Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

tak já tentokrát...
    jsem doma na nemocenské po operaci nemusím tedy do práce, vytočila jsem si na 24 hodin 100% do stodoly (to nemám nikdy :)
    jela jsem velká pole s SH - mám plochu s obr stromy na SH + vrtulky.
    Koupila jsem na začátku pár bedýnek kvůli (viz dole ) to ale nepadlo, mám ale nějaké dekorky navíc, které klidně rozdám..

toto vajíčko dává totiž volné zatočení jako řádek - bohužel se mi v Novoroční párty stalo , že jsem ležela na JIP a napěstované jsem nestihla dodat ( šlo asi o 500 kusů )
    přišla jsem o poslední dekorku a tím o celý řádek , strašně mě to žere a snad se mi jí někdy podaří jí získat.

Ale jsou důležitejší věci - hlavně to zdraví ! A navíc vajíčko už mám z úkolu a je na ploše :)

Pěkný den všem!

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Akce se mi líbí, trochu jsem tápala před jejím spuštěním, jak to vlastně bude, ale pak jsem zkrátka začala pěstovat a teď už to jede tak nějak samo. Přes den budu mít zasety ty kratší, na noc delší, ono to nějak vyjde. Akorát jsem si chtěla udělat radost s tím vajíčkem, že bych třeba měla 2, zakoupila jsem tedy ještě navíc pár bedniček (k těm darovaným), ale neměla jsem štěstí. I když, jak se to vezme, zase jsem nemusela tak rozpěstovávat - z těch pěti sazeniček by to trvalo opravdu dlouho.:)

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, bedny s piňatou můžeš získat jednak v dárkovém balíčku, který si vyzvedneš v novinkách

A dále si můžeš koupit bedny s piñatou (lze koupit opakovaně) za 3 floreny (levá lišta, červený košíček, ikonka kombajnu, záložka sezónní zboží). Po zakoupení je najdeš v inventáři - levá lišta, bedna, pod ikonkou vázičky, záložka spotřební zboží.

4. libakos

libakos Polobůh fóra

Z bedýnky vítězů vypadl sokol,za chvíli otevřu další 2....Pěstuji vše tak jak je potřeba do žlutých rámečků,musím si ale psát dobu sběruxD

5. Rije

Rije Pisálek fóra

Opravdu je toho hodně,ale zkusím a uvidíme co se zvládne. I když odměny z beden nejsou nic moc...mohli by to přizpůsobit i těm co jsou ve vyšším levlu. Hodně zdaru. :)

maribeja, milostivas a evainfo tohle ocenili.
  6. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Tak jsem si koupila 2 bedýnky za 6 florenů a mám z nich celkem 20 piňatunií, tomu říkám terno, to mi dělá RT naschvál?, nikdy nemám lepší ceny, vždy tu nejnižší, už nic nekoupím, nekradu.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Danielaa: A taky ses divila, že ti na JIP nechtějí povolit internetové připojení, i když si ho chceš zaplatit? To se mi po narkóze stalo a odůvodnění, že musím krmit slepice, mi vyneslo jen další vyšetření - na hlavinku.xD

8. Danielaa25

-pechfógl- : já byla tak vyřízená, že mi abych pravdu řekla ani nenapadlo farmu otevřít..ani jsem si nevzala snad 2 dny mobil do ruky
    a pak bylo soutěži :sleepy: a já si pak uvědomila, že to napěstované jsem nedodala :music:

maribeja a milostivas tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zrovna jsem si vytočil 200 procent do stodoly. Při akci poprvé!:)

10. mamba54

mamba54 Stará škola

Akce se moc mi líbí, ale pořád tápu a nemůžu nikde najít, jak je to s těmi bednami vítězů, mám už 3 figurky v 3-lvl a tak jsem si myslela, že se bedýnka změní na 2, ale nee, kdy se mění čísla bedýnek?:eek: a jedna malá poznámka, nemusí se dodávat jen jedna květina, klidně se můžou namixovat podle potřeby;)...myslím tím v jednom lvl u jedné postavy

Naposledy upraveno: 25/1/18
    maribeja, tydýtková a evainfo tohle ocenili.
  11. burds

burds Titán fóra

Pechfogl dcera je jipová sestra.Na JIPce ti to nepovolí a to ze dvou důvodů.Za prvé jsi napojená na přístroje a ty by nepracovali správně a za druhé by sestra na JIPce měla srážku z platu vzhledem k tomu že to tam je prostě zakázané.Vzhledem k velmi vysokým platům ve zdravotnictví se nemůžeš divit,že ti to prostě nikdo nedovolí.

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

burds: To já přece vím, já to sem jen psala jako historku, jak jsem byla zmatená.

13. Danielaa25

z bedny vítězů 6 pouze 18 vrtulek ( ze čtyř beden žádná stáj , přeju si lvíčka )

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... přeji krásnou narozeninovou oslavu :) a protože jsem si včera pozdě večer a ještě dnes vytočila pár bonusů tak jsem nelenila a točila kytičky jak to šlo :p. Musela jsem něco dokoupit i na trhu, ale se to hýblo a já už musím zase letět pracovat i když mě bonusy stále jdou xD Na farmičce jsem rozestavěla stromky a chlívky do nostalgie a na baha pomalu dopěstuji pro inspektora :D jen nevím co to bude.
    Získala jsem z bedýnek 3x chrám piňaty a z bedny vítězů červený paví výběh :p tak všem držím palečky, hezký den a já padám.

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Včera jsem došel večer z práce, sklidil ručně cosi do časovky, zasel akční a to pouze balonkovou a papírovou. Zbytek ignoruji. Na sklizeň mám tři plochy na balonkovou a jednu přes den na papírovou, dokud nebude dost bylin pro všechna políčka na noc.. A budu točit balonky 4 x a papírovku přes noc. Průběžně dodávat, co půjde. Vlezl na mne jakýsi miserabl a řeknu vám, sklízet ručně, když vám chrchlání škube rukou, to je teda opruz. Stromovou časovku bych také ještě rád udělal, ale balonky mají přednost. Zatím na mýtině makají angoráci s ovečkami na svém výsledném produktu a poslední kolo hodím do SK, ať mám pokoj. Jediné, co mi brzdí jsou produktové stromečky - jsem je měl na divošce a sklidil spolu s ostatními, aby tam v pohodě mohly zrát přes noc balonky. Ráno jsem si to uvědomil hodinu po zasetí - jako správný hospodář jsem čekal ty tři hoďky na sklizeň.
    Z beden jen bejlí, 3 jsem přikoupil a totéž. Víc florenů nedám.
    Dík Pecušce za její tabulku - jen mne utvrdila v tom, co jsem si zamanul.
    Danelkoo25 - přeji co nej nej uzdravení a hlavně žádné následky.
    Také jsem díky operaci přišel o akci - narozeninovou 2016. Prý byla zajímavá... Ale vědět, že mají v nemocnici wifi, tož jsem si ten noťas přivázal k tašce.

16. Skali

mamba54
    Ahoj, neřeknu ti úplně přesně kdy se ta bedna vítězů změní na č.2 (jsem to odklikala rychle a zběsile a nedávala pozor :eek:). Ale teď jsem dotáhla všechny postavičky na 5. level a bedýnka změnila stupeň na č.3. Takže možná, až dotáhneš tu poslední postavičku také do 3. levelu.
    Edit - po dotažení všech postaviček do 7. levelu mám bednu č.4 ;)
    Edit3 - po dosažení 9. levelu všech postaviček je bedna č.5

Edit2 - zatím mám z beden 5 Sk, nevimkolik Kr a ze třetí bedny 16x farm. mince :eek:

milostivas, kiki2305 a mamba54 tohle ocenili.
  17. mamba54

mamba54 Stará škola

Skali díky, zkusím si dát pozor, a pak to sem napíšu, alespoň pro ty, co jedou pomalu jako já;):pxD, zatím nemůžu dodávat bo nemám z čeho, pořád ještě pěstuju a pěstuju;):p:D

evainfo a milostivas tohle ocenili.
  18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Jak se to mění je napsáno v popisu k akci na 1.straně. Téměř u konce.

Po prvním dnu akce jsem na tom dobře. Od čtyř postav je nutné udělat celkem 48 lv za 7 dnů. Mám 18 (5, 4, 5, 4), což je za sedminu času třetina hotová.
    Už se mi uvolňuje mýtina, časovka zapnutá, za 3 hodiny bude hotovo. Vše jde podle plánu. Stromy kromě nutného stříbrného dělat nebudu, pouze v případě, že s touto akcí skončím už v sobotu. Jinak vše hotovo.

Edit: Skali, pravdu díš, jsem si to popletla s těmi horními levly.

maribeja, evainfo a milostivas tohle ocenili.
  19. Skali

krákorko - "Postupným vylepšováním postaviček zvyšujeme level bedny vítězů - čím vyšší level bedny, tím lepší odměny z ní můžeme získat".
    To jsme našli (spíš našly), ale jak postupným - v kolikátém levelu, tam není.

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám v tom guláš, postavičky 3-4-2-2lvl.Navíc mám utracený skoro milion za 3 kupony na 12h pomocníky za arašidové máslo protože se mi nechce klikat rukou:p;)

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.