Vikingská sága (5.4. - 11.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Hótóvó....aji bych vrhal dál,jenže v obchodě je vymetýno.No, ešče by se našlo nějaké to guáno,ale na co bych pak měl obrstrony,že ?
    Jo a 1. sem netrefil nikdá.

EDIT: právě sem ju trefil.xD

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Z akční kytky 21 padátek
    Z Karafiátu 30 padátek.
    Tak nevím co je lepší.

Odházeno 20 / 40

*dareba1, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  3. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak než zalehnu před noční, trochu statistiky: odehráno 20 her, 2 se melou a na mladších farmách se mele a odehráno KU 16 a EL 18.
    Nálepky mám všude vybrané a na své farmě jsem zatím vyzobal zuzku -ta větší balení, sk totéž a celé duchy.
    Ingridku už mám diamantovou a v devatenáctce jsem konečně trefil i tu prostřední, takže odměny za hody jsou komplet. Jednou se mi podařilo hodit 32, a pak jsem měl hned napoprvé sekerku i topůrko za všechny body a né a né trefit dobrou runu, kat aby to spral...

4. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Díky bonusu 100% na 24 hod mám už akční napěstováno, respektive přepěstováno. Takže vrátím farmu do normálního režimu a nasadím dlouhodobky, ono už to napadá.
    Zatím odehráno 15 her a dále 116 rohů ve stodole. Zatím 708 mincí, nevím jestli se mi podaří trefit bonus za 2. a 1. pokus

*dareba1, evainfo a GordonSargent tohle ocenili.
  5. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;)
    tak chata po zimě uklizená, maso na grilování naloženo, wifina zprovozněna, káva uvařena, tak jdu na sluníčko a hurá, konečně můžu rozpěstovat xD

6. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky zatím to jde bezvadně 25/40 to jde a jupí na 3 pokus padla poprvé už má lepší vohoz já tuto akci prostě zbožňuji :inlove::inlove::inlove:jedna z těch co stojí za to asi na noc hodím dlouhodobky a uvidíme pajdátka no zatím uvidím nechci to zakřiknout ...:p;)všem mnoho zdaru a dobré trefy přímo do středu terče.;) Janča

Naposledy upraveno: 7/4/18
    *dareba1, evainfo a burds tohle ocenili.
  7. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak já sklidila všechny plochy plné akční kytky, sem-tam je i JCitron a vyšlo mi padátek na jediný vývar. Budu muset asi vymyslet jinou strategii, páč tudy cesta nevede.....mimochodem venku je hezky, tak mě tahle akce ani nějak žíly netrhá. Takže všem ať to padá, roste a lítá doprostřed, a já jdu farmařit ven do reálné zahrady.

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Protože kolo stávkuje, tak jsem akční popohnala troškou SH a když už jsou sloty obsazené vánočkou a kyticí, vyzkoušela jsem jak je to s vypadáváním z růží na pohopolích a i když vždy beru v úvahu počet ploch a čas, tak výsledek byl žalostný...až natolik, že jsem pokus zopakovala, se stejným výsledkem:)

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Je krásně teplo, sluníčko svítí, moje vrhy jsou průměrné, padátka taky... Tak mě napadlo, že norští sportovci před olympiádou měli problémy se světry, na kterých měli runy připomínající jisté neblahé dějinné období. Tak to stopli. Tady máme stejné runy a je to tak nějak šumák. No, runama to asi nebude.:p

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

22/40 pajdátka stávkujou napěstováno jest ale času je dosti néé;)

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) stonek stonkuje - napěstováno mám, tak jsem odklikla i další zeleninový řádek a pojedu krátkodobou zeleninu, pořád mi ji někdo užírá ... až dopadají padátka, tak doházím těch posledních sedm hodů

12. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Tuto akci mám v oblibě a těšila jsem se na vrhání, ale jde to mizerně oproti dřívějším zásahum, boduji méně a padátka také nic moc. Zaseji akční na všech polích a umelu jen jeden vývar, snad to dotáhnu do konce, ale je to něco na mé nervy.

13. libakos

libakos Polobůh fóra

Zatím 25 her,včera jsem se dostala na farmu jen 2x a tak v klídku na vodopádech dělám novou časovku.Za chvilku otevřu pátý úkol a bude hotovo dřív než akce na kterou je času dostxD

14. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, díky KŠ už mám přepěstováno, takže přes den dávám vyšlechtěný chřest a na noc česnek - jak mně chybí mixér! Sovinko - já jsem s mixérem měla opravdu velké štěstí - za málo krejcarů bylo hodně muziky - běžně 10% a velice často 20% zkrácení růstu do 1-5ti mixů! Proto mne to zrušení mixéru tak štve... Ty nové řemeslné výrobky jsem u nás na trhu AY ještě ani nezahlédla. Ale zdroj života už stojí 750tisíc, MJS a cukíňák přes 500tisíc, tak kolik potom budou stát?
    Trocha statistiky:
    napěstováno 22tisíc akční, napadáno, díky přípravě, i s dárky od super sousedů a přátel - moc děkuji, celkem 851 rohů. Odehráno 24 her s průměrem 47,07 mincí. Ještě mi chybí střed z prvního hodu, tak snad se zadaří? Tak dnešní výsledek už není tak hrozný, díky KŠ, protože nemusím už pěstovat akční.
    Všem držím při házení palce! Nejvíc se mi líbí Ingridin sveřepej výraz při vrhání!

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Po ranní sklizni řádek hotov :)a v nebíčku do konce chybí jen 5 her:p

*dareba1 a 27tomino tohle ocenili.
  16. 27tomino

27tomino Pisálek fóra

Jedna z nejlepších :Dher:)

17. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Mám díky kolu štestí napěstováno dostatek, takže od včerejšího večera byl na mé farmě karafiat, lískáč a ted jsem zasadila medunku..Na baha zase jedu saguaro. Bonusy mám všechny, zatím stav vrhů 26/40 , stojím na padátkách.. Nevím ,nevím jestli zítra nepřehodnotím taktiku. Příjde mi že z akční to padalo líp než z dlouhodobek. Asi mrknu do středu tabulky :) Jinak všem pěkný víkend a ať to padá!

evainfo a Janina0971 tohle ocenili.
  18. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Tak to je mazec! Chystám Ingrid sekyrku a u toho blrblám: "Tak to bych teda chtěla konečně dát tu trefu na poprvé, už jenom proto, abych věděla, jak taková diamantová Ingrid vypadá." A co myslíte? :)

Naposledy upraveno: 7/4/18
  19. maurehata

maurehata Osvícený autor

Na farme mam jednu plochu venovanou pouze motylum (okolo par stromu), sklizim trikrat denne a pokazde mi vypade okolo 30 padatek, ted dokonce 37! Z akcni mivam cca 10 kousku, obcas vic, ale i min, treba jen 7. Sklidim 4krat za den, kdyz si to fakt hlidam. takze z kazde plochy akcni denne okolo 40 padatek, z motylu 90 - 100 ks. To je neskutecny rozdil. Jako bonus u motylu hromada bobku :). Na rozjezd jsem mela sipek, z plochy padlo okolo 25 ks, saguaro na baha o malinko lepsi, ale porad ty motylove vychazi zdaleka nejlip, protoze dlouhodobky neotocim vic jak dvakrat denne. Je to prvni akce, u ktere stale cekam na akcni a padatek mam dostatek,jindy cekam pokazde na padatka uz druhy den. A jen pro doplneni, citrona nemam ani jednoho ;).

20. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

akce hotovááááá a jako bonus 250 řádek ve stonku právě aktivován....no není to mazec

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.