Vikingská sága (legenda) (2.5. - 8.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tři hry, 143 mincí, 2 nálepky, zbylo 233 rohů a něco přes 300 akční, na noc akční a stromy, které nebourám.
    Potřebuji nasyslit 550 mincí na dekoraci Odstíny azurové, chybí mi do stonku. Přes víkend budu mimo, tak uvidím, jestli uvidím ,-)) co ještě stihnu ,-).

2. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak jsem po dlouhé době zas zbourala z ploch všechny chlívky (krom zvěřinců, aboretů, a extra výroben), a jedu na 608 pidipolí :) Ingrid je úžasná, a fakt mě baví :) Zatím mám za sebou jen 5 her, z nich 259 mincí, a docela věřím, že to dám na těch 40. Ráda bych, protože už mám prý zatím stříbrnou husu :D Pokud ne, tak doufám, že dám alespoň těch 35 her na stonek. Ve stodole mám nyní 275 rohů, takže i vypadávátka u mě zatím docela přibývají. Odměny jsou docela fajn, ale dekorace na stonek už nepotřebuju, a parky i lištu mám plný, takže budu vybírat jen ty ostatní. Zatím jsem vybrala sazenice Bajkal, ale nic zajímavýho z nich nebylo, tak třeba na Baha s Maui, nebo se stájema budu mít větší štěstí.
    Zatím jsem tedy s akcí spokojená :)

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

GordonSargent Nestehovani JC, navysovani BZ, ruzovky a XXL - naprosto souhlasim, proto valim oci na ty pigiho vysledky z prvni sklizne a nejde mi to proste do hlavy!
    U tebe je tech 500 az po ruzich se SH?

EDIT: Prihodim jeste ranni statistiku s mixerem 20% zkraceni zelenina...
    divoka (zvirata): 34
    hlavni (porek): 55
    mytina (cukr. repa): 39
    plantaz (akcni): 32
    prales (akcni): 40 = 200

Naposledy upraveno: 3/5/17
  4. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Farma zbourna, at mam rostlinky co nejdrive . Padatek mam uz skoro 25 procent, tak zatim super.
    :D

5. lukynka1978

lukynka1978 Zelenáč fóra

Dobre rano, mohu se zeptat co snist, aby se urychlilo pestovani akcnich rostlin?

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

A já jsem měla na noc akční, spěchám na napěstování, protože nebudu mít možnost být o víkendu, kdy obvykle akční naháním, tentokrát budou dlouhodobky na řadě až o tom víkendu. A ráno 109 rohů, 21+24+18 z farmy, 20+26 z Baha, celkem mám rohů už 516, což je čtvrtina potřebného a to je fajn. :music:

U mě stále nejdou smajlíky; a na házení sekerkou se těším, z prvního pokusu jen 50 mincí, nemohla jsem najít správné ostří, tak si brousím zuby na ty bonusy. A jen k tomu opakování akcí, no vidíte, já začala hrát loni v půlce dubna a tehdy běžela akce chrámových dveří, následoval brzy Festival světlušek a Ingrid. A fotbalová horečka. Chrám byl od té doby ještě dvakrát, Světlušky taktéž, Ingrid vlastně taky, pokud započítám tu mírnou obměnu na zpěvohrátky. Pokládala jsem opakování akcí za zdejší kolorit, tak tedy doufám, že se to nestane zvykem. Fotbal už taky jednou byl repete a teď na květen tam zase něco o kopání čtu...

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tuhle akci tedy určitě nedodělám. V pátek odpoledně odjíždíme na Lužnici, vracíme se v pondělí večer. Dát konec akce ve svátek, když jsou všichni mimo není úplně šťastné. Tak mi nepomohou ani pohopole, protože nestihnu sklidit.

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ašada01: pondělní svátek není ve všech zemích, například v Německu se rozhodně toto datum moc neoslavuje.

lukynka1978: pokud jsem něco nepropásl tak na urychlení akčních rostlin neexistuje žádný řemeslný produkt.

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mám vybraných 5ZB, a uvidím, co vyberu dál, chci ZB, SK, SH, tajemné stromy i stáje. Snad to půjde.

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Sovinka, mně smajlíci taky nejdou, ale Pezt to vysvětloval (on je ovšem protekční, jemu nejde jen jeden).
    pajda: No, já být Němcem, tak to rozhodně oslavuju, už jen proto, že se dostali do té správné zóny. :D
    ašada: Vezmi si s sebou sekyrku na vyprošťování lodi z ledu.

11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Koukám, že i zde na fóru se začaly objevovat jakési "bugy" (asi místo smajlíků). Aspoň už vím, co to je za podivné náznaky obrázků, které jsem poslední dobou vídal v textu příspěvků. Domníval jsem se, že jde o nějaké nesprávně zadané odkazy na obrázky - a ejhle, oni jsou to ti smajlíci.
    V každém případě mi tento malý nedostatek nemůže kazit radost ze hry (už mi napadalo dosud 781 rohů - tedy i s dárky), zvlášť když se mi podařilo doplnit šípek do jednoho expertního úkolu a docílit zase po čase souběžného postupu jak na farmě, tak i v tropech... (Teď by se hodil nějaký ten smajlík.)
    Všem přeji hodně rohů, ostrá ostří, pevná topůrka, kouzelné runy a hlavně přesnou mušku!

Já snad taky začnu mixovat ty neskutečné zásoby punče, když už ho vyrábím a nechávám "do foroty" ...

12. MatyášK02

MatyášK02 Zelenáč fóra

Dobrý den, v popisu této akce je napsáno, že lze zakoupit vývar za 25 florenů. Nikde nemohu najít, kde si vývar koupit. Předem děkuji za radu a pěknou hru.

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

jan.svatek - včera to šlo - padl užitečný bonus hned na druhý pokus, ale před pár dny jeden mix za druhým a úplně k prdu. Byla jsem už pěkně nasířená, bo takových čokonápojů proteklo do kanálu a zbytečně... Když se povede, je to fajn, ale je to loterie...
    Tak z ranní sklizně béru, melounů a pár stromů a chlívků 251 rohů. Celkem zatím 683, což by šlo ;)
    Divoška - Bér - 56
    Hlavní - Bér - 69
    Plantáž - Cukrmeloun - 50
    Prales - Cukrmeloun+pár stromů, chlívky... - 53
    Mýtina 23 - tam bylo prd po ránu

Ale povedlo se mi konečně doskočit do pětky u alchymisty, takže mám ooobrovskou radost :D
    (ještě květinář, pekař a barman - to bude fuška...jde to pomalu :sleepy:)

14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj MatyášK02,
    zakoupit vývar šlo pouze na testu, ve hře to bohužel nejde.

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zdravice keltský to národe [​IMG] [​IMG] [​IMG] třikrát hurá a fofrem na bizonááá
    Sovinko, to tvé jen bych chtěla každou hru [​IMG] Mě se nedaří zkompletovat na zdárné pokusy,
    lítám 25,32,40, sem tam 50, tu skočilo asi 4x 52, 3x55 a jednou šede [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Tu diamantovou prostě nedostanu a nedostanu,
    asi to bude tím, že já sama jsem diamant [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    takže průměr nic moc [​IMG] 44,8 na pokus
    sice střelba nic moc, ale zase na otevírání beden jsem machr mé JB OO si pěkně pošmáklo [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

,
    Pajda: no není se co divit [​IMG] [​IMG] [​IMG] ale minulost nikdo nezmění
    přesto mě tvé konstatování zanechalo úsměv na rtech [​IMG]

Hezkého dne přeji a ať vám to střílí jako mé rodačce Koukalový [​IMG]

16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, absolutně nechápu, jak může někdo mít už odehraných 15 her, já mám akorát tři a(50, 25, 52), žádná sláva to není, ať se Vám daří vše zvládat, hra je fajn.

17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

A to je veliká chyba. Minimalně ve dvou případech by si to měli zařadit do kolonky "Naše slavné prohry"

Ztráty jsem dohnal a v mnohém předehnal.

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Šmarjá, lidi, mějte rozum! Kdyby měli oslavovat každé vítězství, tak do práce ani prstem na noze nevlezou! Za posledních minimálně 15 století, kam šlápli, tam mordovali a drancovali. A pozor - jakýkoli germánský kmen. Ať už si říkají jak chtějí - od Markomanů, Kvádů přes Sasy(ostrov i kontinent), Švédy, Dány apod. Koneckonců i vikingové k nim patřili, no ni? Takže jo! Oslavují touto akcí. Aspoň takto mohou teď tasit zbraň...
    Což je zase na druhou stranu dobře, při tom dnešním arsenálu - do rukou desetiletého prcka strčí ovladač od dronu a tradá... vesnice či město neexistuje!
    Z ranního sběru 182 pohárů( a já nemůžu použít ani jeden, hm), celkem 519. Zatím se umlel jen jeden vývar, poněvadž jsem včera vrátil chlévy na mýtinu a pak jsem zjistil, že potřebuji 100 polí. No nic, zvířata byla přednější.:)+))))))

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jde to šíleně pomalu.
    18 000 nedám ani ve snu.
    6,5 hodin růstu je přes den nekonečně dloho. Nemám miliony na kupování hnoje takže jen zalívám.
    Padátek mám 558.

20. babina51

babina51 Veterán fóra

Viking-odehráno 8 her=6 ZB,diamantová husa,nálepky(ty ale stejně nemám kam dávat),zůstatek 30 hvězdiček.Další až večer po sklizni.
    FA109.....BAHA341

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.