Vikingská sága (legenda) (2.5. - 8.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Zdravím,zatím 25 pokusů,další ráno.Ze stromků potěšila akácie a sekvoj;)

2. helik006

helik006 Rádoby autor

Nejvíc je diamantová husa. A je to dekorace...takže je dobrá asi jen na ostrov pokladů nebo do parku...alespoň tak to chápu já ;)

3. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

helik006
    tak to je fajn,nesnáším hry na náhody ještě nemám zásach napoprvé ani na podruhé ... hi,hi a poslední dekorku to taky nedám.I kdybych stihla napěstovat toliko akčního, tak pro rohy někam ke kozlům nepolezu :mad:

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak a jak jsem na tom ? Dobře, bo to padá slušně. Jen ta kytka se vleče jak smrad o_O

Napěstíno mám 10448 - ideální stav je 7539
    Rohů mám 1291 - ideál. stav je 802
    Polívky mám 23 porcí

Uběhlo 40% času ;) Takže ještě nejsme ani v půlce. Paráda :D Tak ať se daří

5. .Berry.308.

.Berry.308. Zelenáč fóra

A jsem v kopru,Indrid se seká a houpou se mi ovce na 55 %,ani nevím,jestli se mi ta poslední hra připíše>:(

6. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Jak tak čtu, jsem v zelených, mám napěstováno 13362+ zaseto na asi 500polích a rohů 1167...ráno konečně diamant,už chybí jen zlatý pokus..Snad to dám a napěstují do zítřejšíhi rána, pak se zaměřím na rohy

7. Lida7373

Lida7373 Stará škola

No moje farma usoudila (asi už na vždycky, už to pozoruju delší dobu), že bych měla sklízet ručně. Z 1 plochy sklizené růčo okolo 27-30rohů. Ty samé pole kombajnem 10ks. Hodně veliký nepoměr.

8. myš59

myš59 Vévoda fóra

hezké ráno,ikdyž u nás mlha taková, žeby ji Rákosníček mohl krájet..Vypadá, že jsem v zelených,27 vývarů...ale zlatá a diamant někde v prachu ,prozatím...

9. magibi5

magibi5 Zelenáč fóra

Zdravím lidičky, akce je fajn, jen se mi nelíbí ten dlouhý čas na pěstovaní rostlin, aspoň o čtvrtinu by mohl být kratší, není to poprvé.Zas jen super hnojivo a nebo něco podobného v nízkých bodech, žádný strom a nebo chlévy to mě mrzí. Hold práce je přednější než zábava.

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko :)

Wau po odtajnění tajemna jsem se ocitla v roce 2012 :)))
    v roce kdy jsem juchala nad každou stájí která měla jakoukoliv barvu,
    v roce kdy můj lvl se pohyboval v teenagerských letech :))

a uvítala jsem oranžový kurník :D žlutou mlékárnu :D oranžové husy :D a prosím teď klaku červené chamíky.

Diamantová Ingrid stále nikde, zpravidla první hod "dobrá práce" stále zůstává zapovězena :)
    sice již mám akc splněnou, ale ještě se o tu mršku budu pokoušet :)
    Překopala jsem farmu do obr stromů, nějak se mi vše ztenčilo a zásoby vrtulek a ponožek jsou v tahu
    krásný prodloužený víkend :)

11. monča81

monča81 Pilný autor

Prosím ty odměny ( KLASICKÉ = Od 500 mincí ) se vyplatí něco koupit popřípadě co to dává asi pochopila u jednoho med, zbytek nechápu :( děkuji moc za odpověď .

petaM2001 a Helena1313 tohle ocenili.
  12. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Neumím menší obrázek, omlouvám se :-D
    Mám Zlatou husu, a teď bych měla dostat Diamantovou ne ? Možná se to popletlo, protože tohle byla zrovna 25 hra... To bude asi dotaz na RT, jen se chci ujistit, že jsem to nepopletla.

EDIT: Mahiro, díky! Já si to myslela, se už znám... a je pátek, potřebuju dospat, abych trochu myslela. To jsem zvědavá co dneska předvedu v práci, musím si dávat pozor :-D

Naposledy upraveno: 5/5/17
  13. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

popletla...diamantovou husu získáš pokud hodíš sekerku do středu na první pokus

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

tydýtková Stribrnou husu ziskas za presne zasahnuti terce na 3. pokus, zlatou na 2. pokus, diamantovou na 1. pokus tzn. musis sestavit vsechny casti sekery hned napoprve spravne. S poctem odehranych her upgrady nesouvisi. Zaklad, na ktery polozis po skonceni akce upgrady dostanes za 40 odehranych her.

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak potrefené husy by byly všechny[​IMG] ;)+
    průměr 47,2
    no akčního je dosti(stačí 6110)ale rohů ještě aspon 616;) času je dosti tak honím karafiát a čajot

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jde to pěkně. Dneska už plánuju zaseknout párkrát do terče. Zatím mám připraveno 23 polívek a další 4 brzy budou. Chtěla bych husičku diamantovou :D Ale pečená by taky byla dobrá :p
    Kytky - mám 12563 - ideální stav je 8723
    Rohy - mám 1414 - ideální stav je 928
    Tož to je dobrý :D
    Uběhlo teprve 46,6 % času, takže stále ještě nejsme ani v půlce ;)

17. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Díky holky, všechno dělám ve spěchu a tak to potom vypadá.
    Odehraných 26 her, a teď teda čekám ten diamant ! Tajemky dám na plochu až po, ať si nekazím náladu. Vybrala jsem SK, SH, ty tajemné, zbytek nepotřebuji, tak až uvidím v pondělí kolik mi zbylo mincí, koupila bych pro někoho dekorku, kdo by potřeboval - díky matlafousce za inspiraci.

18. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, zdá se mi, že se to nějak začíná vléct, čas ubíhá a já nemám ještě ani polovic hodů(19), vázne mi to na rozích, ale doufám, že vše dotáhnu do konce, byla by to škoda, tahle akce se mi líbí, nedělám si iluze na diamant. husu, ale i tak sestavování sekyrek je fajn.

evainfo, petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  19. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak posledních 14 hodů v této akci jsem odházela. Celkem jsem vyrobila 50 vývarů a získala 2 554 hvězdičkových mincí. Vykoupila jsem ve vikingském obchodě všechno z různých krom 10-ti hvězdiček za 210 mincí. A z dekorek jsem vzala tu nejvýhodnější - Trable s lucernami za 700 mincí. Půjde do parku k těm 20-ti co mám hlavně zásluhou O+D ze vzducholodě.

Tím pro mě akce končí, zbylo 49 mincí, 200 akční plodiny a 265 rohů. Teď už budu sít ty dlouhodobé plodiny do nových úkolů, které se vůbec na trhu neobjevují. Takže rohy budou určitě přibývat v hojném množství. Ale kvůli dekorkám, které by šly stejně do lišty sít akční plodinu určitě nebudu, to považuji za ztrátu času.

Jinak akce se mně líbila, jen škoda, že některé položky není možné koupit vícekrát místo těch, které jsou zbytečné. Je to sice také akce o náhodě, kolik vypadne v tomto případě rohů. I ty hody jsou o náhodě, ale částečně tu náhodu alespoň v posledním pokusu můžu hodně ovlivnit. [​IMG][​IMG][​IMG]

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

skalara - rybičko, normálně čteš moje chutě. Pečená husička by fakt bodla.
    Hlavně k tomu marnému přemýšlení jak vyzrát nad náhodou a popadnout tu diamantovou.
    :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.