Vikingská sága (legenda) (2.5. - 8.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

krásná akce,odměny úžasné,aleo řádku taky nevím,ostatní dekorky mám ,ale prima možnost pro ostatní

2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Potřebných 40 pokusů jsem doházela včera navečer po dozrání dlouhodobek, dnes ráno ještě další 4 pokusy, diamantová husa nikde, ale zlatou mám, rozdíl to veliký není, tak to beru jako uzavřené.
    Sestavovat sekyrky budu dál, dokud bude stačit pěstovat akční kvítí na Baha, každá mince do krámku se hodí. Vyzvedla jsem všechny banány, SK, pártylístky a tajemnice. Další mince schraňuju a podle konečného počtu je nakonec utratím. Mám zálusk na hvězdičky a SH, ale konečný poměr kolik čeho se uvidí, pokud by vybylo i na dekorku, tak pořeším v závěru.
    Akce je opakovaná, ale opravdu hravá, nestresující a pěkná. Zdlouhavost osmihodinovky mi osobně překáží méně, než mně mnohem protivnější vleklost sedmihodinovek, takže já jsem proti sérii předchozích akcí se sedmihodinovkami příjemně zrelaxovaná.
    Mějte všichni příjemný zbytek prodlouženého víkendu a kdo honíte diamantovou husu, tak ať se to moc nebrání, všem, komu na ní záleží, bych ji z duše přála.

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, mně se včera a dnes vůbec nedaří házet sekyrky, nevím, čím to je, asi únava nebo co, ale nevadí, konečně mám stonek kompletní a ještě mi chybí zásoby na 4 sekerky, tak to do zítřka snad dám, diamantová se mi taky nedaří,ale zlatá tam snad bude.

4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Hezké ránko, u nás zase mokro,štastlivci,co stihli včera posekat trávu,já se k ní nedostanu dřív jak 9.5/volno/Dobrá zpráva, dlouhodobky mi daly potřebný počet rohů a dnes ráno konečně doházela poslední sekery+1 navíc,Dnes jsem hodila svou druhou diamantovou i zlatou jinak samé 3-4-5 pokusy,...vybrala jsem vše z různých a jednu dekorku co dává 3600 za 12h,poslední možnost na noc dát akční a ráno zkusit zase něco hodit a šlus amen...děkuji sousedům za dárečky...táto mimi hra mne baví nejvíc ;)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zbývá sedm vrhlíků a mám to taky pod střechou. To by v tom byl čertíček, aby se to do zítřka nestihlo. Jenže on určitě někde číhá za rohem.

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

43 pokusů a jedu dál mě to bavíxD[​IMG] [​IMG] komplet vybráno tak si dám ještě nějakou dekorku:inlove:

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Pechfógl: To dáš. :)
    Jinak mně zbývá ještě 6x hodit sekerkou na dekorku, snad to hodí potřebný počet mincí, ještě chci vybrat párty lístky a hvězdičky (450mincí... 143jich mám)... A dopěstovat pár kytek ... Myslím i si tak, že budu potřebovat 7 pokusů.

8. myš59

myš59 Vévoda fóra

až uvařím MJS budu sklízet dlouhodobky,chybí ještě 6 pokusů, nasadím dlouhodobky a hurá do práce, večer sklidím a uvidím,co dál.Diamantová se mi furt vyhýbá ...

9. immortal67

immortal67 Expert fóra

Konečně dnes na 34 pokus jsem to trefil na poprvé,takže mám splněno.Jinak 40 nedám ani náhodou a to mám 3 JC (mimochodem až bude daruj,vyměn klidně je pošlu dál jsou k ničemu) a pole se 3 JC 42 rohů,to samé,ta samá rostlina bez JC 53 rohů.Tentokrát jsem nepoužil kromě marmelády nic a bude mě chybět asi 5 her do 40.Takže bez pomůcek absolutně nesplnitelné,jelikož to opět nepadá.Ale od toho je tu ochotná BP s nabídkou za FL.Vždyt o peníze jde vždy až v první řadě.

myš59, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak 42 vrhů a stále jsem jen zlatá. Asi to už lepší nebude :eek: Ale ještě pěstím akční, ať z toho aspoň vytřískám, co půjde :)
    Z nočního špenátu vylítlo 68 a 81 rohů, 86 dala bahoška a něco mýtina...ale opět trčím na kořenech, takže vrhnu zase až odpol ;)
    Ideální stav kořenů je 15140
    Ideál. stav rohů je 1610
    Zbývá 27 hodin a kousek k tomu;)

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

40 her za mnou, na další čekám, až dorostou kořeny. A tajemno opět nezklamalo!
    Baha stromy: santalovník, akébie xl, clausena xl,xxl a mangostan xxl.
    Farma stromy: cukrjavor,oliva,třešeň,hruška a oskeruše, vše v xxl formě a k tomu oskeruše xl. Ó, jak potěšující...
    Chlévy?: žlutí krtci, lišky a medvědi a k tomu oranž sovy!
    Mám dojem, že jediné, co jsem neměl, jsou ti žlutí krtci.
    A jdeme dál, pche, musím jít trochu poškádlit pechfóglovou, ať ví, co je akce zač...

Naposledy upraveno: 8/5/17
  12. fialkamakamaka

fialkamakamaka Rádoby autor

Super akce, chválím hlavně vylepšení od minula, mám stonek a teď už jedu na pohodu, neb diamantová mi padla již několikrát.
    Kdo nestíhá, tomu držím palce, ostatním gratuluji.

13. satelit

satelit Hvězda fóra

Ahoj, chci se zeptat jestli mám šanci ještě získat diamantovou husu i když mám odehráno 40 her.

EDIT: nezmarka.cz díky, tak jdeme na to.

Naposledy upraveno: 7/5/17
  14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj satelit,
    šance je, dokud máš čím házet. Klidně i po 40. pokusu.

myš59 a petaM2001 tohle ocenili.
  15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Na 100% nestihnu. Mám na všech plochách plus mínus stejný počet políček.
    Hlavní louka - akční kytka = 24 padátek
    Divoká louka - akční kytka = 11 padátek
    Lesní mýtina - karafiát = 19 padátek
    Plantáž - cukr meloun = 22 padátek
    Prales - čajot = ještě jsem nesklízel.

Nemám žádného JC. Ten rozdíl v padátkách je neuvěřitelný. Fakt je to postavený na hlavu ne ?

Mám odehráno 31 her a vývaru momentálně chystám pouhé 4 kusy.
    Chybí padátka a do zítřka určitě nenapadají.

Tohle mě nebaví. Kupovat nic nebudu a jestli se to bude opakovat i v dalších akcích - jako že všechno naznačuje že ano - tak se na to fakt vykašlu.

myš59 a petaM2001 tohle ocenili.
  16. doben

doben Ikona fóra

Tak u mě zatím 61 pokusů, 2917 mincí a diamantová stále nikde. xD

17. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

doben ,jsem na tom stejně ,už dlouho přemýšlím o tom že nebude dělat akce, tato akce mě definitivně přesvědčila,, tajničky jsou v liště, a diamantová nikde,děkuji nechci,,

18. stěby

stěby Hvězda fóra

Po ranní sklizni dlouhodobek mi málem vypadly oči z důlků - 263 rohů o_O! Takže dnes odpoledne budu :), chybí posledních 85 kousků...

19. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak zatím 51 pokusů a diamantová v nedohlednu,asi se někam zatoulala:cry:

20. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Tak já mam hotovo do stonku a ještě potřebuji 250 rohů tak snad se pošteštěstí

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.