Viva la Rajče (17.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Pohárovka vypěstovaná, červíku v současné chvíli chybí 335. To půjde. druhé akční chybí 1400, to už doroste z jedné plochy, na druhé tak točím co se dá s bubukytkou, teď kapradí za 1:15 min dalo 11 červíků. :p

2. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Nevím jak Vám, ale červíci prostě nepadají, vše dávno napěstované...ale červy zalezli nejsou. Z plochy náhrobních kamenů...10červů:wuerg:

Honzulka05, fany2020 a evainfo tohle ocenili.
  3. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

no mám to samé venku prší ale i tak červa nenajdu ani nevím kolik chybí no moooc

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .... hezký dníček všem :) tak to já lezu hezky pomalu od prvního úkolu až k šestému, kromě trojky, kde chybí sarančí klíč z šestky. Tam jsem teď uvázla na stříbru a ukecávám červíky, ať víc lezou, že jsou moc hezcí a vůbec mi nevadí xD. V noci taky spím, protože vstávám brzy a asi bych to v práci nedávala :p. Tak chybí ještě 179 červíků a když ne dnes, tak zítra je na něco určitě nalákám ;) a držím všem palečky.

5. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, myslím si, že tuhle akci nemám šanci dodělat kvůli červíkům, všude venku jich je dost(kůrovci) a na farmě skoro žádné, je to špatně nastavené, z pěti hodinovky toho padá skutečně hrozně málo, jsem zklamaná.

Honzulka05, zejdy66 a maja.rada tohle ocenili.
  6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taktika stribrnych, komplet 6, komplet 4, komplet 3 a je hotovo... zbytek podle cervu, i kdyz ted mi zajimaji spis okvetni listky... jeste neco ziskam, zda bude cely ukol netusim...

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Někdy v průběhu dne........[​IMG] :wuerg:

8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo!
    Ale že bych se mezi těmi akcemi nějak zvlášť orientoval, to tedy říct nemohu...
    V každém případě jsem rád, že aspoň toto mám za sebou... a všem přeji, aby si mohli prožít tentýž krásný pocit z dokončení akce!

9. šebejda

šebejda Baron fóra

Mno....asi před 2 měsíci jsem se uved "do klidu" a všechny akce jsem bojkotoval. Dostal jsem se do krásné pohody. Byla to paráda. Pěstoval jsem jenom to, co mi někde chybělo a huba se mi smála od ucha k uchu. Asi jsem se zbláznil a do těhle akcí jsem se pustil. Jsou dobré a i když se mi ani trošičku nechce, programátoři zaslouží pochvalu. Jenže mé uši srazily má ústa do velkého "O". Jsem vykulený a zpocený a klepu si na čelo, proč jsem se do toho pouštěl. Akce úspěšně bez problémů dokončím. ALE-> chci se u hry nestresovat a navrátím se k pečlivému výběru akcí, do kterých se pustím. A je úplně jisté, že jich bude minimum.

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jak se tak na to dívám, s odřenýma ušmami bych to mohla všechno stihnout. Červy sice Zdenda asi vysbíral na ty ryby, když nejsou žížaly, ale naštěstí nechal pár nepovšimnutých, tak se množí. Pomalu, ale jistě. Na dekorky se sníženou spotřebou v úkolech 4 a 3 by to mohlo vyjít, stonek naštěstí mám.
    Tak to nevzdávejte, když to dává lempl jako já, který minimálně jednu sklizeň ve volnu prospí, případně čte nebo čučí na seriál a zase sklízí minimálně s dvouhodinovým zpožděním ;)

Naposledy upraveno: 20/5/19
  11. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Červíci mi ztěžují cestu ke stonku. Padají bídně...ještě jich potřebuji 224.....přesto věřím, že to zvládnu. Času je ještě dost.

Štika, Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Dnes ráno po sklizni zářící plísně jsem měl sto chutí nasypat do klávesnice plnou sklenici červů, mám je v lednici připravené na ryby, padají opravdu mizerně a ještě chybí i popínavka,ale snad to nějak doklepu a stonek stihnu.
    Tak mě chybí 40 seschlých lístků ale snad to do 12 hod. dopadá a bude komplet hotovo, červi dopadali s odřenejma ušima.

Naposledy upraveno: 22/5/19
  13. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawky...Hotovo už včera,,,Držím paľšoky nech vám to červíkuje:p:)

Peto121, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dobré ráno farmári.Makáme-makáme.Mne treba pár tých žížal či čo to je.Mám zasadenú hubu uchovec dúfam že po zbere túto akciu dorazím.Prestáva ma to pomaly baviť neviem do kedy ma to bude baviť.

15. Preceja

Preceja Mistr fóra

Hm chybí mi 221 lístků na rajčeho a 263 červíků, přijdu až večer, takže to jsou maximálně sklizně i se SH, při padání max 50 červíků a 55 lístků na sklizeň to s úkolem vidím bledě, rajče by snad vyjít mohl.

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak cervici komplet, rano se s tema cervikama hlo a je to... akce tedy dokoncena, casem dam i dekorky do hrbitova...
    No diky pouziti vzacnych bonusu jsem napestoval rychle a mohl dat neco jineho nez akcni... ale bez pocitani mam mnoho nadbytecnych desivych akcnich kytek, to trochu zamrzi... tak jedna akce hotova, jde se po dalsich dvou...

evainfo, Honzulka05 a kiki2305 tohle ocenili.
  17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

chybí ještě 28 červíků na stonek, to už snad z boltcovitky, kterou mi opět sežrali ty zombie ovce, dopadá - dekorky už mám

Honzulka05, Y_n_O a MatysekKamilek tohle ocenili.
  18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak červíků chybí 69, to snad do večera z něčeho vydoluji. :oops: Jinak než pojedu pro děti, tak sklidím kratší kapradí a dám něco na 3h, aby se sklidilo před kroužkem, pak až večer po 8 mé hodině. No uvidíme, snad ti tlustí mrzáci vylezou.xD

19. elen45

elen45 Magnát fóra

tak já už mám také hotovo, na noc jsem dávala tu oranžovou 8hodinovku a docela to sypalo - doporučuji, kdo má napěstováno dát pokrácenou i přes den

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. alderonka

alderonka Aktivní autor

Tak konečné hlásim aj ja akciu za ukončenú. Napestované som mala už dávno, ale tým červíkom sa akosi nechcelo ku mne ísť. :D
    Takže konečne môžem jednu povinnosť z hry vypustiť a zamerať sa na tie ďalšie.
    Pri tom mixe akcii len pestujem do zblbnutia, ale vôbec neviem, či stíham alebo nie...heh
    ..nestíham to kontrolovať. xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.