Vikingská sága (5.4. - 11.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Lyzarka je konečne vo forme, a ide vyhrávať ako kedysi;);)
    ale prečo si nezobrať z obchodu aj hviezdičky?:music: mne už len pár chýba do...? [​IMG]

a Casey sa s nami už ani nebaví, asi mu to zas nešlo na kolese;);)

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

DANKA722: Na kolese mně to standartně nešlo, ale jde to i bez ,-) Jen ty se s tím zase crcáš ,-) [​IMG]

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Casey27, niečo robím zle, a to som mala aj nejaký bonus z kolesa [​IMG]:music:, asi pôjdem do otázok pre nováčikov, Pezt mi poradí;):D

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

DANKA722: Že ty nečistíš? To bude ono ,-) A když už tam budeš, tak se zeptej kdy budou recepty na zkrácení růstu o 10 a 20% jako náhrada mixéru ,-)

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

hej, píšem si8)

*dareba1, matlafous123 a evainfo tohle ocenili.
  6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak mám odehřáno 18 her, padátek zbývá už jen na jednu, tudíž po příští sklizni akční budu čekat na rohy.
    Zatím jsem netrefila první pokus - co to se mnou ta štěstěna má za spor, že mi to dává sežrat v tolika kategoriích? :D

A chci varovat ty, kdo by z nějakého důvodu chtěli použít borůvky - taky jsem na ně měla vždy spoleh a včera jsem je hodila kvůli nutnosti časování, dávno jsem je na poli neměla a výsledek byl smutný - méně než z akční (8+12+9 rohů). Na Baha mi to obvykle padá hůř, tam jsem měla stejně dlouhou proteu, tak už jsem sklízela splihle, ale ejhle, protea dala 19+17 rohů, takže se to opravdu vleče s borůvkou. Tak kdybyste náhodou na ni někdo myslel, ať jste na tuhle možnost připravení.
    A užijte si všichni krásnou sobotu, já jdu balit a budit spáče, taky si sobotu užijeme 8).

7. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

mám 19 her a konečně i trefa 1.ranou,ještě chybí trefa druhým hodem a mám to komplet potrefené;)

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po přečtení příspěvků od farmářů z vyšších pater extraligy teď zas něco od vidlí :D
    Dnes ráno z dvou ploch špenátu, jedné zelí a dvou biskupčepice na všech farmách jsem čekala o trochu víc rohů než včera z 2,5 ploch zelí a 0,5 špenátu, Baha stejná. A ono ne.
    krakoramaja včera 134, A 94, B 81
    krakoramaja dnes 126, A 83, B 93
    Celkem zatím já 619, A 409, B 382. O sebe se nebojím a dvojčata se snad nějak srovnají.
    Konec hlášení a vidle zdraví extraligu :D

9. burds

burds Titán fóra

Tak já jsem přesně v polovině.Není kam pospchat první být nemusím.

10. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Tak já jsem úplný břídil, mám 15 her, ale chybí mi už jen předposlední přímý zásah, do středy času dost, to stíhám, stonek je výborný.

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Břídil je víc než hraboš ,-) 11 her, rohy nepočítám, čekám na akční...hody výborné, házení (vrhání) sekyrkou mi jde perfektně, jednou jsem zkusil bez animace, ale to mě nebaví, dobré pro toho kdo si nechává pokusy na "jedno použití"

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Sovinka - a další sklizeň ti můžou dát jednou tolik....(borůvky)
    U mě byla ranní sklizeň také slabá - no, z růží jsem nečekala zázraky (ale hodily se mi časově a taky je potřebuju do úkolu).
    Melu 29 vývarů, takže dobrý. Akční dorazím na Baha a na farmě si seju cochcáky (teď zrovna lesní jahody). Pohodička ;)
    Zkoušela jsem házet bez animace a to mě teda nebaví ani maličko, takže si Ingrid pustím se vší parádou a budu se těšit na ten její zarputilý výraz :D

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Já to tedy jedu rychlopalbou bez animace, nic nevybirám, dávám co mi přijde pod prst a je to super. Mě to snad začne i bavit :) Na dvojčatech trůní v parku sauna a další 2 dekorky, na obou odházeno 11 pokusů a mincí ještě habakuk. A teď hurá na sklizeň.

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja som si vytočil 100 % do stodoly a ešte 3 x +1.Dnes by som mal mať napestované ale pajdátka chýbajú.Mám zatiaľ odohraných 19 hier a vyzobal som všetko SK,pomocníkov a PL.Zajtra už budem sadiť len tak lážo-plážo na Baharame na nejaký tovar v obchode.Zlatá Ingrid dobre jej vyrábam sekerkyxDxD a ona triafať vie.

15. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Ahojte, mám za sebou 24 hodů, z tref mi chybí jen ta jedna na první pokus a trápí mne zvědavost. Ta husa si mění ohoz na stříbrný a nebo na zlatý podle počtu hodů nebo podle toho, jak brzo se strefí? Nestihla jsem si všimnout, kdy se mi "přepeřila", tak prosím o info ty všímavější. :) Děkuji.

evainfo a burds tohle ocenili.
  16. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Tak já odehráno teprve 7 her, kaštánka jsem odstřelila včera večer po příchodu z práce, ani jsem si nevšimla ...to zas budou nervy, zda to stihnu ...jako vždy :p

evainfo, burds a Zoufálkov tohle ocenili.
  17. davidson00

davidson00 Baron fóra

Sovinka - já také nedám na borůvky dopustit, jakmile dopěstuji akční dávám je na plochu a střídám s oříšky, teď vypadlo z borůvek 21,35,29, na divoké jsem sklízela jeden hangár se zvířátky, tak asi to bylo víc rohů, přeji příjemnou hru, jdu vrhnou 4 vývary a budu na mít odehráno 28 her, používám 7 JC

*dareba1, Sovinka a evainfo tohle ocenili.
  18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak odehral jsem co mam ale zadna slava, obcas i 32 minci, malokdy za 50, tentokrat se mi nedari tolikrat trefit plnou porci a tak se budu snazit o TS, na dekorky nejspis nezbyde, zase tak skvely nejsou...

Vypadavat ma 234 rohu/den, v tuto chvili ma byt 450 (nebo chybet 950 ), mam 965 (chybi 435 ), mam 68% hotovo.
    Stav korenu : idealne 6417 kusu (3334/den ), mam 9644 z 20000 (48% ).
    Dodano 19 vyvaru ze 40.
    Zatim uplynulo 32% casu, zbyva 97 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 40* vyvaru celkem cca za 3,4 hodin.

tydýtková tohle ocenil(a).
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

.evalumar. - zrovna se mi Ingrid přepeřila na zlatou - trefila jsem střed na 2. pokus.
    Takže možná diamantová bude, až trefím na 1. pokus ? [​IMG]

Edit: Tak jo, je to tak - trefa na poprvé a znovu vyměnila šaty :D

Naposledy upraveno: 7/4/18
  20. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky,tak já honem s málem;)[​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.