 level a o bedně si můžu nechat zdát, protože potřebuju zrovna ty kratší kytky, kterých nebudu mít ani večer dost na zvýšení levelu. Věci k nostalgické akci mě na mýtině celkem dráždí a překáží, i když jsem si říkala, že nostalgická dekorka by se mi teda mohla šiknout, ale nevím, jestli to vydržím psychicky. Z plochy to jen tak nedostanu a ruší mě to dost.

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak hoši,koukejte dát do bedýnek něco pořádnýho!!:eek:xD
    Po ukončení akce,využívám 200% bonusu na doplnění pšenice.Pak dám stromy a zítra spustím časovku na úkol 5/2.:)

19. MarianoGirl

MarianoGirl Rádoby autor

Ahojte - je možné, že mám dve postavičky v 2. leveli a dve v 3. leveli, ale mám stále debnu č.1?
    Alebo mi ušlo niečo, čo nechápem? :(
    Edit: Alebo tie dvojky znamenajú, že až keď dodám, tak sa budú brať ako v druhom leveli?
    Edit č.2: Ďakujem, Skali! :)

maribeja, evainfo a Skali tohle ocenili.
  20. Skali

MarianoGirl - ano, je to možné. Dotlač i ty dvě postavičky do 3. levelu, a bedna by se měla změnit na č.2 ;) (já to začala hlídat až u 5.levelu, takže s tím třetím levelem to nevím na 100% - čekám, až mi to někdo potvrdí ;))

Postavičky v 5. levelu - bedýnka změnila stupeň na č.3.
    Postavičky v 7. levelu - bedna č.4
    po dosažení 9. levelu všech postaviček je bedna č.5
    po dosažení 11. levelu všech postaviček - bedna č.6

Edit: Tak je to tak - po dosažení 3. levelu všech postaviček se bedna změní na č.2

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.