Vikingská sága (5.6. - 12.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak na hlavní mi nestačily HM na pikolku, vzala jsem žárovku, jinak dekorky jsou všechny tři ;) Jsem ráda, že to mám na obou farmách za sebou, teď bude týden klídek

2. ašada01

ašada01 Titán fóra

Také hotovo. Tentokrát se mi podařilo i několik hodů napoprvé. Vybrány tři hlavní dekorky a pikolka. Dařilo se mi většinou získat 20 mincí, tak mám ještě za co nakupovat, nejspíš to budou nějaké podivuhodnosti, ostatní dekorky by byly do lišty. Mám ještě zaseto, tak to pak doházím.
    .

3. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Kš bolo tentokrát skúpe :cry: tak som dala dáke bonusy aj par Jackov som použila a za 3 hoďky budem mať napestované. Včera som bola rada, že som rozpestovala. Všetky 5 mám odkliknutých. Dnes som mala dobru mušku hneď od začiatku ;) môj stav je 14/26 picolka aj 1 dekorka sú už na ploche :) bosorka ešte len pestuje. Ja som bola šikovnica šikovná a odklikla som si bylinky a tak teraz musím čakať :wuerg: No myslím že ho už nepoužijem,casu dosť.

4. 14087

14087 Hvězda fóra

Mých ztracených 120* nalezeno :D děkuji :inlove:

5. babina51

babina51 Hrabě fóra

Zatím odehráno 20 her,na dalších 10 nasázeno.Vráceno ztracených 120*.FA jede jak má.Házení kromě č.1 (to se zatím nepovedlo),ostatní OK.Snad to vyjde.

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Sheron11: Zdravím, ano, tak to je, ale potom se není čemu divit. Každý má to, co nahrál (nechci psát co si zasloužil) a co je ochoten obětovat jak z možností tak času. Nikdy nebudou mít všichni vše stejně. Ale akce je dostatečně dlouhá, cíl by měla v pohodě většina dosáhnout.
    Jdu se podívat, jestli se zatoulané mince vrátily.
    Edit: Jsou zpět, 500 kousků + 1 hod zdarma, dohromady zatím 555.

Naposledy upraveno: 6/6/25
  7. kocieva

kocieva Veterán fóra

Pěkné páteční odpoledne. Napěstováno by bylo (cca 27.000 ks akční rostlinky), vrhat budu o víkendu, asi při nedělním relaxu.
    Akci máme prodlouženou až do čtvrtka 12. června do 12.00 hodin a k tomu super bonusek (pozor - pomocníci se aktivují ihned).

Naposledy upraveno: 6/6/25
  8. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Odehráno a získáno 1.035 [​IMG]
    Pokusy zdolány všechny ;)
    Zlatého kořene mám ještě na 37 hodů :music: Chybí padátka a plýtvat SH se mi už nechce, ale to dám :p

9. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

no já teda šumím,,,taky bych ráda měla hotovo, kolo neštěstí nedalo nic,jako obvykle...plahočím se.Muže někdo z matadoru hodit odkaz kde se popisuje jak rychle napěsovat akční? Nebo mi vysvětlit jak zkrátit dobu pěstování....ano chápu, vánočka,nevinnost,řádky na SH, použít poho, zuzit, vytočit nějaké do stodolly nebo požít bonus,ale furt to není ono, nevím co dělám blbě.ano čtu si forum,ale pomalu se ztrácím v přehršli řádků a vychytávek.Asi si to budu muset zapsat jako pro tydýtku.Děkujuuu za jakékoliv nakopnutí:D

10. numerka

numerka Pisálek fóra

Dobrý den hra sekne pak musím kvuli té hře restatovat počítač.

INČUČUNA1959, albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  11. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Všechny akce dělám na poho polích, do diamantového a do zlatého slotu dám 100% z jednoho pole je 51 zbytek 1x1 k tomu nevinnost a jeden řádek, aby mě to rostlo stejně, měla jsem to spočítané na asi na 6 sklizní, protočila jsem pár pl a vytočila jsem 100% takže o 1 sklizeň míň, večer bude hotovo.
    Horší je, že jsem opět bez hnoje a to jsem ani nevybírala bedýnky, jenom jsem si šla natankovat.

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Mám napěstováno a namleto, jdu to odházet a Ingrid si to může jít hodit :music::D. Dekorky vezmu jenom ty s krátkým časem zrání.

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Napestované na základ je aj navyše a dnes už mám toho dosť.Už pôjdem poľahky iba s vodou a bobkami nemusím sa už nikam hnať:D:D.

14. polacka

polacka Baron fóra

Nezapomeňte si vyzvednout bonusový kód SORRYWEARE

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] krásné Vikingské ráno všem :) tak jsem se dnes do toho pustila, je přepěstované, ale v tom fofru obstaráváním celé farmičky i s údolím nebyl čas to propočítávat :D do terčů se pustím během víkendu jak bude čas a snad bez problémů a hlavně děkuji našim šikulkám za výpočty :p taky mi to občas zamrzá, ale hra stále jede a to je důležité :p bojujícím držím pěstíky, je dost času ;)

16. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Tak řádek jsem si zaplnila již včera a dnes jsem akci dodělala. Kořene mám ještě něco navíc, tak počkám na pajdátka.... namelu, vrhnu a bude to. :)
    Počtářům patří velké díky. ;)
    Přeji pěkný den. xD

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Farmář má plány a pak vypadne proud. Přišla jsem o dvě luxusní sklizně s bonusy, ale co nadělám...
    No, přece budu klikat dál :)
    Gratuluji hotovsonům, já se budu pozvolna plížit kupředu.

18. lacrima

lacrima Titán fóra

Gratuluji rychlíkům a připojuji k nim svoji maličkost :inlove: mám hotovo .
    Ingrid je skvělá a odměny také . Tak jdu ještě něco dozobat .

Přeji všem báječnou sobotu a dejte si nějaký chutný oběd .
    Úspěšné skládání sekyrek a dobrou trefu.

19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..včera som roztočila Párty koleso s vidinou, že získam nejakých Guru jógy, ani jeden nepadol:D, zato kopec bonusov [​IMG], napestované bolo rýchlo, na padátka som si pomohla okamžitým zberom ruží [​IMG] aj zvýšila zásobu chytačov peria.

Hodila som si 140x [​IMG] obchod mám komplet vykúpený, prvý stred na prvý pokus sa zadaril 7x [​IMG] 8)

Nech sa vám darí;)

20. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Ahoj tak zatím jsem odehrála 14 her. Trefy do černého mám splněné krom hodu na 1.pokus, ten se mi nedaří. Odhadnout hned na první dobrou jaká kombinace sestavení sekyrky je ta pravá,ale věřím že se mi to povede.Byla by škoda nezískat 150 mincí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.