Vikingská sága (5.6. - 12.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Do akce jdu, ale až v pátek ráno ;)

3. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Nazdárek vespolek, tak jsem koukla na akci jedním okem a moc se mi líbí stonek i dekorky a super, že se dají získat tentokrát dokonce 3x :D Později sem vložím počty, páč akci jistě každý už dobře zná ;)

Takže jak už jsem psala, stará známá akce jen tentokrát s rozdílem možnosti získat různý počet hvězdičkových mincí....

rostlina[​IMG]Zlatý kořen - 24.300 (za odměněné odehrané hry) - 21.384 (po stonek)
    Hlavní louka, Divoká louka
    zraje 5:30

padátko[​IMG]Roh na pití - 1.500 (za odměněné odehrané hry) - 1.320 (po stonek)
    Hlavní louka, Divoká louka
    z rostlin a stromů + [​IMG][​IMG]

mlynský produkt[​IMG]Vikingský vývar - 25 (na vechny odměny) a 22 (po stonek) + 1 (na začátku zdarma)
    spouští minihru

[​IMG]Hvězdičková mince - tentokrát budeme dostávat různý počet podle toho, do kterého místa v terči se nám povede zabodnout sekera pátým hodem:
    střed terče - získáme 20 Hvězdičkových mincí
    jeden ze dvou vnitřních kruhů terče - získáme 15 Hvězdičkových mincí
    jeden ze dvou krajních kruhů terče - získáme 10 Hvězdičkových mincí
    V případě, že trefíme střed terče dřívějším hodem, hra se ukončí a dostaneme příslušnou odměnu

Hvězdičkové mince můžeme utratit v herním obchodě

Tak vikingové pořádně nabrousit sekery a zítra hurá na to :D

Naposledy upraveno: 4/6/25
  4. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Tie ceny tam v tom obchode to sa niekto zbláznil alebo čo???

1500 hviezdičiek za 1 piccolo :D

5. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Ahojky, do akce jdu...tuhle si pamatuju, tak uvidím jak budu tentokrát úspěšná ve skládání a pak v somotném hodu :)

[​IMG] Zlatý kořen 25272 ks (hl.louka, divoká louka)

[​IMG] Roh na pití 1560 ks (padá ze stromů, z rostlin - hl.louka,divoká louka)

[​IMG] Vikingský vývar 26 ks (mlýnský produkt - 972 ks akční + 60 ks padátek=1ks vikingskýho vývaru)​

Naposledy upraveno: 5/6/25
  6. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Ingrid vítám, ale jako přes 25 000 bylin za splnění akce, nemluvě o takřka 1600 padátkách... No, co už, vrhneme se zítra na to. Na mých polích už vládne laskavec.

7. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

dinoalesi předem děkuji za výpočty :inlove: Akci plnit budu :)
    tronaldo55 taky jsem koukala o_O
    Na to že nevím co vlastně dostanu, je to předražené :wuerg: To už bych si raději vzala tu žárovku. Tam alespoň vím do čeho jdu :music:
    Edit: Dekorace OK. První půjdu po nich ;)

Naposledy upraveno: 4/6/25
  8. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Že by se nám převedly hvězdičkové mince z Krále džungle? Snažím se jich ještě získat co to jde, když se převedou, bude to hodně příjemný bonus.

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak na 26 minihier treba 25.272 ks zlatého koreňa a 1560 ks rohov na pitie.Zajtra iba rozpestujem a v piatok pôjdem na plný plyn.Uvidím ako mi to bude pribúdať.SH+vrtuliek mám dosť a bonusov mám tak akurát;);).

10. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Hvězdičkové mince z akce Král džungle budou vyměněny před začátkem akce Vikingská sága, takže doporučuji je utratit.

11. irísek1960

irísek1960 Znalec fóra

Ingrid mám ráda, ale koukám že zdražování dorazilo už i na farmu, nu což, uvidíme kam dorazím.

12. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Dotaz na modíky - tohle platí?

13. rysak87

rysak87 Aktivní autor

3x dekorky,stonek 12hodin,super to si nenechám utéct:D

14. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dinoalesi,

áno platí, takmer pri každej akcii je možnosť zakúpiť padátka vo Farmárskom obchode.

15. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Vanda
    Díky Vandi, já měla zatmění, já si to spletla s Rama obchodem, tak se omlouvám za blbý dotaz.... Ách jooo :D

16. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Kebyže nie je dobrý stonok tak akcia totálne o ničom a zdevastovaná. Už sa blížime do doby kedy za namletie jednoho produktu bude treba 1 000ks akčnej a pozreli ste si niekto počty padátiek na celé akcie za posledné obdobie? 2500, teraz 1500... Ak je niekoho cieľom zničiť tuto hru tak sa mu to pekne darí. Ak to pôjde takýmto spôsobom ďalej, že aj staré dobré akcie budú skazené tak nevidím dôvod pokračovať v hraní. Inflácia väčšia ako v reálnom živote, odmeny absolutne o ničom. Ceny za piccolá dobre, že nie desiatky tisíc akčnej navyše len za získanie 1 - 2 kusov. Naozaj si niekto myslí, že to vyváží tými dekorkami čo majú tisíce násobky levelov? Smiešne a trápné. Ako hovorím, budem sledovať akcie ďalšie mesiace a ak to pôjde takýmto štýlom tak po dožínkách skončim s farmou. Absolutne nemám záujem o akcie kde treba čoraz viac a viac akčnej namlieť, kde su odmeny o ničom. Piccolo bedňa stále nie je upravena aby aspon obsahovala nove silné dekorky, štýl akcie je prevažne robený aby som sedel za počítačom/notebookom s prepačením celý boží deň... + čoraz väčšia a väčšia snaha nahnať hráčov aby si kupovali platené prvky. Veď celý princíp hrania tých akcií a získania riadkov a dekoriek je aby sme mali tisícky tých platených kodomít a bola hra pre nás ľahšia a uvoľnenejšia. Ja nepotrebujem hrať niečo čo na mňa pôsobí depresívne, že aj keď som jeden z najstarších farmárov, mám tisícky až desaťtisíce kusov platených komodít ako SH, vrtuľky, SK,... aby som sa dostal do takého štádia kde ani tieto počty mi nebudú stačiť na bežné akcie za pár rokov. O nováčikoch ani nehovorím. To už je dnes totálne nemožné. Som myslel, že ako bolo rok dozadu pár dobrých akcií, že doba ide správnym smerom ale ani 12 SH stromkov už nestačí na normálne plnenie akcií...

17. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Ahoj ve spolek :)
    do akce jdu, ale páč mám línou farmu :D (asi to neumím :D) tak tak to nevidím na zdárný konec haha.. ale i samotný dekorky jsou fajn ;)
    Poškádlím kolo, ale nevěřím, že by pustilo žilou :D tak jako vždy :p
    Tak zítra na značkách ;) ať se všem daří :) a dinoalesi děkuji za přehledný výpočet ;)

18. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, do akce jdu, jako obvykle do každé ;). A Ingrid mám ráda, tak tady není o čem ;). Řádek do stonku nesmí chybět do sbírky a s jeho obsahem jsem také spokojená :). Času na splnění je dostatek.
    Všem, kdo se do akce pustíte, přeji ať se daří a hra hlavně baví ;).
    Tobě dinoalesi ... opět děkuji za perfektně zpracovaný přehled :inlove:
    Přeji všem pěknou středu :)

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Všem Vám moc děkuji za počty :) v pátek ráno to rozjedu a snad to také za den zvládnu

20. lumpík13

lumpík13 Zelenáč fóra

Taky mám ten pocit...:-(((
    972 ks na jednu hru mi připadá neskutečně moc...nooo, hra mě baví, ale rozhodně se nebudu kvůli tomu nějak "honit"....co stihnu, to stihnu...Jenom nevidím žádnou motivaci, na plnění akce až do konce...
    Musím bohužel říct, že farmerama už dávno není co kdysi...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.