Vikingská sága (legenda) (2.5. - 8.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Brala bych i kachničku či kuřátko - nmebo slepičku, co snáší zlatá vajíčka. A pak by se Ingrid mohla jít bodnout se svejma sekyrkama.

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, tak vrhla jsem 27krát a co myslíte...husička jen zlatá :( Většinou jsem ráda, když to sestavím na alespoň čtvrtý pokus o_O
    Ale třeba to ještě přijde :D
    4x se mi to povedlo totálně zmršit a dostala jsem jen 32 mincí, a 3x za 40 xD

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Pruhovaná, obávám se že epidemie zlatých hus zasáhla celé Kérkonoše a Podkérkonoše :D 42x jsem vrhla z toho 2x doslovně včera večer :D a přesto jen zlatě svítím :))))

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

andulííí- tak to jsme v pér... -.- A není na to nějaká vakcína ? Jsem koukala, že petaM2001 ji má :D a tak mně napadá, jestli to není třeba tím, že rád zrzavou vakcínu :DxD A nebo má protekcí, bo má velkej ten...traktor ;)

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm z tej zrzavej vakcíny mám tak akorát velkej pupek:pjináč už jsem vrhl 28xxD

6. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já dostala zlatou až v 32. hře. Teď mám odehráno 34, uvidíme, jestli se diamantová do 40. dostaví. Když ne, určitě to přežiju, nicméně i potom budu asi ještě pěstovat akční ale jen na Baha. Na divokou už jsem nastěhovala zpátky chameleony.

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník všem ;) Ingridka je nervní z mého dlouhého skládání načančané sekerky, ale jsem zase získala 2x za 60 ze čtyř pokusů xD ... se mi podařil po několikáté jeden mix a při zoufalém znaku sem dala H, jako že je husa no né? :D a 60 tam bylo ... moc hezká náhoda.
    Mám 41 hodů, akce hotová a na volný víkend peču "huso kachnu" protože na vaše mňamkové příspěvky o pečené husičce se nedá jinak reagovat xD mě už teď tečou slinky :p Ještě jsem zasela akční, stromky na baha nakonec nechala, protože padátka už dochází a tam jich je nejvíc (beru že na noc dávám jen akční kvítka). Za Ingrid dávám palec nahoru, zaujme a hlavně skládačka není na čas ... sem včera v práci až po nějaké době dodělávala rozdělaný mix na sekerku a získala tu diamantovou :D Jinak mě přijde, že když dělám hodně hodů naráz, jsou výsledky horší.
    Tak moc držím palečky k té extra propečené husičce, hodně medových rohů a hlavně pěkný den ;)

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

evainfo - H jsem zkoušela ze zoufalství taky a taky velké H vypadlo xD

Naposledy upraveno: 5/5/17
  9. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Hotovo ....40 her odehráno a nakonec i diamantová husa je doma všem přeji rychlé dokončení - pěstování 8mihodinovky bylo příšerný nesnáším akční dlouhodobky

10. hullk1

hullk1 Stálice fóra

40 vrhu to nejde pestovani akcnich rostlin je tezke tak nevim naco je akce kdiz jeto pro me hard
    8):wuerg:-.-o_O

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Diamantová husa ani po 29 pokusech nikde, naopak se mi zdá, že čím jsem dál, tím častěji tipuju nejméně jednu část sekery až riskem v posledním pokusu. Ale ještě 11 pokusů zbývá, snad je všechny stihnu a třeba tam ta diamantová nějakým omylem skočí :).
    Mám akční komplet, dala jsem ještě otočit jednou na Baha a protože padátek mám 70% a zítra jdou ven dlouhodobky, neb máme konečně poprvé od ledna zdravé všechny, kdo jsou doma a tudíž víkend=výlet, tak zkusím mít nějaké akční v rezervě, dokud budou padátka, budu sestavovat sekyrky, kdyby se sešlo pár mincí navíc, já budu jen ráda, protože dekorky sice mám, ale taky mám prázdný park a ještě dost místa i na Baha, kam jsem narvala všechno, co dává TBZ. Jakmile vyzvednu potřebné z různých (a já asi vezmu i hvězdičky, kterých mám pořád nedostatek a pozoruju, že plíživě se velmi zpomaluje plnění v družstvu, jak není čas pěstovat a během akcí bývají ještě vyšší ceny na trhu, než mimo ně, kdy lidi asi aspoň něco chovají či pěstují), půjdu po dekorkách, aby ten park nebyl tak strašně pustozelený.

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Už jedu přes limit :)45 her odehráno, diamantová husa je taky doma:Dale příjde až po skončení celé soutěže:oops: [​IMG]

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotová.Jedu dál ;)

14. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Ahoj všichni :)! Tak si tu pročítám diskusi a říkám si, kde všichni berete ty vypadávací rohy... :oops: Kořenů mám napěstováno dost, pidipole osetý, ale vypadávátek mám tak málo, že bude tak na dva vývary... >:( Asi na mě Ódin zanevřel, či co. Zatím mám odehráno 20 her a 10 vývarů si šetřím na večer, házení je děsně prima. Mohli by něco podobnýho přidat na jarmark, už mě nebaví mlátit krtky lopatkou! xD

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Skalárko jsi mě pobavila ... jako vždy :D a ber to tak, že to velké H je teď na trhu vážně bomba xD ... moc držím pěstíky na tu diamant která sice láme zuby, protože je přepečená, ale památka na tuto akci zůstane xD :p

P.S. ... když koukám na ten úžasný podpisek Mahira72 ... bych si dala i jehněčí :p :D

Naposledy upraveno: 5/5/17
  16. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Mám ji, diamantovou :-D
    Ve 27 hře.

17. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

No tak zatím nic moc. Mám za sebou 21 her a pořád chybí padátka. S velkou slávou jsem teď sklidila celou várku kořenů, no rohů na celý jeden vývar. Tak si jednou hodím a čekám dalších 6 hodin.

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak zlatou jsem trefila hned ve druhé hře, diamantová zatím stále nikde. Odehráno 21 her, napěstováno vše, teď čekám na rohy :)

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už jsem si dala volnou, bahamu jsem osázela stromy a pěstuju jen na farmě na pár polích. Co jsem chtěla, to mám - vybráno v obchodě za 1390 mincí a 1029 zatím přebývá na nějakou tu dekoraci, nechám až na konec, kolik vydělám ;)
    Vrhla jsem už 47x za 2419 mincí, průměr tedy 51,47. Diamantovou husu mám za první vrh, od té doby se to znovu nepodařilo xD

Teď už jen čekám, zda se nám neobjeví OaD a stále nic, tak snad příští víkend

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p diamantová je doma, padla na 24.pokus, celkem odehráno 26 her, průměr je 50,65 mince na jednu hru (celkem 1317 mincí)... zatím to jde, teď zase čekám na kytky (pěstuju na hlavní louce, na 3/4 divošky a na 3/4 plantáže, zbytek jsou stromy a chlévy a velkodomy), rohy zatím padají slušně

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.