Vikingská sága (legenda) (2.5. - 8.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hullk1

hullk1 Stálice fóra

no a me to je hard na akcni rostlinach mam jen 2 sekery hotove nic moc meli to snizit cas pestovani rostlin na 4hodini jinak to nejde

petaM2001, bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
  2. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

22 vrhů, v klidu si jedu....jo na kole štěstí jsem si vytočila mystického fénixe:)

3. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne, já už mám dvě dekorace do stonku. Mince něco přes tisícovku a zatím neutrácím. Rozhodnu se, až ještě přibudou nějaké mince. Já jsem prostě blbá. Z tajemnic mívám obvykle oranžové chlívky a žluté výrobny, ale zase si je chci koupit. Tak to řeším tak, že ještě jako budu přemýšlet. Možná, že se to v obchodě uleží a změní to barvy. Ať se nám všem daří.
    Trefit terč na první pokus se mi ještě nepodařilo. Několikrát na třetí.

4. jana151049

jana151049 Veterán fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Podívej se na str.11,kde píšu co jsem odtajnila a přejde tě chutˇ si taj stáje koupit.Já jsem zase naletěla. LV101

Naposledy upraveno moderátorem: 4/5/17
    petaM2001, myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  5. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

Ahojky vikingové ;) po pěti dnech v práci na dvanáctkách nemám šanci tady něco vykouzlit s tímto množstvím jak kvítí tak padatek.:cry::cry::cry:a navíc opět pracovní víkend >:(>:(.......no neva zase bude jiná akce a snad k mému štěstí a práci přijatelnější:p..........všem vám přeji šťastnou ruku při výběru a hodu. xD

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

U mě všady krom 7 možných pidipolíček jen pole. Akční jedu ve dne v noci. Ta osmihodinovka je dlouhá, kdyby základ byl o hodinu kratší,už by se v pohodě stíhaly 4 otočky a bylo by to sakra znát.
    Sklizeň přinese do stodoly akční plodiny na 6 hodů. Rohy vždycky vypadnou na 4 hody. Až teď poslední popolední sklizeň měla nějaké lepší náhodné číslo a přinesla 260 rohů. Ale stále bojuji s nedostatkem akční plodiny, protože přísun rohů z prvotní sklizně je znát a ta zásoba moc neklesá vzhledem k nedostatku plodin. V tuto chvíli jsem umlela 36 vývarů, z umletých vývarů jsem házela 24x, průměr držím víc jak 48 mincí na hod, zkrátka tu správnou trefu napoprvé, napodruhé nebo napotřetí nemám, ale všechny možné odměny za trefu už se podařilo získat.
    Hvězdičkové mince jsem zatím neutrácela. [​IMG][​IMG][​IMG]

7. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak u mě Ingrid na druhý pokus. Mám už dvě nálepky ( 4 a 5 pokus) Husu na třetí pokus a teď i na druhý pokus. Odehráno zatím 6 her, dalších 11 se točí ve mlýně

8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak to já s Legendou 27/30 a bez JC, krom 12 pidipolíček všechno pidipole (mám venku dva zvěřince a dají mi 2xdenně 6 padátek každý, což beru vzhledem k obsazenému místu za slušné), získávám s každou sklizní akční kytky padátka na 3 odvary, cca 130-140 padátek, zbytek je právě ze zvěřinců a od hodných dárců, opět vřelý dík všem sousedům i nesousedům.
    Takže v kytce jsem už napřed a visím na padátkách, ale rozhodně si nestěžuju, nestíhám tam vložit žádnou dlouhodobku, díky délce kytky mám potíže jet bez prostojů a prostoje tam zkrátka jsou, protože akce se zákonitě musí přizpůsobit ostatním povinnostem, takže jak to je, je myslím ještě slušné.
    I když v tom je prakticky malý rozdíl, z nepochopitelného důvodu mi osmihodinovka nevadí tolik jako sedmihodinovka, která mě neskutečně štve. Možná proto, že u sedmihodinovky mě to honí otočit denně 3x a tudíž být u compu v celkem nevhodných intervalech, ta osmihodinovka už tak dobře ohnout nejde a tak ochotněji vytvořím prostoj a jedu i bez vody... a je to celkově svobodnější :).

Chybí mi ještě 941 rohů a 6 040 akční žluté kytky. Myslím, že mám šanci na celý stonek :), akorát ta diamantová husa nevím nevím, zlatá by už byla víckrát, ale ta diamantová - jestli tolik štěstí poblíž mé farmy vůbec kdy bylo. xD

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mám všechny pokusy, i diamantovou Ingrid. Vybrané ZB, SK a SH. + dvě *... odehraných 16hodů. Dle sčotu skaláry se držím v zelených číslech... tož dobré. :)

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já pěstuju na cca 500 polích, zbytek jsou stromy a stáje. Odehraných 19 her, koupila jsem pro jednu spolufarmářku chybějící dekoraci do stonku, pro sebe zatím oboje stromky, uvidím, co ještě vykoupím, pokusů a tím pádem možného zisku mám zatím před sebou ještě dost :)
    Bonusy mám zatím všechny, krom toho zásahu napoprve - to prostě zatím nevyšlo.

11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

43 pokusů - průměr 51.39 ....

Už to pojedu jen na ostrově a zkusím vybrat nějaký dekorace. Sice všechny mám, ale některé jsou z hlediska BZ dobrý. Na banány
    nebo hvězdičky peču, stejně tak jako na tajemné stromy. Vzal jsem jen chlévy, kvůli US krávě, ale neklaplo to a 3x ježek mě poslal do mdlob :eek:

12. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj, nálepky mám všechny, 19 her uhráno. Akorát nevím na co mám ty vylepšené husy, když bych nedosáhla na tu poslední, jsou to její abgrejdy ne ??, možná ,že mi to teprve dojde až na to dojde :))) :p
    Bbowling - s ježkama už to znám a pořád čekám, že je všechny asi 20ks uplatním ve hře "chodí ježek (pešek) okolo " ale to asi chinani neznají co ? :((

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám odehraných 10 her podle ukazatele- podle sebe jich mám 11- ale to jedno, jenom chci ohlásit, že na trhu AA máme hnůj za 1213kr, no nekup to:p;)

14. MarianoGirl

MarianoGirl Rádoby autor

Táto akcia sa mi páči, a dokonca sa už podarilo vyzbierať všetky typy odmien za trafenie na 1. až 5. pokus :)
    (odohraných zatiaľ 11 hier dokopy)

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ditko lezi s horeckou doma a bavi se vrhanim seker s prumerem 51,9 (diamantova doma hned na druhy pokus), akorat ja pry porad zdrzuju s tim akcnim plevelem :-D (vydal zatim jen na 17 kol)

Naposledy upraveno: 4/5/17
  16. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

hra plyne pomalu, ale jistě.
    zatím času dost. uvidíme co stihnu
    všem hezkou hru

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

mám za sebou 27 vrhov :music: [​IMG], diamantovú som trafila na prvýkrát, hmm, keby som mala inde také šťastie:p
    padátka pajdajú v hojnom počte, zlaté korene rastú už iba na bahamarame a okolo kurníkov na farme, hnoj nad zlatý koreň8)

matlafous123 a dítko ešte neobjavilo zelené kvapky?;)

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

DANKA722 Uplne staci, ze zaregistrovalo posledni BB a zruinovalo mi polovinu slechtencu, co jsem si schovavala do druzstva na zverincove ukoly xD Nutno podotknout, ze na trhu by s nimi dost vydelal, ale protihodnota sla teda k sipku 8)
    Ale sklizim za hodinu, tak asi, v zajmu detske radosti, nejakou tu kapku pustim ;)

19. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

No tak u mě je v tuto chvíli hnůj "jen" za 800 KR a nabídek v rozmezí 0 - 10 ks, kupodivu ani ne po 1 kusu. Ale cena i počet nabídek mě nechává tak nějak v klidu, protože při této akci a hlavně při 8-mi hodinové akční plodině mně hnůj moc nepomůže, v klidu sklidím ráno, pak nějak po obědě nebo v brzkém odpoledni a pak večer. A před zasetím na noc jednou otočím kukuřici neb té mám také často nedostatek kvůli výrobě SK. No je fakt, že kdybych použila 2x hnůj, tak ušetřím 2x cca 45 minut, tak pak bych tu kukuřici otočím 2x, ale to by byla hezky drahá .....[​IMG][​IMG][​IMG]
    Faktem je, že někomu těch 45 minut úspory času může pomoci, když potřebuje třeba sklidit a znovu zasít před odchodem do práce, školy .....

20. myš59

myš59 Vévoda fóra

Před chvilkou přišla SMS...SO-PO dělám, tak velké počty,chybí mi do 40 hodů asi 7500 akčních a 1000 rohů...Tak, před půlnoci nasadím další akční, a zítra zas 3-4 otočky nejmí no a pak už jen dlouhodobky na rohy, snad to do pondělního rána dám V práci před druhou nebude šance se dostat na puffin :-( Jsem v zelených?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.