Viva piñata! (24.1. - 31.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RomyF

RomyF Pisálek fóra

Už jsem to našla :(- je to až při plnění akce. :p

eli2006 a maribeja tohle ocenili.
  2. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

fany2020: neblazni stači 7.200ks

3. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak hurá do toho
    všem pěknou hru

eli2006, zahradnice4 a maribeja tohle ocenili.
  4. iDavis

iDavis Baron fóra

Zatiaľ to celkom ide, počítam že už dnes večer budem mať rozpestované všetky 4 rasltiny, a tak od zajtra už budem môcť ísť len na mini polia. :) Pestujem na 4 plochách, na rúbanisku mám výrobne a stromy do nostalgickej akcii. ;)

eli2006, Lyzarka a maribeja tohle ocenili.
  5. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    to je fajn že asponˇ ta narozeninová akce je bez vypadávátek.
    Nezáleží to na náhodě ale na nás jestli ji uděláme,to je asponˇ pořádná oslava narozenin.
    :)

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Emo-haunter™
    Ahoj - už jsem ti psala kvůli tvému podpisu - stále nesplňuje pravidla fóra (klikni - je to tam polopaticky vysvětlené).
    Obrázek je v pohodě - má velikost 600x180 px. K tomu sice můžeš mít jeden řádek textu vel. 4, ale musíš odstranit ty prázdné řádky mezi obrázkem a textem.

Naposledy upraveno: 24/1/18
    babako tohle ocenil(a).
  7. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahojte,mám dotaz ohledně narozeninových dobrot.Je možné nejprve dodat potřebné zboží bez "dobrot" a teprve při dodání třetího produktu ji použít?Příklad: Kocour Jones,LVL 2- dám jedenkrát slunečnice-1 bod, jedenkrát pivoňky-2 body,nyní vezmu "dobrotu",dodám 2x orchideje což by s bonusem mělo být 8 bodů,celkem tedy 11 bodů.Jinak si zajeďte kurzorem na postavičky,a tam máte napsáno kolik hostů je třeba nasytit k získání dekorky.U Jonese je to např.4 hosté .Nevím jak to pak bude s odemykáním dalších postav ale já mám u Jonese nasyceny dvě osoby a zůstal odemčený.

ašada01 to že body propadnou vím, ale je mi líto někomu něco jen tak nechat :) a k postavičkám Jones nakrmen pak ta vedlejší,opět pak Jones a zůstal odemčený.Vím že musím nakrmit dalšího hladovce k odemčení postavičky.To že mají všechny postavičky stejný počet levlů je pravda ale např. u Jonese nakrmíš 4 a máš dekorku,není třeba jít až do 9 levlu kde se dá také získat.Stačí kurzorem najet do horní části,kde ti i zeleně svítí kolik hostů je nakrmeno a tam se ti zobrazí po kolika nakrmení získáš dekorku.

8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Beznoska, vzhledem k tomu, že dobroty fungují jen jeden level, je úplně jedno, jestli je v tvém příkladu dáš hned, nebo až v půlce. Bodů budeš mít vždy stejně, ty navíc propadnou.
    Jinak máme čtyři hosty = postavičky a ty dodáváním plodin posíláme do dalších levelů - všichni jich mají stejně.
    Postavička se zamkne po dosažení dalšího levelu a dokud neposuneš jinou postavičku o level výš, zůstane zamčená.

Edit:
    Beznoska - Co je mi platná dekorka, když stonek dostanu až budou všechny postavičky v 9 levelu?

milostivas a iDavis tohle ocenili.
  9. doben

doben Ikona fóra

Video s návodem k akci:
    Ve videu je něco opraveno, pro zobrazení klikněte na i v pravém horním rohu.

Ve videu je kód, který mi pošlete herní poštou.
    Kód není od RT, takže nelze využít jiným způsobem.
    První 4 hráči, kteří mi pošlou kód získají 1x MJS.​

10. Skali

Beznoska - jen tě malinko opravím v počtech - za obyč. plodiny dostáváš 2b (s dobrůtkou 3b) - takže tvá slunečnice je za 2b (bez dobrůtky). Jináč jsi mi zamotal pěkně kedluben o_O
    Já beru dobrotku ihned a pak to tam nějak nacpu (podle toho, čeho mám ve stodole dost) ;)

milostivas, tydýtková a doben tohle ocenili.
  11. doben

doben Ikona fóra

Skali z beden vítězů lze získat více zvířat než je uvedeno ve FAQ. např. lev a šnek

Obsah bedny vítězů 1:
    1x Kupón na pomocníky (12 hod.)
    5x Zuzino ultrahnojivo
    5x Volné zatočení
    150x level krejcary
    4x farmářská mince
    25x Sh
    10x Zuzino ultrahnojivo
    8x Zuzino superhnojivo
    5x SK
    2x Párty lístek
    300x level krejcary
    14x Farmářská mince
    500x level krejcary
    24x Farmářská mince
    1x Kupón na pomocníky (1 hod.)
    1x Kupón na pomocníky (3 hod.)
    1x Červení pávi
    1x Červení medvědi
    1x Červení sloni
    10x SH
    1x Kupón na pomocníky (48 hod.)
    1x Bizoní ranč
    1x Výběh pro tučňáky
    1x Krokodýlí jezírko
    1x Obydlí pro mloky skvrnité
    1x Výběh pro bažanty
    1x Obydlí pro křečky
    1x Výběh pro žirafy
    1x Výběh pro lva
    1x Obydlí pro šneka
    1x Jezírko pro humry
    1x Chlívek pro kamzíka
    1x sokolí hnízdo
    1x Chrám piñaty
    1x Piñatová pošta
    1x Vrháni piñata
    1x Piñatový pachatel
    1x Slepá piñata

12. Skali

doben - díky za info :D To jsou věci teda o_O Jdu to předat vejš ;)

Tak opravdu bedna vítězů ukazuje navíc tyto stáje: Humra, kamzíka, sokola, lva, šneka, žirafy, křečka ....
    [​IMG][​IMG][​IMG]

A tohle ještě k tomu (bylo původně avizováno):

[​IMG][​IMG][​IMG]

Asi nám chtěli udělat radost, když má Farmerama ty narozeniny. To je hezké, ne ? :inlove:
    Edit: Tak jsem tu bednu radostně běžela otevřít a mám 5 SK xD

13. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

doben - supr návod - jen s bednou vítězů je to jinak..

bedna vítězů 2 skočí až když máš kompletní 4 postavy ve 3 levlu
    bedna vítězů 3 pak až když máš u všech levl 5
    dál zatím nevím

14. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Skali,omlouvám se za tvůj kedluben ale v akci je 1,2,3 body za ten který druh rostliny,já to napsal že by to mělo vycházet na 11 bodů.Vím že je to jedno jestli to vychází na 12. Ale dost polemizování ono se to nějak vyvrbí.Pac apusu. :)

15. doben

doben Ikona fóra

Danielaa25 díky, už jsem tam dodal opravené informace. To je prostě jedna z nevýhod, pokud se snažím video vydat co nejdřív, protože občas se naskytne pár věcí, které zjistím až později.

Skali není zač. Doufám, že to tak má být, protože ten šnek se lvem by se mi hodili. :D

16. Skali

doben - taky doufám - v tooltipu by to snad mělo být správně. Tak už jen doufat, že se štěstí unaví.... xD

Beznoska - já tam nikde 1 b nevidím :cry:
    Hele: "...při dodávání máme vždy na výběr ze tří rostlin, dodáváme jednu z nich, kterou si vybereme. Dvě rostliny nám při dodání požadovaného množství dají dva pamlskové body, jedna rostlina je bonusová a dá nám tři pamlskové body"

("Narozeninové dobroty nám při dodávání zboží zvýší získávání pamlskových bodů o +1, budeme po jeho aktivování tedy za každou dodávku zboží získávat tři, respektive čtyři pamlskové body").

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Rozjezd se mi fakt nepovedl... nejak jsem nepostrehl bednu z darku co v ni byly akcni kytky, takze start jak se zatazenou rucni brzdou... na kazdym kousku pole ruzny kytky a ruzny urychleni vodou a hnojem... takze se ani nebudu chlubit, neni cim...
    No tak snad na noc bude 8+7 hodin a rano uz to bude vsude stejna kytka, doufam...

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tassadar11, z toho si nic nedělej, já tak pojedu celou akci, sklidím co bude, zasiju, co bude, ono to možná vyjde ;) A když ne, tak se z toho neposesouvám... 8)
    I když jsem vlastně začala kvůli tomu, že z beden "zadarmo" jsem získala lízátka a balonky.

milostivas, -Kuteno- a DANKA722 tohle ocenili.
  19. slootr

slootr Baron fóra

Jde to hůř než obvykle, částečně za to můžou 4 akční, částečně 5 ks místo 10 na začátek, částečně časovka, co mi kus farmy blokuje, částečně služebka na Slovensko, kvůli který byla sklizeň a zasetí ve 3, 5:30 a 19:00 na benzínkách. Uvidíme, jak to půjde dál :)

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

slootr: já jsem také první plodiny k rozpěstování zasela v pozdní odpoledne, spíš v podvečer. Ale jak jsem už někde napsala, co pude, to bude. Ono to nějak dopadne. Ty dnešní dekorace, i když nejsou ve stonku, dávají užitek... No a časovka (4x) je sice v plánu, ale když se nevejde, kopřivku z toho nedostanu...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.