Vikingská sága (5.6. - 12.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, tak základní část by byla splněná, 27x Ingrid vrhala. Ale je gramlavá, první pokus ne a ne xD Ještě mi chybí třicet hvězdominci na pikolku z obchodu a protože bonus v diamantu je ještě na nejméně dvě sklizně, budu pěstovat a skládat dál. Snad se Ingrid trefí i na první dobrou :)

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Y_n_očka veru tá Ingrid je ozaj gramlavá ručičku má od toľkých hodov slabučkú,alebo je slepá.Ešte ani mne sa prvý pokus nepodaril.Možno ten pokus padne času je dosť;);).

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

4. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Zatím 33 pokusů, hod na první pokus se mi nepodařil. Ještě zkusím několik hodů, času je dost.

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mňa to už prestáva baviť.Keď sa darí tak sa darí.Večer som dal na plochu tie 2 piccolky a vypľuli mi nemŕtvy poklad a škrečkolapku.Čo na to povedať?Len to,že sklamanie>:(>:(.

6. 14087

14087 Hvězda fóra

Bré ráno, taky se mi nedaří první pokus.. moje husa háže jak s polenem :p:wuerg:
    Řádek už je, ale aktivuji až zítra, už mám pro dnešek sklizeno :)

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Na druhej farme 2 x po sebe 1 pokus ale tam sa mi to vlečie lebo tam mám SH málo a vrtuliek tak isto .Ak získam aspoň stonku tak budem rád aj za ňu.

8. Y_n_O

Já jsem z pikolek dostala obvyklý Geniální multitasking (sotva jsem jeden vypotřebovala a zbourala, už mám v parku zase tři) a Festival světla.
    Ingrid házela 41x, první pokus pořád nemám.

9. babina51

babina51 Hrabě fóra

První pokus se zadařil na 31 hod.(mám komplet).Ještě mi chybí 35 hvězdiček na třetí dekorku,sklidím,odházím a končím.

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

nevím jsem asi gramlavej 1 a 2 pokus jsem ještě netrefil (29 pokusů)

11. Y_n_O

Ha, na čtyřicátý druhý pokus se Ingrid trefila napoprvé :) Konečně mám odfajfkované všechny hody.
    Budu ještě pěstovat, skládat a vrhat, neb Vehikl byl štědrý, tak jsem znovu dala 200% bonus do diamantu. Vykoupím tajemno. Staré dekorace v obchodě asi nechám, dlouhá doba zrání a zisk nicmoc. A krásně se zvyšují zásoby zvěře, produktů i plodů :)

12. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

oplatí sa kupiť aj tie ostatné dekorky čo su tam v obchode? kupujete to niekto či ani nie? tie s tými násobkami už som zobral.

13. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

tronaldo55
    Vzala jsem jen ty tři nové, ostatní kupovat nebudu. Nevidím na nich nic výhodného.

14. 14087

14087 Hvězda fóra

Mě to nebaví.. první pokus se nepodařil a nemám padátka tak na to hážu stejně jako husa Inga

15. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

inak opäť ak má niekto záujem o tie dekorácie s tými vysokými násobkami levelov môžte si ich u mňa rezervovať dopredu xD

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už ma to prestalo baviť,mlyn obsadený a zajtra pomeliem čo mám napestované.Odhádžem a šmitec.Ani mi to už nevadí,že som nehodil prvý pokus;);).

17. kuchynak

kuchynak Pilný autor

Tak jsem si myslela, že už někdo přišel na to, jaká je kombinace na 1. pokus a on nikdo ;)
    Tak vás ve spolek taky potěším, že ten první pokus taky ne a ne.
    Tak pevnou ruku a hodně štěstí všem.
    Kytek mám dost, padátka mi scházejí, ale když nejde o život...

18. 14087

14087 Hvězda fóra

Bré ráno,
    jsem se naštvala a řikám si dam ještě jeden a on vyšel hah
    A šla jsem na jistotu první, střední, poslední obrazec.. tak postupně sekyra, topůrko, znak (nebo jak to pojmenovat) :D

19. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Dobré ráno, tak všechny dekorky 3x doma,řádek stonkuje a 1.pokus hodu stále nic. Celkem hodů 25/26. Nevzdávám se, akční napěstováno dost,čekám na padátka. Času je stále dostatek :)

20. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

12 hodov a mala som všetky odkliknute :music: bosorka sa vlečie veď jej nič neutečie xD ešte potrebuje namleť na 6 hier no stale nemá odfajknuté 1 a 2 :wuerg: ešte je čas, snáď sa zadarí :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.